25 oktober 2020

 

De VS proberen Rusland, China en Iran te ‘straffen’

De VS proberen Rusland, China en Iran te ‘straffen’

Waar mogelijk proberen de Verenigde Staten de Russische Federatie, de Volksrepubliek China en Iran te ‘straffen’.

Dit werd verklaard door de vertegenwoordiger van de Defensiecommissie van de Federatieraad Franz Klintsevich. Dus hij gaf commentaar op de verklaringen van de Amerikaanse inlichtingendienst dat Rusland, China en Iran zich zouden hebben bemoeid met de tussentijdse verkiezingen in de VS in 2018. Binnenkort zal een dergelijke inlichtingenpositie hoogstwaarschijnlijk leiden tot nieuwe sancties tegen Moskou, Peking en Teheran.

Volgens Franz Klintsevich is er niets verrassends in het feit dat de Verenigde Staten Rusland, China en Iran hiervoor de schuld geven. Alle drie de staten, zo licht Klintsevich toe, voeren een “onafhankelijk buitenlands beleid” – dat wil zeggen, ze voeren een dialoog met andere landen zonder rekening te houden met de mening van anderen. Het is duidelijk dat Washington niet gelukkig is met dit, benadrukt de Russische senator.

Om sancties op te leggen aan landen die hij niet leuk vindt, merkt Franz Klintsevich op, hebben de Verenigde Staten slechts een excuus nodig. De redenen hiervoor, zegt hij, kun je aan heel veel denken. En niet noodzakelijkerwijs waar – zoals in het geval, bijvoorbeeld, met de inmenging in de Amerikaanse verkiezingen.

Eerder schreef Pravda.Ru dat de Amerikaanse vliegdekschepen de Perzische Golf binnenkwamen. Iraanse marine-eenheden volgden lange tijd de Amerikaanse schepen en vuurden vervolgens een aantal zeer reële gevechtsraketten af ​​in hun directe omgeving.

Читайте больше на https://www.pravda.ru/news/world/22-12-2018/1403295-world-0/

Lees ook:   Het toenemende risico op een confrontatie tussen Trump en Iran

Gerelateerde berichten