web analytics
11:11

Volgend jaar hogere vaste lasten

https://www.ad.nl/economie/vaste-lasten-gaan-volgend-jaar-700-euro-omhoog~ad5be1d6/

Poems By CC: The Devil Is A Liar

En niemand die hen, Rutte 3 stopt!
Het gaat maar door.
Hoever gaat men nog?
Hoeveel mensen redden het nu al nauwelijks.

Maar wel geld betalen aan allerlei dat onzinnig is en niet nodig.

Have a nice life!

Huishoudens met drie personen zijn per jaar gemiddeld bijna 700 euro meer kwijt aan zaken als gas en licht, huur en verzekeringen, berekende vergelijkingssite Pricewise. Alleenstaanden moeten rekening houden met een stijging van 450 euro.

https://www.ad.nl/politiek/armoede-onder-werkende-nederlanders-groeit-hard~a4c5ee11/

Slavery just has a new look. Slaves to the goverment.... Think about IT, you NEVER really own anything. They can take all your stuff, your land and your house. You need them for water and electrics. Wake up!!! ALL governments of the World are under Satan the devil. The World was given into the hands of the WICKED, until Christ returns (Christ is BLACK according to the bible, Bible is about black people NOT White). The Bible saids that the White Khazar European so called jews are LIARS!

Lees ook:   Het einde van de manager in zicht?

Gerelateerde artikelen

Back to top button