web analytics

Elon Musk noemt de Large Hadron Collider van CERN ‘demonische technologie’

Elon Musk deelt een meme op Twitter die zegt dat de Large Hadron Collider van CERN ‘demonische technologie is die de wereld nog nooit heeft gezien’.

7b8a1116ecaf88ed290f885c5b953e3e via Angel-Wings
Elon Musk is weer terug en tweet een meme die CERN’s Large Hadron Collider “demonische technologie” noemt en dat zou ons op dit moment totaal niet moeten verbazen.

Voor degenen die zich niet bewust zijn van wat de Large Hadron Collider (LHC) is, het is ’s werelds grootste en krachtigste deeltjesversneller die ondergronds in Genève, Zwitserland ligt. De Large Hadron Collider is gebouwd door de Europese Organisatie voor Nucleair Onderzoek met meer dan 10.000 wetenschappers, honderden universiteiten en laboratoria, in samenwerking met meer dan 100 landen.

CERN heeft de Large Hadron Collider onlangs 6 weken geleden teruggedraaid, waarbij Elon de meme 6 weken en 6 uur nadat de LHC weer was aangezet tweette. Elon’s tweet had een meme die luidt: “Laat me alsjeblieft de CERN Large Hadron Collider gebruiken. Ik ben normaal en kan worden vertrouwd met een demonische technologie die de wereld nog nooit heeft gezien”.

De Large Hadron Collider is op zoek naar donkere materie en gebruikt zijn specifieke versneller om atomen tegen elkaar te slaan in een ontdekking die de wetenschap volledig zou kunnen veranderen. Wetenschappers van CERN zeggen dat alle sterren, planeten en sterrenstelsels in het universum slechts 5% van de materie van het universum uitmaken.

 Bron

Misschien kan men met CERN ook wel in de tijd reizen!?

Lees ook:   ZE RAKEN IN PANIEK - DE JENSEN SHOW #62

Gerelateerde artikelen

Back to top button