web analytics
11:11 Dubbele getallen

Barack Hussein Obama en Hillary Clinton zijn de oprichters van ISIS.

Barack Hussein Obama en Hillary Clinton zijn de oprichters van ISIS. We hebben bewezen dat door middel van e-mails en documenten gelekt uit WikiLeaks, maar liberale media nog steeds weigeren om het te bedekken.

Immers, ze zijn nog steeds meer gericht op wat Trump zei dat elf jaar geleden dan wat Hillary daadwerkelijk heeft gedaan.

Vanwege de dappere patriotten zoals Julian Assange, hebben we gekregen meer bewijs dat Hillary Clinton is meer verbonden met ISIS dan we oorspronkelijk gedacht.

Een e-mail werd gelekt tussen Clinton en John Podesta aangeeft dat: “westerse inlichtingendiensten, Amerikaanse inlichtingendiensten en bronnen in de regio” te beschuldigen Qatar en Saoedi-Arabië van “het verstrekken van clandestiene financiële en logistieke steun aan ISIL [of ISIS] en andere radicale soennitische groepen in de regio.”

Onder verwijzing naar de noodzaak om “gebruik maken van onze diplomatieke en meer traditionele intelligentie activa”, zei Hillary te Podesta, terwijl het argument van de huidige ontwikkelingen in het Midden-Oosten waren “belangrijk voor de VS om redenen die vaak verschillen van land tot land.”

Vreemd dat Clinton pleit Saoedi-Arabië en Qatar helpen fonds ISIS als grootste donaties Hillary’s komen uit deze twee landen.

Ze wordt gefinancierd door Nations Dat Fund ISIS. Toeval?
Ze wordt gefinancierd door Nations Dat Fund ISIS.  Toeval?:
In een andere correspondentie uit 2012, de directeur van de Foreign Policy aan de Clinton Foundation, Amitabh Desai , het opzetten van een ontmoeting met Bill Clinton gedurende vijf minuten in ruil voor een $ 1.000.000 “verjaardag check.”

De e-mail voegt eraan toe dat de kleine maar rijk land bezetten de Qatar schiereiland zou “welkom [van de Clinton Foundation] voorstellen voor investeringen in Haïti – met name op onderwijs en gezondheidszorg.” Desai voegde eraan toe dat, terwijl Qatar reeds “toegewezen grootste deel van hun $ 20.000.000 … [ ze waren] blij om projecten die wij voorstellen te overwegen. ”
Bill Clinton gets $1M from Qatar for his birthday. FYI: It’s legal and common practice in Qatar for husbands to beat and rape their wives.

Lees ook:   Als bejaarde kun je beter maar doodtdtd ofzo...?!

We zien nu nog twee voorbeelden van de Clinton waarnemend corrupt en wordt vervlochten met naties die ISIS financieren.

Voor degenen die niet zien waar de punten te verbinden, laten we vereenvoudigen hoe dit allemaal werkte voor Hillary.

Hillary, als minister van Buitenlandse Zaken, zou verkopen terroristische naties grote wapens deals pas nadat ze gaf haar een zeer gulle donatie aan haar “foundation.” Deze wapens, geleverd door Hillary en haar ministerie van Buitenlandse Zaken, vervolgens gefilterd uit Saoedi-Arabië, Qatar, Libië en ga zo maar door te creëren, leveren en ondersteunen van terroristische groepen.

Dat is precies hoe ISIS is gemaakt. Maar in plaats van ze op te blazen met een air assault, Hillary en Obama besloot om ISIS met rust te laten. Waarom? Omdat ISIS zijn in het Midden-Oosten kan de Obama / Clinton machine om miljoenen in persoonlijke winst uit deze landen te maken in een herhalende cyclus van de verkoop van wapens.

Ze kiezen voor persoonlijk gewin dan het wegwerken van een terroristische groepering. Laat dat bezinken. Waarom anders hebben zij niet gearresteerd Hillary voor al deze misdaden? De FBI zou je arresteren in een hartslag als je naar Facebook op dit moment te prijzen Allah en ISIS.

Het spreekt ook boekdelen over de vraag waarom ze proberen zo moeilijk om te zwijgen Julian Assange.
If Julian Assange is lying, why are they trying so hard to silence him?

De media zwijgt over dit alles. Dit zou worden gepleisterd over de hele nieuws voor maanden, indien een president Trump werd blootgesteld voor dit.

Lees ook:   De VS willen de EU in "harde slavernij" houden - het leven moet "kouder, armer en harder" worden.

Onwetende politici zijn niet het probleem. Het probleem is dat onwetende mensen blijven stemmen voor hen elke verkiezing. Dit is de exacte reden waarom we hard nodig veranderen in dit land, en het begint met Donald Trump.

Mensen zoals Julian Assange hebben opgegeven hun leven om corruptie bloot te leggen in de regering en het toestaan van Hillary Clinton te winnen deze verkiezing maakt al zijn opofferingen zinloos.

Hij heeft ons een kans om in opstand te komen tegen onze tirannieke regering aangeboden. De kans vindt dit niet vaak voorkomen, en als we niet de kans aan te grijpen, zullen we nog eens vier jaar van onderdrukking lijden aan onze corrupte leiders.

Stem Trump, zodat we Amerika kan redden en hij kan vergeven Julian Assange.

Vertaald door google

https://conservativedailypost.com/

 

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button