web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

Amerika geeft de Oekraïne de schuld van de Nord Stream sabotage

Biden-functionarissen beweren dat schurkenstaten van de Oekraïense marine de diepzee Nord Stream-sabotage hebben gepleegd, ondanks dat Oekraïne geen functionerende marine heeft.

 

Waarschijnlijk moet Zelensky wijken.

De churnalisten van de staat blijven anoniem verkregen, komisch gebrekkige verhalen over heldhaftigheid van de heersende klasse publiceren.

De verantwoordelijken zijn op een komische manier tekortgeschoten in het verzinnen van verhalen over heldhaftigheid van de heersende klasse en internationale intriges, zoals blijkt uit hun laatste verhaal over de sabotage van de Nord Stream-pijpleidingen.
Het Dossier is een door lezers ondersteunde publicatie. Overweeg om gratis of betaald abonnee te worden om nieuwe berichten te ontvangen en mijn werk te ondersteunen.

Van scripts waarin werd verklaard dat vleermuissoep (of schubdiersoep) leidde tot een ‘wereldwijde pandemie’, tot verklaringen dat de mensheid een ‘wondermiddel’-vaccin had bereikt (100% effectief, zei Pfizer) voor het coronavirus, en nu, vervormd, bronvrij kronieken bedoeld om de steun voor het Slava Slush Fund te stimuleren, blijven de leugens nieuwe hoogten van ongeloofwaardigheid bereiken.
De New York Times liet dinsdag het nieuwste met de paplepel ingegoten script vallen, waarbij drie stenografen van de inlichtingengemeenschap schreven dat een naamloze “pro-Oekraïense groep” verantwoordelijk zou zijn voor de sabotage in september van de Russische Nord Stream-pijpleidingen.
De waarheid spreken tegen de macht? Nee nee nee. Vergeet dat! De New York Times gebruikt macht als instrument om verdraaiingen te verspreiden, volledig los van de waarheid. Het is Sovjet Pravda, behalve dat de directe aansluiting bij een partij een onuitgesproken waarheid blijft.
De bronnen voor hun informatie over de Nord Stream-operatie zijn anonieme inlichtingenagenten. Met name de verslaggevers op de naamregel hebben de reputatie verhalen te leuren voor drieletterbureaus, ongeacht de waarheidsgetrouwheid achter hun beweringen. Deze churnalisten zijn zeer loyale media-aanwinsten, zoals bewezen door hun schaamteloze, routinematige publicatie van ongeoorloofde verklaringen van niet-geïdentificeerde, anonieme “inlichtingenagenten”. In ruil daarvoor krijgen ze journalistieke prijzen.
Om de zaken nog absurder te maken, handelde deze “pro-Oekraïense” groep zonder medeweten van de verantwoordelijke, president Volodomyr Zelensky, of een van zijn hoogste afgevaardigden, vertellen de inlichtingenagenten aan de stenografen.
Nu is het vermeldenswaard dat het artikel in de New York Times deze acteurs omschrijft als ‘pro-Oekraïens’. De naamloze inlichtingenagenten vertelden hen echter ook dat het een “proxy force was met connecties met de Oekraïense regering of haar veiligheidsdiensten”, eraan toevoegend dat “ambtenaren die de inlichtingen hebben beoordeeld, zeiden dat ze dachten dat de saboteurs hoogstwaarschijnlijk Oekraïense of Russische staatsburgers waren.”


 


Er zijn verschillende redenen om het idee te verwerpen dat enkele malafide duikers van de Oekraïense Spetsnaz Special Forces deze operaties alleen hebben uitgevoerd.
Ten eerste vonden de incidenten plaats net buiten de territoriale wateren van Denemarken in de Oostzee, niet in de buurt van Oekraïne zelf. Oekraïense troepen hebben geen zeetoegang tot die wateren en zouden over land of door de lucht over Polen moeten reizen om daar te komen.
Wat nog belangrijker is, is dat de Oekraïense speciale strijdkrachten waarschijnlijk niet over de marinecapaciteit beschikken om een ​​dergelijke operatie uit te voeren, ongeacht of deze door Kiev is goedgekeurd of niet. Slechts een handvol wereldmachten heeft de middelen om een ​​geavanceerde diepzee-, meervoudige sabotageoperatie uit te voeren, waarvan de Verenigde Staten en Rusland twee van deze staten zijn.

Het beton wordt eraf geblazen, het wapeningsstaal ligt als confetti over de vloer verspreid, de stalen buis van het verticaal zieke stuk wordt versnipperd als de kartonnen buis van een Chinees vuurwerk op oudejaarsavond. Nou, dat is gewoon NS1.

Oekraïne daarentegen had een nauwelijks functionerende marine vóór de recente uitbarsting met Rusland. Moskou heeft sindsdien veel geëlimineerd van wat er nog over was van de marinecapaciteit van Oekraïne, door de verovering van Mariupol en andere succesvolle kustcampagnes. Oekraïne heeft in totaal nul vliegdekschepen, nul onderzeeërs en nul torpedobootjagers. De rest van de schepen zijn tientallen jaren oud of zijn beschadigd of geëlimineerd door Russische troepen.
Naar aanleiding van het rapport van The New York Times ontkende Kiev elke betrokkenheid bij de Nord Stream-explosies.
Het nieuwe verhaal komt slechts een maand (snelle doorlooptijd op de tijd van de overheidsbureaucraat) nadat journalist Sy Hersh zeer gedetailleerd rapporteerde over de vermeende door de Biden-regering geleide sabotage van de Nord Stream-systemen.

Hoe Amerika de Nord Stream-pijpleiding onderuithaalde

Het duik- en bergingscentrum van de Amerikaanse marine bevindt zich op een locatie die even duister is als de naam: op wat eens een landweg was in het landelijke Panama City, een nu bloeiende badplaats in de zuidwestelijke panhandle van Florida, 70 mijl ten zuiden van de grens met Alabama. Het complex van het centrum is net zo onopvallend als de locatie – een grauwe betonnen constructie van na de Tweede Wereldoorlog die…

Het stuk Hersh – hoewel ook anoniem afkomstig – zorgde voor veel nieuwe media-aanvragen in de richting van het Witte Huis, dat ontkent iets met de bomaanslagen te maken te hebben.

 https://dossier.substack.com/p/biden-officials-claim-rogue-ukrainian

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥