web analytics

John Lennon voorspelde zijn eigen dood

Photobucket

John Lennon voorspelde zijn eigen dood

(Oktober 1940 – 8 december 1980) John Lennon was een Engelse rock muzikant, zanger, schrijver, songwriter, kunstenaar, acteur en vredesactivist die wereldwijd bekendheid verwierf als een van de stichtende leden van The Beatles.

Zodra de Beatles de Maharishi Yogi in India bezochten in de 1960, begon John  te mediteren. John Lennon had meer dan een gewone interesse in spirituele onderwerpen, en het kan hebben geleid tot zijn eigen helderziende vermogens. John Lennon zei ooit: “Spiritisme moet iedereen interesseren.” John heeft vele seances bijgewoond tijdens zijn leven- nog steeds voortgezet door zijn weduwe, Yoko, met de praktijk en de leer van het medium Edgar Cayce.

Men gaat ervan uit dat John voorgevoelens had dat hij zou worden neergeschoten. Hij heeft zelfs verklaard, dat zijn angst voor moord, de oorzaak was om met de Beatles te breken. “We waren niet verveeld,” zei hij “en zeker niet door eventueel opraken van de liedjes. Toen hij hoorde dat
de voormalige road manager van de Beatles was doodgeschoten door politie van Los Angeles, zei hij keer op keer, “Ik ben de volgende, ik weet het.” Maar John geloofde vast in een leven na de dood. “Ik ben een optimist over de eeuwigheid. Ik geloof in een leven na de dood. Ik geloof dat de dood niet het einde is, maar een begin.”

In de nacht van 8 december 1980, rond 22:49, schoot Mark David Chapman,—- Lennon 4 x in de rug (het vijfde schot miste) bij de ingang van de Dakota. Eerder die avond signeerde Lennon een exemplaar van Double Fantasy voor Chapman, welke John Lennon stalkte sinds oktober.
Lennon werd meegenomen naar de Emergency Room van het nabijgelegen Roosevelt Hospital, maar werd dood verklaard bij aankomst om 11:07 uur op de volgende dag,

Lees ook:   Entiteiten

Ono gaf een verklaring:
“Er is geen begrafenis voor John,
John hield van de mensen en bad voor het menselijk ras
Please.. bid hetzelfde voor hem.

Liefde, Yoko en Sean. “

Chapman pleitte schuldig aan de tweede graad van moord en werd veroordeeld tot 20 jaar, alle verzoeken om voorwaardelijke vrijlating zijn geweigerd.
Lennon’s lichaam werd gecremeerd in Ferncliff Begraafplaats in Hartsdale, New York;
zijn as werd vervolgens bewaard door Yoko.

Drie weken voor zijn dood, had John Lennon zijn lijfwacht ontslagen. Zijn antwoord was dat elke moordenaar eerst de bodyguard zou schieten.
Toen hij nog een Beatle, werd Lennon gevraagd hoe hij zou kunnen sterven. Lennon zei: “Ik zal waarschijnlijk worden afgeknald door een gek.”

 

Paul McCartney ziet John Lennon’s geest

 

Sir James Paul McCartney (geboren 18 juni, 1942) is een meervoudig Grammy Award-winnende Engelse singer-songwriter, dichter, componist, multi-instrumentalist, ondernemer, platenproducer, filmproducent en dierenrechten activist. Hij verwierf wereldwijde faam als lid van The Beatles, met John Lennon, George Harrison en Ringo Starr.

 

Na John Lennon overleed, gebeurden er  vreemde dingen. Paul McCartney is van mening dat hij de geest van John Lennon heeft  gezien. Er werd gemeld dat hij de speelse geest van John Lennon voelde toen ze opnames maakten  van Lennon’s lied, “Free As A Bird ‘in 1995.
“Er waren veel rare dingen gaande in de studio -. Geluiden die er niet had moeten zijn en apparatuur welke allerlei rare dingen deden.
Er was gewoon een algemeen gevoel dat John in de buurt was.”
McCartney is vandaag een van de rijkste mannen van Groot-Brittannië, met een geschat fortuin van 824 miljoen pond ($ 1,3 miljard)

Lees ook:   Tarotleggingen voorspellingen voor 2021

Gerelateerde artikelen

Back to top button