Paranormaal

Voorspellingen aangaande corona in 2021

Alvast wat voorspellingen voor 2021

TERUG NAAR DE TOEKOMST 

Astroloog die het coronavirus voorspelde, deelt wat de komende zes maanden zullen brengen – en het is een groot jaar voor Meghan en Harry

EEN ASTROLOOG die “het coronavirus voorspelde” heeft onthuld wat de komende zes maanden in petto hebben – en ze zegt dat de ziekte niet meer zal duren.

In februari 2019 deelde Jessica Adams haar buitengewone inzicht dat een virus ‘de wereld zou ontwrichten’ in 2020, en noemde zelfs de datum waarop het eerste slachtoffer stierf in Wuhan – 10 januari.

In februari 2019 voorspelde Jessica Adams dat een virus de wereld zou ontwrichten

En nu heeft de helderziende haar voorspellingen voor de komende zes maanden onthuld, en ze beweert dat er geen teken is dat het virus vertraagt.

In een gesprek met de Daily Mail onthulde ze ook wat de koninklijke familie de komende weken kan verwachten en of we kunnen verwachten dat Trump voor een tweede ambtstermijn terugkeert.

CORONAVIRUS
De astroloog zegt dat er geen vaccin tegen coronavirus komt en dat we er gewoon “mee leren leven”

Helaas ziet de ziekte er volgens Jessica’s voorspelling nogal somber uit.

MEGHAN EN HARRY

Meghan zal ofwel een “fortuin verdienen voor het goede doel of Harry naar de schoonmaker brengen” en het paar zal ook een nieuwe zakelijke onderneming
Volgens Jessica zal in 2021 de hertogin van Sussex een “fortuin voor het goede doel verdienen of Harry naar de schoonmaker brengen”.

Ze beweert ook dat we geen verbetering zullen zien in de relatie van Sussex met de Cambridges.

In plaats daarvan zal het paar betrokken raken bij een voedselgeoriënteerd bedrijf met een “knappe” zakenman.

Het echtpaar heeft hun imperium al opgebouwd nadat ze in september een Netflix-deal hadden getekend ter waarde van £ 112 miljoen.

Netflix zei: “Het paar heeft al verschillende projecten in ontwikkeling, waaronder een innovatieve natuurdocumentaireserie en een animatieserie die inspirerende vrouwen viert.

“Maar we maken op dit moment niets bekend over de programmering.”

DE VS VERKIEZING
Het is slecht nieuws voor Trump, aangezien Jessica zegt dat de volgende Amerikaanse leider geen Republikein zal zijn, met de president die een “feministe” zal zijn die zich inzet voor het bevorderen van gelijkheid.

Als dit het geval is, kunnen we zien dat The Donald het land verlaat, nadat hij de fans had verteld dat hij zou verhuizen als Biden de verkiezingen won.

Democraat-kandidaat Joe Biden leidt momenteel in de nationale peilingen, maar Trump overwon sensationeel een tekortkoming voor Hillary Clinton om in 2016 een schok te behalen.

Het is slecht nieuws voor The Donald, aangezien de volgende Amerikaanse leider volgens Jessica een feministische democraat zal zijn

KERSTMIS
Vreugde voor de wereld! Jessica zegt dat Kerstmis 2020 doorgaat, omdat we positieve astrologische cycli zullen zien die al decennia niet meer aanwezig zijn.

We moeten op de 21ste uitkijken naar groot nieuws.

BREXIT

De definitieve brexit-scheiding zal vertraging oplopen, aangezien Jessica voorspelt dat Italië de EU in 2021 zal verlaten
Boris Johnson zal de definitieve Brexit-scheiding blijkbaar uitstellen, omdat Jessica verwacht dat Italië dezelfde kant op gaat.

Ze voorspelt dat het land ook volgend jaar de EU zal verlaten.

KLIMAATVERANDERING
Volgens Jessica kan Greta Thunberg haar laarzen tegen 2026 ophangen.

De astroloog voorspelt dat de klimaatcrisis in slechts zes jaar tijd zal zijn opgelost.

Ze merkt op dat de eco-krijger in de tienerleeftijd dan terug zal vallen in een meer ontspannen manier van leven.

https://www.thesun.co.uk/fabulous/horoscopes/12962918/astrologer-covid-predicts-six-months-2021/

k denk dat 2021 een veel zekerder jaar zal zijn dan 2020. We hebben misschien wel een of meer vaccins die voor veel mensen zullen werken. We zullen weten wie de Amerikaanse verkiezingen heeft gewonnen, en we zullen enig zicht hebben op hoe de Brexit in de praktijk werkt.

Hier zijn vijf voorspellingen –

Lees ook:   5 Tekenen Dat Een overleden geliefde in de buurt is

We zullen een vaccin krijgen, maar het werkt niet voor iedereen. Er zijn momenteel 5 vaccins in hun laatste testfase, en aangezien dit proces ongeveer 6 maanden duurt, moeten we tegen begin 2021 weten hoeveel ervan werken. Ik denk dat het onwaarschijnlijk is dat een vaccin voor iedereen zal werken, maar ze zouden voor een groot percentage, dus als mensen eenmaal zijn ingeënt, kunnen we terug naar een meer normale wereld.

Er zullen een paar complicaties zijn. Sommigen nemen het vaccin niet, en er zal een soort bewijs van vaccinatie moeten zijn, gekoppeld aan identiteit. Er zullen schrikverhalen zijn, maar over het algemeen zal het vaccin voor de meesten werken, en dit zal een grote impact hebben. Degenen waarvoor het niet werkt, zullen moeten blijven beschermen, en regeringen en werkgevers zullen hiervoor voorzieningen moeten treffen.

De verdeeldheid in de samenleving en op sociale media zal nog gekker worden, gedreven door reacties op het vaccin (de vaccins). Denk je dat het nu een beetje gek is? Wacht even. Veel mensen (vooral in de VS) zullen weigeren het vaccin te nemen, en allerlei complottheorieën zullen circuleren rond het eigendom van de verschillende bedrijven, enzovoort. Vaccins die zo snel zijn ontwikkeld, kunnen niet helemaal risicoloos zijn, en sommige mensen kunnen negatieve reacties hebben, wat het wantrouwen op sociale media zal aanwakkeren. Er kunnen zelfs programma’s zijn om mensen te betalen om een ​​vaccin te nemen.

Ook zal er waarschijnlijk internationale paardenhandel plaatsvinden over de verschillende vaccins, ervan uitgaande dat er tenminste één succesvol is. Sommige landen hebben al toezeggingen gedaan om van sommige x miljoen doses te kopen – maar wat als die niet werken?

Er zal een grote kloof zijn in houding en gedrag naar leeftijd. We zien al grote verschillen in de houding ten opzichte van ras, geslacht, enzovoort, en het virus zal deze hebben vergroot. De jongeren worden over het algemeen minder getroffen door Covid-19 en leven sinds het einde van de lockdown een even actief leven, terwijl de kans groter is dat ouderen thuis blijven. Deze splitsingen zullen doorgaan, maar zouden ook zonder vaccin een reële kans kunnen creëren voor jongeren om een ​​nog grotere rol te spelen in bedrijven en de economie. Net zoals soldaten in oorlogstijd jong moeten zijn, en mensen gedijen met de verantwoordelijkheid om leiding te geven, zou dit ook in bedrijven moeten gebeuren.

Reizen en vliegen zullen terugkeren, maar we zullen er minder van doen. Persoonlijker, minder zakelijk. Ik ben echt verrast om te zien hoeveel van mijn vrienden deze zomer in het buitenland zijn geweest (via Facebook- en Instagram-updates) en ik denk dat dit zal toenemen als we eenmaal een vaccin hebben. Ik denk niet dat we deze winter een groot skiseizoen zullen zien, vanwege de link met de uitbraken in de lente dit jaar, maar ik denk wel dat mensen hebben laten zien dat ze nog steeds willen reizen. Maar … de afgelopen maanden hebben ons ook laten zien hoe effectief online vergaderingen kunnen zijn, en aangezien elk bedrijf op zoek zal zijn naar kostenbesparingen, denk ik dat we een grote vermindering zullen zien van het aantal zakelijke dagtochten en overnachtingen, zelfs als we een vaccin hebben.
Er zal iets vreemds uit de gegevens komen.

We analyseren nog steeds de gegevens over wie het zwaarst is getroffen, en ik denk dat er nog enkele vreemde details naar voren moeten komen. Stel je voor dat er geen veganisten waren gestorven (althans in het Westen), geen marathonlopers, geen geheelonthouders of geen mensen met bepaalde allergieën. Als alle gegevens worden bekeken, denk ik dat het heel goed mogelijk is dat er een soort onwaarschijnlijke patronen ontstaan ​​die de manier waarop de samenleving werkt, kunnen veranderen.

https://medium.com/@dancall/five-predictions-for-2021-92ecf95d0552

 

https://www.standard.co.uk/insider/alist/coronavirus-psychic-sylvia-browne-2020-end-of-the-world-predictions-a4387051.html

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button