web analytics
11:11 Dubbele getallen
ParanormaalEnergetica, entiteiten, geestenSpiritueel

Je spirituele gids…

Als je op afstand geïnteresseerd bent in psychische ontwikkeling, zal vroeg of laat iemand spirituele gidsen noemen. Een vriend kan praten over iets dat hen verteld of “gegeven” wordt door hun gids, of degenen die hun paranormale gaven ontwikkelen zullen je enthousiast vertellen dat ze hun gids hebben ontmoet. Daardoor voel je je misschien wat in de steek gelaten omdat, nou, je hebt geen man genaamd White Cloud bij jou hebt die je bij elke beweging stuurt. Zou je dat dan moeten hebben? Niet noodzakelijk. Hier zijn vijf dingen die je moet weten over spirituele gidsen .

Andělský deník: Poselství andělů a přírodních bytostí
1 U zult nooit  uw gidsen “ontmoeten”
Voor zover we kunnen nagaan, hebben de meeste mensen een aantal spirituele gidsen, of ze zich daarvan bewust zijn of niet. Maar cruciaal is dat veel succesvolle mediums en helderzienden niet weten wie hun gidsen zijn en ze niet hebben “ontmoet”, behalve als we met hen bedoelen ”een mentaal gesprek hebben of een visie zien”. Je zult weten dat je gidsen om je heen zijn en met je samenwerken.

2 Uw gidsen hebben niet noodzakelijk namen
In het verlengde van het bovenstaande, als je je gidsen ontmoet of voelt in een meditatie of een droom , vertellen ze je misschien niet hun namen. Vaak lijkt dit te zijn omdat, als geest-energie, hun aardse namen niet langer belangrijk voor hen zijn. Soms kan het zijn omdat het niet in uw belang is om een ​​naam te kennen, omdat het vertellen van een naam bepaalde vooroordelen in uw geest tot leven kan brengen die uw paranormale werk zouden belemmeren. Als je gids je een naam vertelt, gebruik hem dan zeker wanneer je contact met hem of haar maakt, of wanneer je over hem of haar praat, maar als er geen naam wordt gegeven, maakt dit je gids niet minder echt. Je bent volkomen vrij om hem of haar een naam te geven die je kiest, voor het gemak van referentie.

Lees ook eens:   Reddingsactie van dolfijnen voorkomt zelfmoord meisje

3 Niet alle gidsen hebben exotische of spiritueel geavanceerde achtergronden
In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, zijn niet alle spirituele gidsen indianen, sjamanen, nonnen of oude Chinese monniken. Dat we ze vaak als zodanig zien, kan heel goed meer over ons zeggen dan over de werkelijke geestelijke energie waarmee we te maken hebben. Geestgidsen kunnen iedereen zijn, van elke manier van leven of cultuur, van honderden jaren geleden of recent overleden. Vaak zijn gidsen familieleden of vrienden die zijn overgegaan naar de geest; soms worden ze geassocieerd met je beroep of het deel van de wereld waar je vandaan komt; op andere momenten kan de gids ervoor kiezen om met u samen te werken vanwege vergelijkbare persoonlijkheden. Soms zijn gidsen niet eens menselijk – je hebt misschien affiniteit met een dierengids, of een wezen niet van de aarde. Het gaat niet alleen om de groten en de goeden en de spiritueel gevorderden, dus maak je geen zorgen als je gids niet zo beroemd is.

4 Uw gidsen zullen in de loop van de tijd veranderen
Hoewel het waarschijnlijk lijkt dat ten minste één spirituele gids ons hele leven bij ons blijft, lijken de meeste anderen in en uit te springen, of bij ons te blijven gedurende een bepaalde tijd in ons leven, alvorens verder te gaan, te worden vervangen door een nieuwe gids met nieuw werk voor ons om te doen. Het kan verontrustend zijn voor degenen die hun paranormale vermogens ontwikkelen als ze denken dat ze verbonden zijn met ‘hun’ gids, maar dan ontdekken dat een paar maanden later die verbinding niet langer lijkt te bestaan ​​en in plaats daarvan te maken hebben met een ander geheel. We begrijpen niet en kunnen niet begrijpen hoe het werkt, maar het lijkt erop dat de gidsen om je heen op elk moment degene zijn die je het meest nodig hebt; degenen die je niet meer nodig hebt, zijn waarschijnlijk bezig met iemand anders te werken.

Lees ook eens:   B.D.E

5 Uw gidsen zullen u niet – nooit – vertellen wat u moet doen
Als je iemand hoort zeggen dat Blue Elk heeft gezegd dat ze hun vriendje moeten dumpen of naar een nieuwe stad moeten verhuizen, vergissen ze zich in hun eigen intuïtie voor geestinterventie. Gidsen zijn er om ons te begeleiden – de aanwijzing is in de naam – om ons niet te beheersen. We behouden allemaal de vrije wil en spirituele gidsen proberen daar niet tussen te komen. Hun rol is om levensomstandigheden en inzicht te helpen ontwikkelen die ons zachtjes in de goede richting zullen duwen, maar ze geven geen bevelen of instructies.

Het hele gebied van spirituele gidsen is controversieel. Tenslotte kan niemand bewijzen dat ze echt bestaan, en sommige helderzienden en mediums geloven helemaal niet in gidsen, die liever geloven dat de begeleiding die ze ontvangen vanuit hun eigen hogere bewustzijn komt. Niemand kan zeggen wie gelijk heeft en wie ongelijk heeft, maar het is heel belangrijk om niet ontmoedigd te raken in je psychische ontwikkeling door het spelen van “vergelijk de gidsen”.

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥