web analytics
...
MysterieRH Negatief - Anunnaki - Geloof

Mensen die elektronica beïnvloeden: raarste verhalen

Straatverlichting gaat uit als ze naderen, lichten versplinteren als ze boos zijn, horloges mislukken altijd. Wat is er aan de hand met deze mensen?

1099c33aefd7a5ace17e6a2bb089038f via Angel-Wings

HONDERDEN LEZERS hebben gereageerd op het artikel SLIders & the Streetlight Phenomenon met hun ervaringen met het aantasten van straatverlichting en andere elektronica. SLI staat voor “straatverlichting (of lamp) interferentie”, en verwijst naar het fenomeen van straatverlichting die oplicht of uitgaat wanneer bepaalde mensen er dichtbij komen. Ze heten SLIders .

Zeker, er zijn niet-paranormale redenen waarom straatverlichting zich onregelmatig gedraagt ​​en zelfs ’s nachts van tijd tot tijd uitgaat, hetzij doordat de lichten versleten zijn, niet goed werken of zelfs reageren op de koplampen van auto’s.

Veel mensen melden echter dat ze niet alleen effect lijken te hebben op straatverlichting, maar ook op allerlei soorten elektronica. Hier zijn enkele van de meest interessante rapporten.

EFFECTEN OP DE ELEKTRONICA – RUNS IN FAMILIES?
Sommige mensen melden dat elektronische machines in hun aanwezigheid worden uitgeschakeld of in de war raken. “Een keer moest ik mijn nek laten laseren tijdens een reeks afspraken”, zegt Sarah, “en de machine ging zes keer kapot – bij zes verschillende gelegenheden.” Maar vreemd genoeg overbelast ze de elektronica niet. “Ik ging naar een wetenschapsmuseum en merkte op dat ik een vreemd effect heb op de elektrische experimenten”, zegt ze. “Ik wek eigenlijk veel minder elektriciteit op dan anderen – ongeveer een kwart van de metingen van zelfs mijn zesjarige zoon. Sla ik de energie op? ”

Op batterijen werkende horloges zijn vaak het slachtoffer van deze mensen, en de eigenschap kan in gezinnen voorkomen. “Ik heb een probleem met horloges en apparaten”, zegt Murph. ‘Mijn zus had hetzelfde. Toen ze stierf, ontdekte ik dat ze een doos met 30 horloges in haar kast had. Ik begreep het meteen! ”

Tybald zegt dat het ook in zijn familie zit. “Het vermogen om elektrische apparaten te beïnvloeden is algemeen bekend aan de kant van mijn moeder”, zegt hij. “Geen van de vrouwen kan een horloge dragen; we magnetiseren de werken of geen horlogebatterij gaat zo lang mee als zou moeten. Mijn moeder is de Tweede Wereldoorlog-generatie en de juwelier zei haar dat ze een koperen cent achter het horloge moest plakken. Juweliers die aan horloges werkten, waren toen zeer bekend met het fenomeen. ”

STRESS EN EMOTIES
Heel vaak hebben deze mensen ontdekt dat er een verband lijkt te bestaan ​​tussen deze gebeurtenissen en hoe ze zich voelen. Wanneer ze zich gestrest of boos voelen, lijken hun emoties de elektronica om hen heen te verstoren. “Ik merkte dat het vaker gebeurt als ik gestrest ben”, zegt Kamilla. “Ik wou dat er een pil was om het te laten verdwijnen.”

“Ik heb altijd geweten dat er iets anders was bij mij”, zegt James. ‘Waarom tv’s om mij heen defect raken, waarom auto’s stil blijven staan ​​of lichten uitgaan. En het zou alleen gebeuren als ik een extreme emotie ervaar. ” JR merkte ook dat zijn gemoedstoestand een factor was. “Ik realiseerde me dat als ik in een slecht humeur ben, er meer straatverlichting lijkt uit te gaan”, zegt hij.

Blondje weet hoe dat is, maar haar lichamelijke pijn zit ook in haar ervaringen. “Als ik emotioneel overstuur raak of veel pijn heb, gaan gloeilampen uit als ik er langs loop”, zegt ze. “Ik was een keer in het winkelcentrum met veel pijn. Ik stopte om deze man te zien werken aan een modelvliegtuig met een motor. Zodra ik stopte om naar hem te kijken, ging de motor aan en sprong de man uit zijn stoel. ”

De capaciteiten van Cynthia houden ook verband met pijn: “Het gebeurt meestal als ik migraine of spanningshoofdpijn heb en de lichten me dwars zitten”, meldt ze.

“Voor mij, telkens als ik bang was, gaf ik de meeste energie vrij”, zegt Colada. “Een website die ik vond, zei dat ik een manier moest bedenken om de energie mentaal te aarden of om mezelf in deze tijden te kalmeren. Dus nu, telkens als ik lichten in donkere kamers aanzet, laat ik een langzame zucht lucht ontsnappen en zet ik tegelijkertijd de lichtschakelaar aan. Sinds ik hiermee ben begonnen, ben ik van het verbranden van één lamp om de dag naar één om de zes maanden of meer gegaan. ”

Depressie kan volgens Bradly ook een trigger zijn. “Het begon toen ik negen was”, zegt hij. ‘Ik passeerde bepaalde lichten als ik’ s nachts liep, en als ik er onderdoor liep, gloeiden ze vaak een griezelig fluorescerend blauw op en knipperden dan uit, dus ik dacht dat ze er spookachtig waren. Omdat ik manisch-depressief ben, leek de storing willekeurig en zonder waarschuwing te gebeuren wanneer ik down was, wat me echt zou afschrikken. Als ik me opgewonden voelde, en als ik me hard genoeg concentreerde, gingen ze oplichten of knipperen ze uit en gloeiden ze vaak met een warme perzikkleur. ” Bradly voegt eraan toe dat andere bijdragende factoren het erger kunnen maken. “Bepaalde stimulerende middelen, zoals alcohol en cafeïne , lijken soms extremere resultaten op te leveren.”

Lees ook:   Marduk heeft bepaald dat koningen van Egypte- nakomelingen van de Anunnaki...

Josh kan zich daarmee identificeren. “Ik had een ervaring toen ik per ongeluk een dubbele dosis zuur ( LSD ) kreeg”, zegt hij. “Ik liep met mijn vrienden door een park en elke straatlantaarn ging uit als ik er langs liep of als ik sprak.”

Aan de andere kant van de medaille zegt Breezeq dat het gebeurt als ze gelukkig is. ‘Het zal een paar dagen niet gebeuren, dan … bam! – als ik super blij rijd, gaan straatverlichting aan of uit, net zoals ik eronder rijd. Toen ik vanavond naar huis reed, gingen er drie lichten uit. Dit is absoluut geen toeval , niet regelmatig! ”

MAN, DE KOSTEN!

Een van de meest vervelende aspecten van deze aandoening is dat het ronduit duur kan worden als zowat elke elektronische die je aanraakt wordt vernietigd. “Ik breek elke koptelefoon die ik draag”, zegt Josh. “Ik maak elke printer die ik gebruik kapot door erop te printen. Ik gebruik één laptop per jaar. En mobiele telefoons gaan nooit langer dan een paar maanden mee voordat ze beschadigd raken. Ik had één telefoon die het vreemdste zou doen: elke keer dat de batterij leeg was, stuurde hij mijn ex-vriendin de vorige 20 sms-berichten die ik haar had gestuurd – allemaal tegelijk. Over een vervelend technisch probleem gesproken! ”

“Ik heb deze vaardigheid al sinds ik een kind was,” vertelt Megenta ons, “maar de laatste tijd is het duur geworden en baart het mijn kinderen en mijzelf zorgen. Onlangs gebeurde het minstens tien keer. In de afgelopen vier jaar heb ik twee videorecorders / dvd-spelers, drie telefoons, twee magnetrons, talloze lampen gebruikt en nu reageert mijn auto hierop. ”

ANDERE MOEILIJKHEDEN
Naast de hoge kosten van het voortdurend vervangen van horloges, gloeilampen, computers en andere kostbaarheden, kan dit effect lastig en gênant zijn, vooral in het openbaar. ‘Afgelopen maart had ik de verkeerde schoenen gekregen en heb ze teruggenomen’, zegt Tonya, ‘en toen de kassamedewerker haar kassa probeerde te openen, gaf die niet toe. Een tweede persoon kwam langs en kon de la nog steeds niet openen. Een manager kwam en het ding ging niet open en ze vroegen zich af wat er mis was met het register. Ik liep weg om iets te halen en ik hoorde het opengaan zodra ik wegliep. Ik vertelde hen dat ik dat soort effecten heb op elektronica en andere elektrische dingen. Ik heb computers gezapt en restaurantborden zijn om me heen afgesloten om weer aan te gaan als ik wegga. ”

MJR was vooral voor de rechtbank toen zijn woede gevolgen begon te krijgen. “Als ik boos ben of in een ruzie terecht ben gekomen, blijkt dit snel op gang te komen”, zegt hij. “Ik zat in de rechtbank met mijn ex-vrouw. Onnodig te zeggen dat ze de rechter leugens vertelde. De rechter leek dit op te eten. Dit maakte me zo boos. Naast mijn advocaat en mij stond een lamp op het bureau. Toen ik mijn grootste woede leek te hebben bereikt, ging het licht van de lamp heel helder en begon het onregelmatig te flikkeren. Mijn advocaat keek me heel vreemd aan. ”

Het fenomeen bezorgde Melanie problemen op haar werk, die ook de stressfactor opmerkt. “Een van de agenten op het werk merkte het op en begon toen het woord over mij te verspreiden”, zegt ze. “Onnodig te zeggen dat ik nog meer problemen zou krijgen met de machines om me heen naarmate mijn agitatieniveau hoger werd. Ik zou elke machine waar ik naartoe ging opnieuw moeten instellen, want zodra ik mijn kaart erin schoof, zou deze worden uitgeschakeld en bevriezen. Mijn officier begon te zeggen dat dit soort dingen alleen bij mij gebeurt. Zijn vragen maakten me ongemakkelijker en droegen met verlegenheid bij aan de perfecte storm. ”

Dit probleem is meer dan alleen maar verlegenheid, het kan verwoestende gevolgen hebben voor het werk. “Mijn oudere broer werkte ooit voor de staat als computerprogrammeur”, zegt Nightshade, die ook bevestigt dat het in de familie zit. “Hij werkte een nacht in de derde ploeg met de mainframes van de staat, klopte op de mainframe en zei gekscherend ‘ga slapen’. Het hele computernetwerk van de staat viel die nacht en gedurende 24 uur stil. De fout werd uiteindelijk opgespoord op het mainframe dat mijn broer gekscherend klopte. ”

Lees ook:   Disney en 50 miljoen

WAT MAAKT EEN PERSOON ZOALS?
Kamilla gelooft dat haar effecten op de elektronica begonnen met een schokkend ongeluk. “Sinds ik ongeveer 11 was, toen een 220-volt slechte circuitverbinding me drie meter gooide, ervaar ik afwijkingen met elektronica”, meldt ze. ‘Ik draag geen horloges, ze stoppen. Computers werken niet meer als ik een bank of winkel binnenloop. Er was een black-out toen ik twee keer een Walmart tegenkwam. Mijn tv is tijdens een zware storm getroffen door bliksem. Ik heb zoveel apparaten en lichten en schakelaars voor mijn auto doorgenomen, en als het gebeurt, is het als een komeet, de een na de ander, dan stopt hij. ”

Chad vermoedt dat het om een ​​auto-ongeluk in zijn jeugd ging dat zijn capaciteiten teweegbracht. “Ik zat in een ernstig auto-ongeluk toen ik zeven was,” zegt hij, “en ik heb gelezen dat traumatische ervaringen op een positieve en / of negatieve manier een effect kunnen hebben op individuen en hun hersenen. Toen ik acht was, begon ik op te merken dat straatverlichting uitging als ik over de stoep liep. ”

Toen besefte Chad dat hij het tot op zekere hoogte kon beheersen. “Tien jaar geleden merkte ik dat ik tijdens het mediteren de lichten uit kon doen”, zegt hij. “Ik kan deze lichten zelfs op afstand manipuleren. Het verste tot dusverre is een halve mijl verwijderd geweest. Ik steek mijn arm uit en begin me te concentreren op het licht, dan begin ik de warmte in de palm van mijn hand te voelen, en terwijl ik me concentreer, wordt de warmte intenser, de lichten beginnen te dimmen en na ongeveer 20 seconden gaat het licht uit . Ik ben meer dan tien jaar geleden begonnen met mediteren en ik geloof dat ik mijn vaardigheid heb kunnen ‘oefenen’ en effectief heb kunnen concentreren en nu kunnen sturen. Mijn vriend en ik gaan wat tests doen, zoals het controleren van de temperatuur van mijn handpalm terwijl ik dit doe als een soort bewijs voor anderen. ”

Meditatie heeft Velma ook geholpen. “Ik beoefen nu meditatie en heb geleerd om in mijn energie te heersen”, zegt ze, “en ja, ik verniel meer elektronica als ik gestrest ben, dus de diepe ademhaling kalmeert me. Ik voel me meer op mijn gemak. Ik vraag me af of er een manier is om deze energie te gebruiken om anderen te helpen. ”

Over hoe en waarom Tybald gelooft dat het iets te maken heeft met iemands elektromagnetische velden. “Ik geloof dat dit een elektromagnetische anomalie is”, zegt hij. “We hebben allemaal elektromagnetische velden. Onze velden zijn anders. De vraag is hoe en waarom. ”

Nightshade claimt een meer buitenaardse reden voor de capaciteiten van zijn gezin. “Ons gezin had in het begin van de jaren zeventig zware UFO -‘close-meeting’-gebeurtenissen,” zegt hij. “We denken dat het een overblijfsel is van die ervaringen.”

CB heeft gemengde gevoelens over het “waarom” van dit fenomeen. “Ik geloof echt dat zoiets een mogelijke voorloper is van een soort ‘ontwaken’ en als een geschenk moet worden beschouwd”, zegt ze. “Maar ik beschouw dit helemaal niet als een geschenk, maar eerder als een vloek.”

Lee ziet het helemaal niet als een vloek maar als een zegen. Hij zegt zelfs dat zijn jarenlange ervaringen met straatverlichting zijn leven op een nacht hebben kunnen redden . “Terwijl ik naar huis liep omdat mijn auto pech had, herinner ik me dat ik minstens twintig kilometer naar mijn huis moest lopen”, zegt Lee. “Ik moest door een slechte buurt lopen, die overdag niet veilig is, laat staan ​​om half twee ’s ochtends. Twee mannen in een grote Cadillac zagen me helemaal alleen onder de straatverlichting door lopen. Altijd bewust van mijn omgeving, merkte ik dat ze met hoge snelheid naderden en dan langzaam om een ​​bocht te nemen op de hoek voor me. Maar toen ze me naderden, brak de straatlantaarn af, waardoor ik tijd had om een ​​veiligheidsmanoeuvre te bedenken, wat ik kon doen omdat ze me uit het oog verloren. ”

Bron

Ik heb dat dus ook…niet altijd…maar best wel té vaak om het toeval te gaan noemen.
Ik weet inmiddels dat mensen met rhesus negatief bloed dit ook vaker veroorzaken.

Op deze website kun je meer vinden over sliders.
Ik heb het bij de pinautomaten het vaakst, ik was eens best wel bozig op iemand en ik maakte achter elkaar 5 a 6 lampen stuk…
En ik stoor inmiddels ook vaak op de afstandsbediening en de apple tv…
Niet zo handig… Maar het is opvallend, ik pak de afstandsbediening en die zit weer eens vast… op tilt… een blue screentje… 😀

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Deze website gebruikt cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om het internet verkeer te analyseren. We moeten ook informatie delen over uw bezoek aan onze site met onze sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept