web analytics
11:11 Dubbele getallen
RH Negatief - Anunnaki - Elohim - Geloof

Rh Negatieve bloedverbindingen tussen Henoch, Jezus en Johannes de Doper.

DNA-testen zijn nog aan de gang op botten waarvan wordt gezegd dat ze die van Johannes de Doper zijn. Ze testen het DNA om te zien of het mogelijk is dat de botten van een bloedverwant van Jezus zijn. De Bijbel vertelt ons dat Jezus en Johannes de Doper neven waren. De eerste bloedmonsters gedaan op de lijkwade van Turijn: “Het grafdoek waarvan velen geloven dat het het kleed is dat Jezus ‘lichaam bedekte na de kruisiging onthulde dat het bloed AB-negatief was. Wetenschappers hebben sindsdien gezegd dat het bloed AB-positief was.

Hoe kon een dergelijke fout gemaakt zijn? Was Jesus Rh-negatief .. Ja zeker, volgens de eerste testresultaten vrijgegeven door wetenschapper ..

Waar kwam de oorsprong van dit mysterieuze bloedgroep vandaan? Kwam Jezus van dezelfde plaats als de wachters in het Boek van Henoch? Ja .. De Wachters werden gezonden door God en Jezus beweerde de zoon van God te zijn. De Bijbel vertelt ons over ten minste twee mogelijke bronnen voor het mengen van bloedgroepen van buitenaf. Eerst in Henoch toen de engelen aardse vrouwen namen en kinderen bij zich kregen. Ten tweede, toen Jezus leefde, had hij kunnen trouwen zoals het boek Thomas suggereert en nakomelingen hebben gekregen. Het boek van Henoch vertelt ons misschien de oorsprong van Rh negatief bloed.

Lees ook:   DNA en ons bewustzijn en buitenaardsen in de oudheid
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥