web analytics
...
Maatschappij & Psyche

Verwijder de losers uit je leven

Prachtige toespraak!
Alleen zijn maakt je sterker dan ooit.
Leren dat je een ander niet nodig hebt, dat je slechte mensen helemaal niet nodig hebt.
Dat je niet aardig hoeft te zijn tegen mensen die totaal niet aardig voor jou zijn!
Je bent geen slachtoffer, leer van situaties! Bekijk alles op een positieve wijze niet op een negatieve manier.
Ik ben ook die eenzame wolf, en heb gevochten als een leeuwin voor mijn kind!
En je leert hoe mensen zijn, en je beseft dat je toch gelijk had achteraf!
Jammer voor velen die een spel spelen met anderen, die zich beter voordoen dan ze zijn.
We zijn allemaal mensen immers?
Ben je een slachtoffer, nee dat ben je niet.
Verwacht je soms dat  je gelukkig kunt worden met mensen die het niet zijn…die zich beter voordoen en niet zichzelf durven zijn?
Verwacht jij van een gek een serieus goed gesprek?
Wees je eigen beste vriend of vriendin. Want een ander doet het niet voor je.
Er zijn maar weinig mensen met zelfkennis!
En maar weinig zijn echt nog zuiver.
Verwacht geen bloemen aan een dode plant.

En enkele mooie uitspraken onder de video van mensen.

 

“Geef de clown niet de schuld dat hij zich als een clown gedraagt, vraag jezelf af waarom je steeds naar het circus gaat”

Ik heb mijn leven met verliezers doorgebracht als een eenzame wolf, alleen omdat ik me dat feit moest realiseren.

Er zijn “professionele” slachtoffers die het leven uit hun “vrienden” zullen zuigen, simpelweg om te proberen hun vrienden te verlagen tot hun niveau van verdriet / zelfhaat, gewoon om hun slachtofferschap te rechtvaardigen

Ik ben de zwarte wolf van mijn familie. Ze hebben me mijn hele leven fysiek en mentaal misbruikt. Ze hebben zich nooit verontschuldigd. Ze lachen er eigenlijk om. Ik heb niemand. Al mijn relaties zijn verbrokkeld. Ik heb alleen mijn katten. Het doet me pijn. Ik ben zo boos op mijn vader. Vandaag bereidt hij zich voor op een knieprothese. Het is een vreselijke beproeving geweest, waaronder twee mislukte operaties met een resulterende infectie van het personeel. Ik ben geschokt dat ze door dit alles nog steeds op me neerkijken en mij er zelfs de schuld van geven! Ze geven mij de schuld. Ik kan gewoon niet eens beginnen … Wij eenzame wolven hebben elkaar, ook al zijn we verspreid. De Bijbel zegt “we worstelen niet tegen vlees en bloed”, wat betekent dat het kwaad in deze wereld niet in het hart van mensen is. Jezus zei dat het koninkrijk van God in jou is. Ik doe mijn best om dit te onthouden, maar het lukt niet. Ik heb tegen mijn vader geschreeuwd, was pissig en zei dat ik hem haat. Ik voel me er nog slechter door. Maar ik kan niet bij hem zijn, omdat zijn gedrag niet is veranderd. Hij is mij niet en ik heb dit niet over mijzelf gebracht.

 

Lees ook:   Facebook verwijderen en men vergeet

Gerelateerde artikelen

Back to top button