web analytics
11:11 Dubbele getallen
Maatschappij & Psyche

Vogels vlak voor de aardbeving in Turkije!

Dieren voelen dit aan. Dat is bekend.

Tijdens de Tsunami in Japan waren er geen overleden dieren, ze voelen dit aan en vertrekken dan snel.
Dus let altijd ook op de dieren!
Onderzoek zegt dat dieren aardbevingen kunnen voelen voordat ze plaatsvinden. Over het algemeen wordt aangenomen dat dieren een veel groter bewustzijn van hun omgeving hebben dan mensen, en sommige dieren kunnen de seismische trillingen detecteren die worden veroorzaakt door een dreigende aardbeving.

Het is dus een goed idee om nauwlettend te zijn op de gedragingen van dieren als er een aardbeving lijkt te dreigen. Dit is vooral handig omdat dieren vaak hun gedrag veranderen als ze iets ongewoons voelen in hun omgeving. Als je bijvoorbeeld merkt dat dieren onrustig worden of andere gedragingen vertonen, kan dit een signaal zijn dat er een aardbeving aan kan komen.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥