05 mei 2021

 

Is de tarot duivels?

Cheat sheet: If you’re a beginner to divination or reading Tarot, you may worry that it is evil, not bible, not Christian and condemned by God. This art infographic shows the reasons why you may want to start learning how to read Tarot and why is is easy, and even, safe for you to do so. Do not fear divination and fortune telling! Cards in image are The Devil and Temperance cards from the Rider Waite Smith deck. Post written by Gypsy fortune teller, Lisa Boswell. #tarotcardscheatsheets

Ik geloof sinds ik kennis heb over The Fallen Angels… toch weer heel anders, dan ik al deed.
Maar ik zie er ook geen kwaad in, mits je niet over van alles een kaart moet trekken zeg maar…maar goed als je het zo bekijkt kan men een mobiel ook zien als duivels oid of slecht.
Het is maar net hoe je ermee omgaat immers?

Lees ook:   Hoe artsen wegkomen met wanpraktijken?

Gerelateerde berichten