web analytics
11:11 Dubbele getallen
Maatschappij & PsychePolitiek-Elite

Ze bereiden ons voor op iets… – “Gaat de manier waarop we leven veranderen”

Mooie opmerking van iemand onder de video op youtube

 

Helemaal waar. 40 jaar geleden :: 40 jaar geleden waren kinderen zachtaardig tegen hun ouders. Tegenwoordig moeten ouders zachtaardig zijn met hun kinderen. 40 jaar geleden wilde iedereen kinderen. Tegenwoordig zijn veel mensen bang om kinderen te krijgen. 40 jaar geleden respecteerden kinderen hun ouders. Nu moeten ouders hun kinderen respecteren. 40 jaar geleden was het huwelijk makkelijk, maar scheiden was moeilijk. Tegenwoordig is het moeilijk om te trouwen, maar scheiden is zo gemakkelijk. 40 jaar geleden leerden we alle buren kennen. Nu zijn we vreemden voor onze buren. 40 jaar geleden moesten mensen veel eten omdat ze de energie nodig hadden om hard te werken. Nu zijn we bang om vet voedsel te eten uit angst voor het cholesterol. 40 jaar geleden stroomden dorpelingen naar de stad om werk te vinden. Nu vluchten de stadsmensen voor de stress om rust te vinden. 40 jaar geleden wilde iedereen dik zijn om er gelukkig uit te zien… Tegenwoordig eet iedereen om er gezond uit te zien. 40 jaar geleden deden rijke mensen alsof ze arm waren. Nu doen de armen alsof ze rijk zijn. 40 jaar geleden werkte slechts één persoon om het hele gezin te onderhouden. Nu moeten ze allemaal werken om één kind te onderhouden. 40 jaar geleden hielden mensen ervan om te studeren en boeken te lezen … nu houden mensen ervan om Facebook enz. Bij te werken en hun WhatsApp-berichten te lezen. Ik ontving dit realistische bericht van een vriend en toen ik me realiseerde dat het een moeilijk feit is voor het leven van vandaag, heb ik het doorgestuurd naar al mijn vrienden WELKOM IN DE 21E EEUW! Telefoon…..Draadloos koken..benzineloze auto’s……..Keyless Food……..Vetloze banden…….Tubeless Tools…….Draadloze jurk ……Mouwloze jeugd……Werkloze leiders…Schaamteloze houding…Onzorgvuldige echtgenoot….Onbevreesd gevoel….Harteloos onderwijs Waardeloze kinderen……..Mannierloze regering Nutteloos Parlement Clueless MASSA.. HULPeLOOS Alles wordt MINDER maar toch is onze hoop op God – Eindeloos. In feite ben ik sprakeloos omdat vriendschap onbetaalbaar blijft !! Als je dit bericht niet deelt, is het bericht waardeloos!

Lees ook:   Oxfam boos op supermarkten
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, zet deze uit om de leukste plaatjes en video's te kunnen bekijken