web analytics
11:11 Dubbele getallen
BuitenaardsU.F.O

Man beschrijft “UFO Air Battle” Encounter

UFO-getuige Phil Tindale heeft in detail een ervaring beschreven die hij als jongen in 1980 in Zuid-Australië had gehad. Op dat moment zagen hij en zijn broer gedurende minstens 15 minuten twee vreemde objecten samen vliegen en uiteindelijk een soort gevecht aangaan in de lucht van Adelaide. Een derde getuige beweerde ook te hebben gezien dat een van deze UFO’s daadwerkelijk is neergestort in het gebied in de buurt van waar de strijd werd gezien. Is het een waargebeurd verhaal?

Lees ook:   Ancient Aliens: The Akashic Record
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥