web analytics
...
BuitenaardsU.F.O

Sovjet Marine Spetnaz, vreemdelingen en ufo’s bij de Kaspische zee

Gedurende de hele periode van het bestaan ​​van de speciale eenheid in de Kaspische Zee, hebben we, naast het uitvoeren van de hoofdtaak van het trainen van speciale agentgroepen, veel werk verzet om onze verkenningsgroepen in constante gevechtsgereedheid te houden … De commandant vestigde mijn aandacht op een heldere stip die ons naderde vanuit de diepten van het universum, en iedereen op de brug voelde een soort depressieve toestand toen het naderde

Lees ook:   RUSSIAN SECRET BOOK: Alien Races!

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Deze website gebruikt cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om het internet verkeer te analyseren. We moeten ook informatie delen over uw bezoek aan onze site met onze sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept