web analytics
11:11 Dubbele getallen
BuitenaardsRH Negatief - Anunnaki - Elohim - GeloofU.F.O

Ware geschiedenis van de wereld voor ons verborgen? Bewijs dat buitenaardse wezens de aarde hebben bezocht

Wat zie je als je naar de lucht kijkt? De meesten van ons zien wolken, de zon, de maan en de sterren, maar zou er meer kunnen zijn? Volgens NASA zijn er ongeveer 200 miljard sterrenstelsels in het universum, en elk van deze sterrenstelsels heeft ontelbare sterren en planeten. Sommige van deze sterren en planeten hebben het vermogen om leven in stand te houden, net als de aarde. Bestaat er een mogelijkheid dat buitenaardse wezens echt zijn? Hollywood wil ons dat natuurlijk graag laten geloven, afgaande op het enorme aantal films dat is uitgebracht over de ruimte en buitenaardse wezens. Sommige van de meest populaire, meest winstgevende films aller tijden gaan over buitenaardse wezens, waaronder de ‘Star Wars’-franchise, ‘ET’, ‘Alien’, ‘Avatar’ en ‘Independence Day’.

Deze films tonen buitenaardse wezens op vele manieren, als vriend van de mens, en natuurlijk als vijanden. Dit is een van de dingen die het concept van buitenaardse wezens zo fascinerend maken… niet wetend of ze ons kunnen helpen of pijn kunnen doen. Als er buitenaardse wezens zouden bestaan, is het waarschijnlijk dat er zowel nuttige als schadelijke buitenaardse soorten zijn, volgens gelovigen, maar welk ras of soort aliens zal ons het eerst bereiken? Of zijn er al aliens naar de aarde gekomen?

Zouden ze ons van ver in de gaten kunnen houden? Op dit moment onder ons leven als onze vrienden en buren? Of je nu in buitenaardse wezens gelooft of niet, er is interessant bewijs dat het idee ondersteunt dat buitenaardse wezens echt zijn. Hier zijn de top 10 redenen waarom ze dat kunnen zijn: maar welk ras of soort buitenaardse wezens zal ons het eerst bereiken? Of zijn er al aliens naar de aarde gekomen? Zouden ze ons van ver in de gaten kunnen houden?

Lees ook:   De verboden geschiedenis van de Anunnaki: 14 tabletten van Enki onthullen fascinerende details

Op dit moment onder ons leven als onze vrienden en buren? Of je nu in buitenaardse wezens gelooft of niet, er is interessant bewijs dat het idee ondersteunt dat buitenaardse wezens echt zijn. Hier zijn de top 10 redenen waarom ze dat kunnen zijn: maar welk ras of soort buitenaardse wezens zal ons het eerst bereiken? Of zijn er al aliens naar de aarde gekomen? Zouden ze ons van ver in de gaten kunnen houden? Op dit moment onder ons leven als onze vrienden en buren? Of je nu in buitenaardse wezens gelooft of niet, er is interessant bewijs dat het idee ondersteunt dat buitenaardse wezens echt zijn. Hier zijn de top 10 redenen waarom ze dat kunnen zijn:

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, zet deze uit om de leukste plaatjes en video's te kunnen bekijken