...
GeschiedenisRH Negatief - Anunnaki - Geloof

108 SECRET LINGAMS Hidden in Angkor Wat? Ancient Energy Machines Revealed

Hé jongens, vandaag ga ik jullie de geheime Lingams van de Angkor Wat-tempel laten zien, niemand heeft deze informatie ergens gepost, dit staat niet op YouTube, en dit staat zelfs niet in een boek, deze lingams zijn nog nooit eerder waargenomen.

Als je door deze passages loopt, staan ​​er overal veel Boeddhabeelden. Sommige Boeddha’s zijn enorm, en sommige Boeddha’s zijn klein, en sommige zijn zelfs vernietigd, en er wordt gezegd dat 108 Boeddha’s oorspronkelijk overal op deze manier in deze tempel werden geplaatst. Maar dit is vreemd omdat Angkor Wat oorspronkelijk werd gebouwd als een hindoetempel en 108 een heilig aantal hindoes is, dus waarom zouden de oorspronkelijke bouwers hier 108 boeddhabeelden plaatsen?

Laten we dit mysterie onderzoeken, en hier kun je dit Boeddhabeeld zien, het hoofd is gebroken. Nu zit Boeddha al op een Naga, een slang, en hij wordt op een voetstuk of een basis geplaatst. Voor een toevallige toeschouwer is er niets mis, maar er is iets heel vreemds aan de basis, het past helemaal niet bij de Boeddha. Je kunt zien dat de basis vierkant is en dat er een groef is, een uitlaat voor het water. “DIT IS DE BASIS VAN EEN LINGAM VOOR HET WATER.”

Dit is de basis van een lingam zodat het water kan stromen. Ik heb je veel van dit soort lingams laten zien, en hoe ze deze tuiten of uitlaten voor water hebben. En kijk, het Boeddhabeeld staat helemaal los en zit niet eens goed op de basis. Dus, waar is de lingam? Waar is het cilindrische deel dat ooit op deze basis zat? Het zit hier precies, je kunt een deel van de gebroken cilinder zien, dit was de lingam die oorspronkelijk op de basis stond. En hier is nog een Boeddha, deze Boeddha is veel kleiner dan de basis, en je kunt hier de volledige basis van de lingam zien, hoe een lingam oorspronkelijk zou zijn geplaatst. De cilinderkop vertegenwoordigt Shiva, en deze is specifiek vernietigd, en er is een Boeddha bovenop geplaatst, ook al past hij helemaal niet op deze basis.

Misschien geldt dit alleen voor kleine boeddhabeelden, hoe zit het met de gigantische boeddhabeelden die in Angkor Wat zijn geplaatst? Kijk naar deze, deze Boeddha is meer dan 2,4 meter lang, heeft een enorme 7-koppige naga die hem bewaakt, terwijl hij in diepe meditatie is. Dit is zo’n fantastisch beeld dat je zelfs als bezoeker respect wilt betuigen aan deze Boeddha. Maar kijk naar de basis. Het is duidelijk dat het helemaal geen deel uitmaakt van het Boeddhabeeld. En je kunt deze rechthoekige groef voor waterafvoer zien. Oorspronkelijk was hier een lingam, en toen de beschavingen veranderden, werden de lingams vernietigd, en deze Boeddhabeelden werden er gewoon bovenop geplaatst. Ik heb minstens een dozijn van deze Boeddha’s onderzocht, en het is een zeer interessante wijziging om te zien, toen de tempel werd overgenomen door een andere religie, verwijderden ze gewoon de cilinders, maar ze behielden de basis en plaatsten de nieuwere Boeddha’s er bovenop. van deze bases.

Lees ook:   1918 Spaanse griep documentaire

Maar dit is geen erg goed ontworpen modificatie, in bijna alle gevallen zien de bases er compleet anders uit dan die van de boeddha’s. Oké, dus je hebt nu de 108 lingams in de tempel van Angkor Wat gezien, maar dit zijn niet de lingams die ik je wilde laten zien, ik wil je de GEHEIME LINGAMEN laten zien die zich eeuwenlang ondergronds hebben verstopt. In 2015 gebruikten onderzoekers laserscanapparatuur genaamd Lidar die was bevestigd aan laagvliegende helikopters en scande het gebied van Angkor Wat.

En ze waren geschokt toen ze een groot veld vol cilindrische uitsteeksels vonden verborgen rond het tempelcomplex. Archeologen noemen ze ‘Domes’ omdat het cilindrische structuren zijn met mooie gladde toppen, dit zijn duidelijk lingams. Maar het zijn niet alleen de begraven lingams die wetenschappers hebben verbluft, het is het enorme volume ervan. Ze hebben uitgestrekte velden vol met deze lingams gevonden die op een rasterachtige manier zijn gerangschikt en een grote matrix vormen. Deskundigen bevestigen dat deze oude bouwwerken rond dezelfde tijd als de tempel van Angkor Wat werden gebouwd. Waarom zijn honderden van deze lingams gebouwd rondom het tempelcomplex van Angkor Wat?

Waarom bouwden bouwers in de oudheid zo veel lingams zowel binnen als buiten de tempelmuren? Deze lingams ontkrachten alle gangbare theorieën. Deskundigen hebben altijd beweerd dat er niets speciaals is aan Lingams, het zijn gewoon standbeelden die mensen hebben gebouwd, in de hoop dat anderen deze lingams zullen komen aanbidden en donaties zullen geven. Maar deze lingams die door de Lidar-technologie zijn gevonden, bewijzen dat dit verkeerd is: als lingams alleen werden gebouwd voor aanbidding en donaties, waarom zouden ze dan deze honderden lingams in een rasterachtige mode maken en ze buiten de muren van Angkor Wat plaatsen? Deze lingams moeten om een ​​specifieke reden zijn gebruikt.

waarom zouden ze deze honderden lingams op een rasterachtige manier maken en ze buiten de muren van Angkor Wat plaatsen? Deze lingams moeten om een ​​specifieke reden zijn gebruikt. waarom zouden ze deze honderden lingams op een rasterachtige manier maken en ze buiten de muren van Angkor Wat plaatsen? Deze lingams moeten om een ​​specifieke reden zijn gebruikt.

 

Ivm de Anunnaki, vraag ik me wel eens af of zij misschien een techniek kenden om steen zo te bewerken als wij nu doen met 3D printen…

Gerelateerde artikelen

Back to top button