web analytics
11:11 Dubbele getallen
EgypteRH Negatief - Anunnaki - Elohim - Geloof

NIEUW: verbeterde afbeeldingen van de GROTE PIRAMIDE Queen’s Chamber Northern Shaft

Mijn recente video die eind juli werd gepubliceerd, liet de wereld voor de allereerste keer het interieur van de Queen’s Chamber Northern Shaft van de Grote Piramide zien, en is al meer dan 400.000 keer bekeken. Piramide. Je kunt het hier bekijken:https://youtu.be/Ki0405ulvIY

Ik heb tientallen e-mails, tweets en Facebook-berichten over de foto’s ontvangen en een aantal fantastische auteurs en onderzoekers hebben ook contact opgenomen, waaronder Christopher Dunn, die vorige week een video voor dit kanaal maakte: https://youtu.be/rodl_PNXJBM en Manu Seyfzadeh, wiens nieuwe boek Under The Sphinx nu verkrijgbaar is op: https://amzn.to/2XKcenX

Manu heeft enkele scherpe observaties gedaan, zoals hij besprak met Cliff Dunning op de Earth Ancients-podcast. Beluister hem integraal op:https://www.earthancients.com/ Sinds de video heeft iemand ook aangeboden om alle 51 afbeeldingen professioneel te laten verbeteren en in het weekend kreeg ik eindelijk de resultaten toegestuurd, dankzij het werk van Sander bij het Image Analysis-team. Bezoek hun website ophttps://image-analysis-team.com/ Zijn werk laat ik in deze video zien. In werkelijkheid en zoals de beeldverbeteraar me vertelde, is er maar zoveel dat iemand echt met de beelden kan doen, want het feit is dat het slechts screenshots zijn van beelden die iets minder dan 20 jaar geleden zijn opgenomen met de robot Pyramid Rover. De foto’s zijn kleine bestanden en hebben een lage resolutie en de persoon die aan de foto’s werkte, kon niet veel doen.

Hij heeft de belichting verbeterd, zijn best gedaan om de resolutie te verbeteren en meer detail te laten zien, zodat we op plaatsen meer kunnen zien. Alle nieuwe verbeterde afbeeldingen, evenals de originelen, worden in deze video gepresenteerd. Voordat ik een echt gedetailleerde vervolgvideo maak over deze schacht, nou ja, alle vier de smalle schachten in de Grote Piramide, wilde ik de verbeterde beelden met jullie delen. Terwijl we door de schacht reizen, Ik nummer de afbeeldingen opnieuw om u te helpen ernaar te verwijzen in de opmerkingen. Ik toon het origineel, gevolgd door de verbeterde, voor alle 51 afbeeldingen en nogmaals, als je iets interessants opmerkt, reageer dan hieronder en ik zal ze allemaal lezen. Alle afbeeldingen zijn mij uitsluitend voor educatieve doeleinden verstrekt door een niet nader genoemde bron

Lees ook:   Bloedgroep negatief?
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥