web analytics
11:11 Dubbele getallen
RH Negatief - Anunnaki - Elohim - Geloof

ANUNNAKI GEHEIMEN ONTHULD 1 | Babylonische astronomie

We volgen de evolutie van astronomisch inzicht door de geschiedenis heen, waarbij we het revolutionaire heliocentrische model van Nicolaus Copernicus in de 16e eeuw opnieuw bekijken, een theorie die de aarde van het centrum van het universum verschoof naar een planeet die rond de zon draait. We onderzoeken de invloeden die Copernicus hebben geleid, waaronder oude teksten en wiskundige modellen, en we denken na over de mogelijkheid dat deze kennis afkomstig is van de Sumeriërs en van generatie op generatie is doorgegeven.

Onze verkenning voert ons naar de werken van vroege Griekse astronomen als Eudoxus en Hipparchus, die hun inzichten aan oude Mesopotamische bronnen toeschreven. We ontdekken dat een groot deel van het Griekse begrip van de kosmos, inclusief de naamgeving en categorisering van sterrenbeelden, is geërfd van de Sumeriërs, een beschaving die een veel geavanceerder begrip van de hemelbol had dan eerder werd aangenomen.

Als we dieper graven, komen we het raadselachtige concept van de precessie van de equinoxen tegen, een fenomeen dat de Sumeriërs duizenden jaren voordat het in de moderne tijd werd herontdekt, al begreep en documenteerde. We onderzoeken de Sumerische focus op het sterrenbeeld Stier, een focus die verwijst naar de oude oorsprong van hun beschaving en hun geavanceerde kennis van hemelcycli. Vervolgens richten we onze aandacht op de ingewikkelde Sumerische teksten die hemelse afstanden en bewegingen beschrijven, teksten die een kennisbron suggereren die ver buiten hun tijd ligt.

Lees ook eens:  Anunnaki oude buitenaardse wezens in de Bijbel van Genesis tot Openbaring

We onderzoeken de mogelijkheid dat de Anunnaki, wezens die in staat zijn tot ruimtevaart en geavanceerde astronomie, de verspreiders waren van deze diepgaande kennis. het begeleiden van de Sumeriërs in hun begrip van de kosmos. Terwijl we het hoogtepunt van onze verkenning bereiken, duiken we in het hart van de Sumerische kosmologie, het concept van de ‘mulmul’, een term waarvan wordt aangenomen dat deze verwijst naar het hele zonnestelsel.

We onderzoeken de betekenis van het getal twaalf in oude culturen, een getal dat diep geworteld is in de structuur van het zonnestelsel zoals begrepen door de Sumeriërs. We vinden dit getal terug in de verdeling van de tijd, in religieuze teksten en in de organisatie van goden, een patroon dat een hemelse oorsprong suggereert. Uiteindelijk komen we bij de grote openbaring, het bestaan ​​van de Twaalfde Planeet, de thuisbasis van de Anunnaki, zoals verklaard door Zecharia Sitchin. We onderzoeken het Sumerische geloof in dit hemellichaam, een planeet die bekend staat als Nibiru, de ‘planeet van de kruising’.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥