web analytics
11:11 Dubbele getallen
RH Negatief - Anunnaki - Elohim - Geloof

Atlantiërs waren zij Anunnaki?

b15c1e5fb50e7515d4182205dafe2c4c AnGel-WinGs.nlWanneer mensen over Atlantis praten, verwijzen ze meestal naar de geschriften van Plato, de Atheense filosoof die leefde tijdens de klassieke periode in het oude Griekenland. Volgens Plato maakten enorme rampen een einde aan een machtige beschaving 11.500 jaar geleden, wat overigens dezelfde datum is die antropologen erkennen als het einde van het Pleistoceen en het begin van ons huidige Holoceen-tijdperk.

Plato geeft toe dat hij de legende van Atlantis leerde van Solon, die het op zijn beurt kreeg van Egyptische priesters die het verhaal op stenen hiërogliefen hadden bewaard. Dat gezegd hebbende, er zijn andere oude bronnen die spreken over een soortgelijk scenario.

Nadat ze ooit een bevoorrecht volk waren geweest, werden de Atlantiërs volgens Plato corrupt en gedegradeerd door zich te kruisen met stervelingen en hun edele zaad te verdunnen dat naar verluidt van de goden afstamt.

Dus wat bedoelde Plato met sterfelijke vermenging, toen hij zei dat het Atlantische goddelijke deel begon te vervagen en te vaak verdund werd door de sterfelijke vermenging?

 

Geschiedenis van Atlantis en de verloren stammen

https://www.youtube.com/watch?v=LNRXk80J5A0

 

Lucifer en oude Griekse zondvloedmythen

https://www.youtube.com/watch?v=JvTuqoMZndg

Volgens de Griekse filosoof Plato was het een stad van immense rijkdom, rijk aan natuurlijke mineralen en weelderige vegetatie. Atlantiërs zouden fantastische tempels hebben gebouwd, prachtige architectuur hebben getoond en prachtige beelden voor de goden hebben gemaakt.

Hy-Brasil het Ierse Atlantis

https://www.youtube.com/watch?v=UknXN7DYDZ4

Oude stad ontdekt onder de Noordzee

https://www.youtube.com/watch?v=ay42l2TCIqc

Atlantis zou geregeerd worden door een confederatie van koningen en hun macht strekte zich uit over Libië tot aan Egypte en over Europa tot aan Toscane.

Lees ook:   Waren de gevallen engelen van de bijbel buitenaardse astronauten van Mars?

Ongeveer 8.000 jaar voor de Trojaanse oorlog probeerde Atlantis de hele mediterrane wereld te veroveren, maar werd verslagen door de Atheners en hun bondgenoten.

De zeven hermetische principes:
1. Mentalisme Het alles is de geest; het universum is mentaal. [Materie is energie, energie is geest]
2. Correspondentie Zo boven zo beneden: zo beneden, zo boven.
3. Trilling Niets rust; Alles beweegt; Alles trilt.
4. Polariteit Alles is tweeledig; Alles heeft palen; Alles heeft zijn paar tegenstellingen; Leuk en anders zijn hetzelfde; Tegengestelden zijn identiek van aard, maar verschillend in graad; Extremen ontmoeten elkaar; Alle waarheden zijn slechts halve waarheden; Alle paradoxen kunnen worden verzoend.
5. Ritme Alles stroomt, uit en in; Alles heeft zijn getijden; Alle dingen stijgen en dalen; De slingerbeweging manifesteert zich in alles; De maat van de zwaai naar rechts is de maat van de zwaai naar links; Ritme compenseert.
6. Oorzaak en gevolg Elke oorzaak heeft zijn gevolg; Elk gevolg heeft zijn oorzaak; Alles gebeurt volgens de wet; Toeval is slechts een naam voor niet herkende wet; Er zijn veel oorzaken, maar niets ontsnapt aan de wet.
7. Geslacht, het  Geslacht zit in alles; Alles heeft zijn mannelijke en vrouwelijke principes; Geslacht manifesteert zich op alle niveaus.
De wereldwijde zeespiegel was 400 voet lager tijdens het late Pleistoceen, of de ijstijd, toen Atlantis in de Atlantische Oceaan zou hebben bestaan. De gletsjers smolten in verschillende spurten, met een grote catastrofe die 11.500 jaar geleden of 9500 voor Christus plaatsvond, de datum die door Plato werd gegeven voor de vernietiging van Atlantis, wat perfect overeenkomt met het geologische record. Rh-negatief bloed en antediluviaanse beschavingen
https://youtu.be/ls_ZtM1Itzs
De Verloren Stammen waren de tien van de Twaalf Stammen waarvan werd gezegd dat ze uit het koninkrijk Israël waren gedeporteerd na de verovering door het Neo-Assyrische rijk rond 722 voor Christus.
Een oude Ierse legende over een oude Egyptische prinses

Geheime geschiedenis van het Tempelgenootschap
Claims van afstamming van de “verloren” stammen zijn voorgesteld met betrekking tot vele groepen. De historicus Josephus schreef dat “de tien stammen zich tot nu toe buiten de Eufraat bevinden en een immense menigte vormen en niet in aantal te schatten zijn”.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥