web analytics
...

De bijbel is niet wat je denkt

Wie is Mauro Biglino? Mauro Biglino is een internationaal bestverkopende Italiaanse auteur, academicus, onderzoeker en een hoog aangeschreven professionele vertaler. Mauro werkte voor een van de grootste katholieke uitgevers “San Paolo” als officiële vertaler van de Bijbel. Hij is van mening dat ons huidige begrip van de bijbel onjuist is en dat het boek verkeerd is geïnterpreteerd vanwege verkeerde vertalingen van de oude tekst. Hij deelt zijn bewijs in boeken, video’s en conferenties over de hele wereld. Zijn ervaring, kennis en waardevol onderzoek moet niet lichtvaardig worden opgevat.

 

Lees ook:   Worden de Halls of Records ontdekt?

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

Whitelist deze website aub, want van de advertenties betalen wij het onderhoud en de server voor deze website. Dank hiervoor!