web analytics
...
Erich von DanikenEgypteGeschiedenisRH Negatief - Anunnaki - Geloof

Erich von Daniken De tijdmachine

Hij is altijd gepassioneerd geweest door zijn populaire wetenschappelijke stellingen: de succesvolle Zwitserse auteur Erich von Däniken, 57, sterrenbeeld Ram. In 25 afleveringen leidt hij het publiek naar de raadsels van de wereldgeschiedenis. Afbeeldingen van de originele locaties en computersimulaties illustreren zijn interpretaties. De reis begint bij de piramides in Egypte.

Lees ook:   Edgar Cayce over Atlantis en de Annunaki

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Deze website gebruikt cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om het internet verkeer te analyseren. We moeten ook informatie delen over uw bezoek aan onze site met onze sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept