25 februari 2021

 

Wat is je bloedgroep?

Wat is je bloedgroep?

In Korea krijgen de 4.125 bloedgroepen (A, B, AB, 0 en 0.125) bepaalde eigenschappen of gedragspatronen toegewezen. Dit kan worden gezien als bijgeloof, maar in Zuid-Korea wordt het zeer serieus genomen. Zo zijn de bloedgroepen meestal doorslaggevend bij het kiezen van een partner. Kpop-idolen moeten altijd hun bloedgroep in hun profielen vermelden. Het is vergelijkbaar met de sterrenbeelden, omdat we ook bepaalde eigenschappen aan de sterrenbeelden toekennen.

Het is een vreemde vraag die de meeste mensen niet eens kunnen beantwoorden. Dus waarom vragen? Wat ons vreemd klinkt, is volkomen normaal in Korea. Veel Koreanen geloven dat hun persoonlijkheid, temperament en compatibiliteit worden bepaald door hun bloedgroepen. Je kunt het vergelijken met sterrenbeelden en de horoscoop. Het oorspronkelijke idee dat bloedgroepen onze persoonlijkheid bepalen, kwam van de nazi’s, die wetenschappelijk wilden bewijzen dat de joden vanaf hun geboorte waren vergaan. Deze studie werd later door Masahiko Nomi naar Japan gebracht. Hij presenteerde het idee echter in een veel positiever daglicht, zonder enig spoor van racisme. Dit nieuwe concept vond ook zijn weg naar andere plaatsen in Azië, zoals Taiwan en Korea. Vergeleken met Azië, zoals Taiwan en Korea, waar je bijna niemand kunt vinden die zijn bloedgroep kent, is het moeilijk om iemand in Korea te vinden die dat niet doet. De theorie heeft betrekking op de basisbloedgroepen: A, B, AB of O. Dit zijn natuurlijk slechts stereotypen. Er is geen wetenschappelijk bewijs dat deze beschrijvingen echt correct zijn; daarom is het ook een theorie. Hoewel ze voor sommigen gelden, is er geen bewijs dat het voor iedereen geldt – net als de tekens van de dierenriem en horoscopen.

Bloedgroep A – The Dream Catcher

Anne Menden (geboren op 5 oktober 1985) heeft bloedgroep A Rhesus-negatief
Bernhard Bettermann (geboren op 6 februari 1965) heeft bloedgroep A Rhesus-positief
Thomas Bodewell (geboren op 2 april 1959) heeft bloedgroep A Rhesus-negatief
Bernd Bodewell (geboren 22 augustus 1953) heeft bloedgroep A Rhesus-negatief
Thomas Rühmann (geboren 11 mei 1955) heeft bloedgroep A Rhesus-positief
Angela Merkel (CDU-kanselier) (geboren 17 juli 1954) heeft bloedgroep A Rhesus-negatief
SPD Martin Schulz (geboren 20 december 1955) heeft bloedgroep A Rhesus-negatief
Gaius Julius Caesar (geboren 13 juli 100 voor Christus) heeft de bloedgroep voor dictator
Maik Sellmann (geboren 13 mei 1983) heeft bloedgroep A resusnegatief
Mark Harrold (geboren 30 april 1968) heeft bloedgroep A resusnegatief
Kaya Yanar (geboren 20 mei 1973) heeft bloedgroep A Rhesus-positief
Bud Spencer (geboren 31 oktober 1929) was bloedgroep A resusnegatief
Duisburg-politieagent Bernhard Bernie Kuhnt (geboren op 2 november 1963) heeft bloedgroep A negatief
Wolfgang Stumph (geboren op 31 januari 1946 in de DDR van Oost-Dresden) heeft de bloedgroep A-Rhesus-positief
Claudia Schmutzler (geboren 19 september 1966) heeft een bloedgroep A resusnegatief
Linda Marlen Runge (geboren 11 maart 1986) heeft een bloedgroep A resusnegatief
RTL GZSZ Thomas Drechsel (geboren 15 januari 1987 in Berlijn) heeft de bloedgroep A-Rhesus negatief

Mensen met bloedgroep A zijn erg gevoelig en raken gemakkelijk gewond. “A” bloedgroepen zijn erg
attente en dromerige mensen die de realiteit vaak vergeten. Ze begrijpen dingen vaak op hun eigen manier, waardoor ze iets verkeerd kunnen begrijpen. Ze kunnen gesloten zijn en hebben de neiging om hun gedachten voor zichzelf te houden vanwege verlegenheid. Maar het zijn slechts aardige mensen die veel begrip hebben voor anderen. Lust zit in hun bloed, maar ze schamen zich erg en vinden het vaak moeilijk hun gevoelens te uiten. Bovendien zijn ze erg creatief, waardoor ze koppige perfectionisten zijn. Er wordt ook gezegd dat ze de slechtste toleranten van alcohol zijn.

Type A: wordt snel gekwetst door kleine dingen, durft geen geheimen te vertellen, denkt ook op zijn eigen manier, interpreteert het soms verkeerd en begrijpt hij anderen vaak, houdt hij van romantische stemmingen en leeft hij in een fantasiewereld. Mensen met bloedgroep A worden vaak “dieren” genoemd. Omdat ze verlegen zijn, lijken ze vaak gesloten, gereserveerd en introvert en laten ze daarom zelden hun gevoelens naar buiten zien. Word niet graag omringd door veel mensen, maar zijn heel loyaal aan vrienden. Deze bloedgroepmensen zijn erg zorgzaam en maken zich vaak zorgen over anderen. Bloedgroep A zou zeer creatief zijn en een voorliefde hebben voor perfectionisme. Als ze verliefd zijn, zouden ze de realiteit willen vergeten en zich willen onderdompelen in hun eigen wereld. Ze zijn zelfverzekerd, maar hebben moeite om hun gevoelens goed te communiceren. Andere kenmerken van bloedgroep A zijn onder meer dat ze koppig zijn, niet graag risico’s nemen en graag ‘bijten’ als het om dingen gaat. In stressvolle situaties blijven zij meestal kalm en gefocust.

Goede eigenschappen: loyaal, gevoelig, geduldig, punctueel , dromerig, gevoelig, attent, begripvol , kalm, perfectionistisch of geprobeerd perfectionistisch, goedaardig, aardig, behulpzaam, conservatief, betrouwbaar, georganiseerd, ordelijk, introvert, attent, zelfverzekerd en verantwoordelijk

Slechte eigenschappen: koppigheid, dwangmatig, verlegen, voorzichtig, onzeker, onhandig, erg gesloten, vastgelopen, introvert, zeer kwetsbaar, angstig, emoties kunnen niet overbrengen goed / uiten beschaamd en nerveus.

Bloedgroep B – The Entertaining Optimist

Laura Stocklöw (geboren 19 juni 1989 in Maagdenburg) heeft bloedgroep B Rhesus-negatief
Ranga Yogeswar (geboren 18 mei 1959) heeft bloedgroep B Rhesus-positief
Frank Elsner (geboren 19 april 1942) heeft bloedgroep B Rhesus-positief
Ulrike Folkerts (geboren 14 mei 1961) heeft bloedgroep B-resusnegatief
Ulrike Frank (geboren op 1 februari 1969) heeft bloedgroep B-resusnegatief
Janina Uhse (geboren op 2 oktober 1989) heeft bloedgroep B-resusnegatief
Mola Adebisi (geboren op 15 februari 1973 in Nigeria, Afrika) heeft de bloedgroep B-Rhesus positief
ALF (geboren 28 oktober 1756) heeft de bloedgroep B-Rhesus negatief

B
Het zijn simpele optimisten die van het leven genieten en erg gepassioneerd zijn. Je kunt lachen als je een fout maakt en de ‘Go / Go’-instelling hebben. Ze maken van nature enkele vijanden, maar het kan ze niet schelen wat anderen van hen denken. Het kan hen vaak niet schelen wat andere mensen van hen denken. Ze zijn erg opgewonden over mensen of dingen die ze leuk vinden. Type B-bloed is hoogstwaarschijnlijk ontrouw. Ze worden keer op keer verliefd en kunnen tegelijkertijd tot meerdere mensen worden aangetrokken. Verbergen het ook niet als ze de partner hebt bedrogen. Mannen met type B-bloed zouden bijzonder sterk zijn, maar dat ze niet erg geschikt zijn als echtgenoten omdat ze vaak ‘players’ of ‘bad boys’ zijn en wie wil trouwen met zo iemand?  Ze zijn dus uitstekend geschikt voor snelle liefdesaffaires en verdriet, maar ze zijn vaak nutteloos voor langere relaties, omdat ze recyclebaar zijn. Dit geldt niet voor vrouwen met type B-bloed. Type B kan lachen om zijn fouten en genieten van het leven. Als iets niet bij hem past, negeert hij het. Als het gaat om vrienden en familie, zijn ze erg beschermend en proberen ze hen te plezieren. Bloedgroep B wordt als ongeduldig beschouwd en geeft soms te snel op. Ze staan ​​erom bekend schadelijk te zijn en gemakkelijk door het leven te komen, wat ook vijanden kan veroorzaken. Bovendien zouden ze een goed immuunsysteem hebben.

Goede kwaliteiten: wild, gewaagd, creatief, onafhankelijk , gelukkig, grappig, gedreven, heel eerlijk, levensvreudig, nieuwsgierig, vrolijk, actief, wild, flexibel , humoristisch, gek, optimistisch, en individualistisch.

Slechte eigenschappen : vergeetachtig, koppig, ongeduldig, onverantwoordelijk, lui, gelukkig, egoïstisch, roekeloos, oppervlakkig, egocentrisch en egocentrisch.

Bloedgroep AB – De patiënt en geconcentreerde bewerking

Sabine Bodewell (geboren op 8 september 1959) heeft de bloedgroep AB Rhesus-negatief
Ralf Borchers (geboren op 4 september 1964) heeft de bloedgroep AB Rhesus-negatief
Katharina Wackernagel (geboren 15 oktober 1978) heeft de bloedgroep AB Rhesus-negatief
Hans Meiser (geboren 20 augustus 1946) heeft de bloedgroep AB Rhesus-negatief
Saskia Valencia (geboren 21 juli 1964) heeft de bloedgroep AB Rhesus-negatief
Nicole Torn, geboren Reinecke (geboren 15 september 1979) heeft de bloedgroep AB Rhesus-negatief
Elton (moderator) (geboren op 2 april 1971) heeft de bloedgroep AB Rhesus-negatief
Arzu Bazman (geboren 12 december 1977) heeft de AB Rhesus-bloedgroep positief
Galina Sartison (geboren 14 december 1971) heeft de bloedgroep AB Rhesus-negatief
Angelika Owczarczak (geboren 22 september 1965) heeft een AB Rhesus-bloedgroep
Stephanie Bodewell (geboren 23 november 1927) heeft de bloedgroep AB Rhesus-negatief
Eva-Mona Rodekirchen (geboren 15 juni 1976) heeft de bloedgroep AB Rhesus-negatief
Vera-Int Veen (geboren 21 september 1967) heeft de bloedgroep AB Rhesus-negatief

Lees ook:   Wat men kan met beeldbewerking tegenwoordig

Mensen met bloedgroep AB zouden een ‘ik kan alles’ houding hebben en zijn
geduldig. Hun projecten zijn goed georganiseerd. Werk is iets waar ze goed in zijn. Ze zijn erg geïnteresseerd, studeren hard en worden als intelligent beschouwd. Ze moeten worden geleid door hun hoofd in plaats van door hun hart en hebben een goede controle over zichzelf. Verder wordt gezegd dat ze goed met geld kunnen omgaan. Ze kunnen echter verlegen, afstandelijk, besluiteloos en afwezig zijn, dus worden ze vaak beschreven als eenlingen. Je kunt heel emotioneel zijn. Type AB wordt als onvoorspelbaar en verraderlijk beschouwd. Type AB’s zijn sterk van zichzelf overtuigd. Ze denken dat ze alles kunnen. Ze zouden nuttig moeten zijn, ik alleen, zolang het op hun voorwaarden wordt gedaan. Soms, zo wordt gezegd, lijken ze een beetje arrogant en nemen ze afstand van anderen. Sommigen zeggen zelfs dat AB’s liever bij elkaar blijven. Er wordt ook gezegd dat ze veel gezichten hebben en daarom moeilijk te beoordelen zijn. Bloedgroep AB wordt beschouwd als “het ergste” omdat wordt gezegd dat mensen met AB twee gezichten hebben en daarom niet betrouwbaar zijn. Ze kunnen zowel verlegen als communicatief zijn en snel van gedachten veranderen. Mensen met bloedgroep AB zouden geïnteresseerd moeten zijn in wiskunde, natuurkunde en kunst of wiskunde, natuurkunde. Er wordt gezegd dat het ”idioten of idioten” zijn.

Slechte eigenschappen: cool, beheerst, empathisch, intelligent, empathisch, geconcentreerd, behulpzaam, beheerst, e motional, empathisch, verstandig en geduldig.

Slechte eigenschappen: afstandelijk, besluiteloos, afwezig, verlegen, gereserveerd, hard, onvoorspelbaar, onberekenbaar, verraderlijk, arrogant, haatdragend, rationeel, afstandelijk, kritisch, onbetrouwbaar.

Blood Type 0 – The Leader with Confidence

Lena Bodewell (geboren 30 april 2010) heeft bloedgroep 0 resuspositief
Dieter Nuhr (geboren 29 oktober 1960) heeft bloedgroep 0 resusnegatief
Cheyenne en Valentina Pahde (geboren op 4 oktober 1994) hebben bloedgroep 0 Rhesus-positief
Ex Formule 1-ster Michael Schumacher (geboren op 3 januari 1969) heeft bloedgroep 0 Rhesus-positief
RTL punt 12 moderator Katja Burkard (geboren 21 april 1965) heeft bloedgroep 0 resusnegatief
Rockgroep nul positief
Marco Renner (geboren 27 maart 1975) heeft bloedgroep 0 resusnegatief
Janine Kunze (geboren 20 maart 1974) heeft bloedgroep 0 resuspositief
Rockzanger Udo Lindenberg (geboren 17 mei 1946) heeft de bloedgroep 0-Rhesus Negativ
Martin Bosselmann, geboren Martin Herwig (geboren 29 oktober 1963) heeft de bloedgroep 0-resusnegatief
Bülent Ceylan (geboren op 4 januari 1976) heeft bloedgroep 0 resuspositief
Martin Bodewell (geboren 23 april 1968) heeft de bloedgroep 0-Rhesus-positief
Cheryl Shepard (geboren op 5 februari 1966) heeft bloedgroep 0 resusnegatief
Giulia Siegel (geboren 10 november 1974) heeft bloedgroep 0 resuspositief (nul positief)
Emma Watson (geboren 15 april 1990) heeft bloedgroep 0 resuspositief
Mathias Bodewell (* 30 april 1985) Bloedgroep: een resuspositief (D positief) ccD.EE en bloedgroep: 0 resusnegatief (universeel) heeft 2 bloedgroepen

Ze hebben een open persoonlijkheid en staan ​​bekend als natuurlijke leiders. Ze worden beschouwd als de geboren leiders. Ze zijn open en zeggen vaak luid en duidelijk wat ze denken zonder anderen te schaden

Ze kunnen echter ook erg meedogenloos zijn. Vriendelijkheid is een punt van hun karakter. Ze laten niemand in de problemen zitten. Ze hebben de neiging om dingen in drama te veranderen, waardoor anderen zich ongemakkelijk voelen. Ze zijn zeer expressief, hebben veel zelfvertrouwen en zijn   gericht op succes. En B Type 0 verveelt zich snel. Type 0 is van toepassing: als een leider met vertrouwen en een sterke vechtlust. Ze staan ​​graag in het middelpunt van de belangstelling en weten zich goed te uiten. Type 0-mensen willen een zo spannend mogelijk leven. Bloedgroep O wordt in Korea als “de beste” beschouwd omdat mensen erg sociaal zijn. Ze hebben hun hart op de juiste plaats direct naast de nieren en zijn in feite erg aardige en sociale mensen.De nullen zijn moeilijk te missen en weten hoe ze zichzelf moeten opvoeren. En zijn ook van mening dat ze gelijk hebben, waardoor ze vaak arrogant of arrogant lijken, zoals Tarquinius Superbus. Daarom wordt gezegd dat ze meedogenloos en gevoelloos zijn. Toch zouden ze niemand in de steek laten die alleen is en ze worden beschouwd als goede koteletten. Bloedgroep 0 wordt wordt beschouwd als de ‘beste’ bloedgroep waar je in kunt vallen.

Goede eigenschappen: Ambitieus, atletisch, eerlijk, open, vriendelijk, behulpzaam, actief, optimistisch leider, rustige, vriendelijke, energiek, extravert, sociaal, koppig, gepassioneerd, sociaal, expressief, zorgeloos, zelfverzekerd.

Slechte eigenschappen: arrogant, arrogant, dramatisch, ongevoelig, veeleisend, ongeorganiseerd, ingebeeld, egoïstisch, ijdel, trots, robuust, ongevoelig en genegeerd.

Je kunt ook zien hoe loyaal iemand is!

Type B-bloed is hoogstwaarschijnlijk ontrouw. Ze worden keer op keer verliefd en kunnen tegelijkertijd tot meerdere mensen worden aangetrokken. Verbergen het ook niet als ze de partner hebben bedrogen. Bloedgroep AB heeft veel zelfvertrouwen en denkt niet dat hij betrapt zal worden op het bedriegen van de partner. Ze spelen de onschuld terwijl ze gedurfde bewegingen maken, zoals iemand anders sms’en tijdens een date. Type 0 blijft trouw aan zijn partner zodra hij daartoe heeft besloten. Type A is net iets bescheidener. Ze zijn van mening dat vals spelen met de partner fundamenteel verkeerd is en er nooit aan zou denken.

Maar niet alles hoeft over liefde te gaan:

Bloedgroep A leert van tevoren en krijgt daardoor vertrouwen in zijn capaciteiten.

Bloedgroep B verliest gemakkelijk zijn concentratie en geeft op in het midden.

AB zal zich niet echt concentreren op leren en in slaap vallen.

En Type 0 zal pas op het laatste moment leren. maar is vol concentratie. Ze praten vaak tegen zichzelf terwijl ze leren.

Hetzelfde:

Type A is perfectionistisch. Je moet alles goed doen en van tevoren goed nadenken. Dit geeft hen ook het idee dat ze beter kunnen rijden dan ieder ander.

Type B is gemakkelijk afgeleid en bijna alles kan zijn aandacht afleiden van autorijden.

AB is bang om iets verkeerds te doen en probeert zich daarom sterk te concentreren op autorijden, wat niet echt werkt.

En bloedgroep 0 verveelt zich. Ze raken snel van streek over andere chauffeurs en willen * steeds sneller * zijn en altijd verder en altijd beter dan anderen.

Welke bloedgroepen passen goed bij elkaar?

Type AB

+ Type A 50%
Type B 85%
Typ 0 35%
Typ AB 90%

Typ 0

+ Type A 90%
Type B 80%
Typ 0 40%
Tyo AB 30%

Type B

+ Type A 25%
Type B 65%
Typ 0 89%
Typ AB 75%

Type A

+ Type A 70%
Type B 20%
Typ 0 95%
Typ AB 65%

 

Gerelateerde berichten