Over de vermissing van Joey in Turkije

Gratis artikel van het AD.nl LINK

Blijf raar het verhaal van het stelletje…klopt niets van natuurlijk!

http://www.hartvannederland.nl/nieuws/112-van-nl/2017/speurhond-ruikt-spoor-maar-graven-levert-niks-op/

Reacties van mensen:

-En hoe kom je aan een paar duizend euro(en naar zijn zeggen 20 duizend) zonder baan?
Dat is ook geen zuivere koffie

-“Beneden, bij een vierbaansweg, waren Bjorn en Derya elkaar uit het oog verloren”
Dit ook….. Hoezo?
Alsof je als stelletje dan zegt nou schat, jij die kant, ik deze kant en succes en hopelijk tot ziens? Je blijft toch bij elkaar dan?

-Iets wat ik me wel afvraag over de verwonding van Bjorn is, of ze in het ziekenhuis niet best kunnen zien wat de mogelijke oorzaak is van de verwonding. Bjorn vertelde aan het ziekenhuis namelijk dat hij in elkaar was geslagen door dorpsjongens. Maar tegen Deya vertelde hij dat hij een flinke val had gemaakt. In het ziekenhuis zien ze waarschijnlijk het verschil tussen de verwonding van een val en een gevecht, en daarom vertelde hij over het gevecht met de dorpsjongens. Dat ligt dan misschien het dichtst bij de waarheid, waardoor het ziekenhuis niet zou merken dat er iets niet pluis was.

-Ik begrijp eerlijk gezegd het hele verhaal van een nier kunnen afstaan niet (van het ziekenhuis uit bedoel ik dan) als de eigenaar een speedkikker is. Ik begrijp dan dus ook niet dat dit niet heel makkelijk te traceren is bij het ziekenhuis of dit daadwerkelijk gebeurd is.

-Ze zouden naar Turkije gaan voor die operatie omdat het daar goedkoper zou zijn. Maar als jij een erfelijke ziekte hebt en daardoor dagelijks aan de dialyse moet en dus wel een nieuwe niet kan gebruiken, wordt dit dan niet gewoon vergoed door je zorgverzekeraar?
Op je eigen risico na dan, maar ik kan me niet voorstellen dat je voor 380 euro naar Turkije kunt afreizen + de operatie laten doen.

-Dit wordt vergoed. Kennis van me moest een nieuwe nier, deze kreeg hij van zijn vrouw, en die mensen werken hard, heel hard. Maar een operatie van 1000-den euro’s zou niet bij deze mensen passen en wordt dus echt wel vergoed.

-Ik las op andere fora ook al complot-theoriën over orgaanhandel.

-Heel heel vreemd verhaal. Het kan natuurlijk nog altijd zijn dat het verhaal van Bjorn en Derya blijkt te kloppen.
Bij hun vertrek hadden ze dus nog ca 20.000 over? (Mogelijk 4000 uitgegeven aan Mercedes bus) en nog wat geld aan de reis onderweg 700 als aanbetaling voor het stuk grond. Derya heeft Joey (buiten medeweten van Bjorn) naar eigen zeggen 400 meegegeven. Waar is de rest van het geld dan gebleven? Follow the money, is 1 van de sporen die altijd gevolgd worden.
Inmiddels weten we van het stel (Bjorn en Derya) wat meer. Dat ze vertellen dat ze de avond voor de verdwijning speed hebben gebruikt. Waarom vertellen ze dat? Het maakt ze alleen maar meer verdacht in mijn ogen.
Ik geloof best dat Joey genoeg had van het stel en naar huis wilde. Mogelijk was Bjorn het niet eens met het geldbedrag dat Derya heeft meegegeven en is hij Joey achterna gegaan. En heeft er een ruzie plaatsgevonden. (In de meeste gevallen gaat het altijd om geld.)
Waarom is Bjorn halsoverkop uit het ziekenhuis vertrokken, terwijl hij nog niet fit genoeg was. Na vertrek van Bjorn uit het ziekenhuis is het stel nog enkele dagen onvindbaar geweest. Genoeg tijd om een lichaam te verbergen. Ik denk ook dat Joey niet meer leeft, helaas.

 

http://www.bokt.nl/forums/viewtopic.php?f=135&t=1927315&sid=269c48b2dce9078deedf86e066defd41&start=25

https://forum.fok.nl/topic/2393489

 

Related posts