...

18 juni 2021

 

Noord Korea heeft geen atoomwapens maar wel

Speciale mineralen(” enorme minerale reserves, waaronder ijzer, goud, magnesiet, zink, koper, kalksteen, molybdeen, grafiet, en meer, alles verteld over 200 soorten mineralen .”) volgens Putin!

https://yournewswire.com/putin-north-korean-crisis-ww3/

Amerika is uit op een oorlog met Noord Korea en verzint weer verhalen, die niet waar zijn, en dit omdat  Amerika zoals gewoonlijk weer hele andere belangen heeft bij
Noord Korea!
🙁
Dus wederom een false flag operation!

” Ze weten dat ze de Noord-Koreanen gemakkelijk kunnen uitlokken en ze zullen reageren, maar het verhaal dat ze een bedreiging vormen is onjuist.”

‘Ik zal je de feiten over Noord-Korea vertellen: ze hebben geen kernbommen. Ze hebben geen West-gecontroleerde banken.Ze zijn niet afhankelijk van de Amerikaanse dollar. Wat ze hebben is een land vol rijkdom in onbemande mineralen . ”

‘ We hebben dit al eerder gezien. Dezelfde mensen hebben dezelfde dingen over massavernietigingswapens in Irak gezegd.Ze zeiden dat ze binnen 45 minuten grote Europese steden zouden kunnen raken. Maar na de oorlog in Irak, na onafhankelijke internationale onderzoeken, vinden we niets. De cabal wilde alleen oorlog . ‘

 

Als Poetin over de “cabal” praat, verwijst hij naar het Rothschild-led internationale banksyndicaat en hun plannen voor een wereldregering. Noord-Korea is een van de laatste landen om een ​​Rothschild centralized bank te weigeren. Libië had geen en kijk wat er met hen gebeurd was. Syrië heeft geen een, en de New World Order werkt overwerk aan het vernietigen van het land.

Lees ook:   Mondkapjes dat hoeft dus niet in de buitenlucht

Gerelateerde berichten