web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

Rutte en zijn onderste steen

https://www.geotrendlines.nl/opinie-nos-journaal-11-augustus-2017/

Verbijsterende propaganda zagen we gisteravond in het NOS-journaal. Premier Rutte bezocht de Nederlandse militaire missie in Litouwen, bestaande uit zo’n 250 man en onderdeel van de NAVO-aanwezigheid van zo’n 1.000 man onder Duitse leiding.

Een verklaring voor die aanwezigheid wordt gegeven in de vorm van de “Russische dreiging”. Rutte zegt vanaf een kazerne drieduizend kilometer van Nederland aan de Russische grens: “het feit dat Rusland zich steeds militanter en agressiever opstelt tegenover het Westen is het van belang om te laten zien dat we hier als het Westen verenigd zijn en dat wij deze landen steunen”.

Dan komt er een jong broekie in beeld met een stropdasje die bazelt: “Het is natuurlijk niet zo dat de Russen hier vandaag of morgen binnenvallen (ahum, wat doen die militairen daar dan??) maar na Georgië en Oekraïne is de angst in de Baltische Staten dat Rusland hier ooit (ooit??) een keer binnen gaat vallen” en “het is hier nog geen oorlog”.

“Het is hier ‘nog’ geen oorlog en natuurlijk vallen de Russen hier niet binnen”.
“Er is angst voor een scenario zoals in Georgië en in Oekraïne”.

Lees verder via de link

Lees ook eens:   De wereldwijde energiecrisis komt eraan! Hier zijn 4 redenen voor de energiecrisis

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥