18 september 2020

 

Kinderen die beweren dat ze bij 9-11 waren in een vorig leven

9/11 Reïncarnatie Verhalen:

Kinderen die beweren dat ze bij 9-11 waren in een vorig leven

Het was een vreselijke dag voor de mensheid:  11 september 2001, in New York City, waar een aanval van radicale groepen duizenden mensen doodde en nog steeds veel controverse creëert. Maar wat als op de een of andere manier deze mensen die hun leven daar verloren hebben, alweer zijn gereïncarneerd? Tegenwoordig zijn er meldingen van kinderen die volledige informatie geven over wat er op 11 september in het World Trade Center is gebeurd, op een manier die alleen iemand die daar was zou kunnen weten.

Zijn deze kinderen, 9/11 slachtoffers gereïncarneerd?

De reïncarnatie van een brandweerman die stierf op 11 september
Rachel Nolan is een moeder die beweert dat haar bijna 4-jarige zoon, Thomas, de reïncarnatie is van een overleden brandweerman. De jongen praatte een jaar lang over wat er op 11 september gebeurde tijdens de aanslagen in het World Trade Center. Het begon allemaal toen het kind werd gevraagd wat hij wilde zijn toen hij opgroeide, waarop hij antwoordde: “Ik wil niet alleen een brandweerman zijn, ik ben al een brandweerman!” . Iedereen was verrast, maar hij zei verder: “Vroeger stond ik ’s morgens op, ging naar mijn werk en’ s avonds kwam ik thuis en deed ik mijn brandweerpak uit.”

De moeder dacht dat dit gewone kinderspelletjes waren, hoewel ze vond dat het detailniveau verontrustend was, hij zei bijvoorbeeld dat hij een bijl gebruikte om te controleren of er vuur achter muren was en om te vluchten als er gevaar was, maar iets schokkender dan dat gebeurde toen de jongen een foto zag van het World Trade Center in een tijdschrift en zei: “De slechte mannen verbrandden deze gebouwen en mensen moesten springen en ik kon hen niet helpen”, “Er waren mensen die wachtten op brandweerlieden, wachtend op mij, maar ik kon er niet komen om hen te helpen. ”

Toen hij alle details van de jongen hoorde, concludeerde zijn moeder dat iemand was gereïncarneerd in het lichaam van haar zoon, dus vroeg ze hem hoe hij daar bij kwam. Thomas gaf details over het exacte model van de vrachtwagen die de brandweermannen in Manhattan, een Ford Johnson R8, gebruikten. Rachel bleef naar haar zoon luisteren omdat er in het gezin geen brandweermannen waren en niemand  informatie kon geven over wat er gebeurde tijdens de aanslagen van 2001. Het kind sprak met een vol vertrouwen alsof hij de brandweerman was die in dat kleine lichaam leefde na reïncarnatie, iets dat echt ongelooflijk klinkt.

Lees ook:   Naar de hemel en terug

Een ander geval van een kind dat beweerde een brandweerman te zijn die mensen redde tijdens de aanslagen van 11 september 2001, werd geïntroduceerd door een vrouw die naar een radiostation belde en zei dat haar zoon heel specifieke omstandigheden van die dag begon te beschrijven zodra hij begon praten. De jongen zei zelfs dat hij had kunnen besluiten dat zij zijn moeder zou worden. Dit is een onderwerp dat in de Verenigde Staten niet vaak wordt besproken, omdat het een gevoelige kwestie is en zeer moeilijk te bewijzen.

Een andere moeder genaamd Lucia zei dat haar 4-jarige ook begon te beschrijven wat er gebeurde tijdens diezelfde gebeurtenis op 11 september 2001, maar in dit geval beweerde haar zoon dat hij een arbeider was die stierf in de tragedie. Toen hij een foto van de torens liet zien, was hij in staat om het raam waar hij werkte te identificeren en vertelde hij aan zijn moeder: “Dat is waar ik werkte, Mama” , het meest ontzagwekkende in deze zaak is dat het kind zegt dat hij het gebouw voelde vallen en zelfs zei: “Mam, ik ben er nog steeds begraven.”

Deze gevallen geven ons bewijs voor de onverklaarbare en vreemde verschijnselen van het leven na de dood. Deze reïncarnatiezaken van 11 september laten meer vragen achter dan antwoorden, maar er is veel te zeggen over reïncarnatie en vorige levens. Is dit mogelijk? Kunnen deze mensen die tragisch zijn gestorven, terugkeren naar het leven in andere lichamen?

Gerelateerde berichten