web analytics
11:11 Dubbele getallen
Leven na dit Leven - BDEReincarnatie

Meervoudige persoonlijkheidsstoornis en vorige levens

Meervoudige persoonlijkheidsstoornis
In de meeste gevallen wordt een meervoudige persoonlijkheidsstoornis (MPD) veroorzaakt door beschadigde geheugenfilters waardoor persoonlijkheden uit vorige levens de huidige lichaam-geest kunnen beheersen.

Oorzaken: Geheugenfilters in de geest zijn ontworpen om individuen te helpen toegang te krijgen tot hun vaardigheden en talenten uit het vorige leven zonder contact te maken met de “persoonlijkheden uit het vorige leven” die ze hebben verdiend. Wat normaal gesproken gebeurt, is dat wanneer een persoon in een crisis verkeert, ze toegang krijgen tot het “ongebruikte” deel van hun hersenen (waar al hun gegevens uit het vorige leven zijn opgeslagen) om hen te helpen het te overwinnen. Vaak was de persoonlijkheid van een vorig leven een integraal onderdeel van de uitoefening van het talent of de vaardigheid, en daarom moet de geest de ‘persoonlijkheid’ uit de ‘aangeleerde vaardigheid of talent’ filteren. Wanneer de crisis is afgewend, wordt de weg naar dat deel van hun hersenen automatisch afgesloten door de filters van de vorige levens van de geest.

Bij een meervoudige persoonlijkheidsstoornis (MPD) zijn de crises zo ernstig of zo chronisch en langdurig dat filters uit vorige levens niet meer goed werken. De geest heeft dan moeite om onderscheid te maken tussen de huidige en alle eerdere persoonlijkheden. In zekere zin komen de vroegere persoonlijkheden weer tot leven en vechten ze om de aandacht van de huidige lichaam-geest. In MPD, een groot aantal eerdere persoonlijkheden jockey voor positie in de voorhoede van het bewustzijn van de persoon en eindigen “om de beurt”.

Lees ook eens:  Een gouden bed

Symptomen: Niet alle gevallen van meervoudige persoonlijkheidsstoornis (MPD) hebben een oorsprong in het vorige leven. Veel gevallen van deze aandoeningen worden veroorzaakt door hedendaagse spanningen die de geest als glas in verschillende afzonderlijke stukken verbrijzelen. Hier leest u hoe u kunt zien of MPD “oorsprong uit vorige levens” heeft:

1> Als de “alternatieve” persoonlijkheid de technologie niet kan begrijpen die de “huidige” persoonlijkheid al beheerst (dwz in het beroemde geval van “Eva”, was een van de “alter” persoonlijkheden niet in staat om een ​​auto te besturen).

2> Als de “alternatieve” persoonlijkheid “levenservaring” vertoont die duidelijk buiten het domein van de ervaring van de “huidige” persoonlijkheid ligt (dwz een huisvrouw met een “alter” die een “soldaat van fortuin” is).

3> Als de “alternatieve” persoonlijkheid duidelijk worstelt met de syntaxis van de moedertaal van de “huidige” persoonlijkheid (dwz Engels gebruiken alsof het Spaans is zoals in “love of mine” en niet “my love”).

4> Als de “alternatieve” persoonlijkheid voortdurend verouderde verwijzingen gebruikt naar items waarvan de “huidige” persoonlijkheid de juiste en actuele termen kent (dwz verwijzen naar een “auto” als een “paardloos rijtuig”).

5> Als de meervoudige “alternatieve” persoonlijkheden (MPD) meestal van het andere geslacht zijn dan de “huidige” persoonlijkheid (dwz alle mannelijke verandert “binnen” een vrouw). Dit verschilt sterk van de “huidige” gevallen van MPS waarbij “alters” normaal gesproken dezelfde persoon van hetzelfde geslacht zijn in verschillende stadia van hun verouderingsproces (zoals in het ene “alter” dat wordt ingevroren op 7-jarige leeftijd, een ander op 10-jarige leeftijd en een derde op de leeftijd van 13 enzovoort).
After Effects: Multiple Personality Disorder (MPD) is meestal levenslange gevangenisstraf zonder mogelijkheid van vervroegde vrijlating in een bepaalde incarnatie, tenzij de patiënt met een therapeut werkt om hun vele persoonlijkheden opnieuw te integreren in één.

Lees ook eens:  Disfunctionele relaties en hun wortels in vorige levens

Advies: Degenen die ermee hebben ingestemd om de overweldigende uitdagingen van de meervoudige persoonlijkheidsstoornis (MPD) aan te gaan, hebben bijna altijd “zwaar karma” dat waarschijnlijk niet binnen een enkel leven zal worden opgelost. Het beste wat ze kunnen doen, is de dagelijkse intensieve psychiatrische begeleiding zoeken met de nadruk op het opnieuw integreren van de verbrijzelde delen van hun geest in een nieuwe heelheid, zodat het kan worden overgedragen naar toekomstige incarnaties. Geestveranderende medicijnen mogen alleen in de ergste gevallen worden gebruikt om de genezingspogingen vooruit te helpen.

Casusgeschiedenis: Deze informatie Meervoudige Persoonlijkheidsstoornis (MPD) is gepubliceerd om degenen die dierbaren hebben die “lijden aan deze aandoeningen” te helpen de spirituele oorzaken van deze aandoening te begrijpen en meer liefde voor de situatie te brengen. Degenen die lijden zouden zelden in aanmerking komen om in het verleden genezingsdiensten te ontvangen.

Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥