web analytics
11:11 Dubbele getallen
Leven na dit Leven - BDEReincarnatie

Fibromyalgie en vorige levens

Fibromyalgie

Fibromyalgie is een ziekte van “zielvermoeidheid” waarbij het fysieke lichaam in het huidige leven zo belast wordt door resonanties uit vorige levens dat het niet goed kan functioneren totdat het een abnormaal lange rustperiode heeft gehad. Deze resonanties manifesteren zich als gifstoffen in je lichaam die zijn opgeslagen in je cellulaire geheugen .

Oorzaken: Degenen die fibromyalgie krijgen, hebben dit meestal: het zijn “oude zielen” die het grootste deel van hun vorige leven op het pad van avontuur, verkenning en/of oorlog zijn geweest. Deze paden brengen hen onvermijdelijk in situaties waarin ze gewond raken, verdrinken, geslagen, vergiftigd enz. Meestal zijn ze ook van het type dat de neiging heeft om het te overdrijven: consequent voorbij de pijn duwen door hun lichaam en geest op te offeren aan “eisen” van hun doelen. Dat is de reden waarom ze kunnen incarneren in “families met fibro”, zodat ze de genetica en het gedrag zullen aantrekken die nodig zijn om deze ziekte op te lopen. Hun lichamen raken uiteindelijk zo overladen met resonanties uit vorige levens dat ze geen andere keuze hebben dan hun “beschadigde voertuigen” te koesteren en te waarderen.

Symptomen: In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, is fibromyalgie niet nieuw: het werd voor het eerst beschreven in 1816 door William Balfour van de Universiteit van Edinburgh. Chronische pijn, constante uitputting en ernstige spierzwakte zijn de meest prominente symptomen van deze ziekte. Andere symptomen zijn: slechte coördinatie (altijd struikelen, vallen, etc), slecht functioneren van het lichaamstemperatuurregulerende systeem, droge/geïrriteerde ogen, chronische verstopte/druppelende neus, duizeligheid.

Lees ook eens:  Jongen 5 verteld over zijn vorige leven als Pam

Fibromyalgie kan worden gedetecteerd door een stoornis in een unieke combinatie van 18 triggerpoints in het lichaam (waardoor spierstijfheid en verstoring van de stroom van lichaamsvloeistoffen wordt veroorzaakt). Het is een systematische, “holistische” ziekte die iemand op alle niveaus schaadt – fysiek, mentaal, emotioneel – en die altijd serieus moet worden genomen.

After Effects: Om ervoor te zorgen dat je de karmische lessen hebt geleerd, is er geen remedie voor fibromyalgie in het leven waarin het werd ervaren. Fibromyalgie verlaat je systeem nooit… het wordt gewoon slapend… wachtend op jou om dezelfde karmische schendingen te begaan waardoor je het er in de eerste plaats mee eens bent. Zowel magnesium- als aloë vera-supplementen kunnen de ernst en de duur van latere “opflakkeringen” verminderen. Maar niets is een echte vervanging voor rust en ontspanning die de ware remedies zijn voor deze verraderlijke toestand.

Advies: Het beste wat u kunt doen voor fibromyalgie is NOOIT toe te geven aan de wanhoop die voortkomt uit de langdurige pijn, bedlegerigheid en onvermogen om op uw lichaam te vertrouwen. Andere “must-do’s” zijn elke dag zoveel mogelijk water drinken (om de gifstoffen weg te spoelen), een dagelijks lachprogramma te volgen en wat aan lichaamsbeweging te doen – zelfs als het alleen maar uw ogen in een regelmatig patroon beweegt voor een uur per dag.

Lees ook eens:  Wat gebeurt er als je je tweelingzielverbinding afwijst? 5 onverwachte gevolgen

Het belangrijkste is dat u de beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg informeert over uw aandoening, omdat u er waarschijnlijk meer van weet dan zij. Enkele uitstekende bronnen zijn: “Fibromyalgia and Chronic Myofascial Pain Syndrome – A Survival Manual” door Devin Starlanyl en Mary Ellen Copeland, “The Fibromyalgia Advocate” door dezelfde auteurs en “What Your Doctor May Not Tell You About Fibromyalgia: The Revolutionary Cure ” door R. Paul St. Amand en Claudia Marek.

Casusgeschiedenis: Het moeilijkste om mee om te gaan in uw worsteling met fibromyalgie is het feit dat niemand – artsen, werkgevers, collega’s, vrienden en zelfs familie – u begint te geloven zoals in het geval van deze cliënt:

“Ik heb alles gedaan. Ik ging van chiropractie naar acupunctuur, van spierverslappers, slaapmedicatie en tal van ontstekingsremmende en pijnstillers tot kruiden en vitamines. Vervolgens ging ik naar fysiotherapie, om puntinjecties te geven in een pijnkliniek, om veel geld te laten vallen op een hete badkuip, tot het dragen van een TENS-eenheid, tot een wekelijkse massage. Ik heb uren in bed doorgebracht en kon niet eens opstaan. En ik weet zeker hoe het voelt als iemand naar me kijkt en ofwel zegt: ‘Mijn God, je erziet Zoals de hel!’ – of – ‘U bent arbeidsongeschikt? U niet’

Lees ook eens:  De incarnaties van de mens.

“Elke keer als ik een fibro-patiënt tegenkom, komen altijd dezelfde dingen naar voren. Dat het 2 of 3 jaar heeft geduurd om haar (typisch) kwaal eindelijk een diagnose en een naam te geven. Dat ze opgelucht waren om eindelijk bewijs te hebben dat  hij / zij geen klagende, gekke hypochonder psychologisch verslaafd aan medicijnen was. Dat de diagnose van deze ziekte en het bewijzen van een handicap die verzekeringsdekking waard is, twee verschillende dingen zijn, aangezien alle artsen en medische experts erop wijzen dat omdat er geen (definitieve) wetenschappelijke tests zijn bevestigende ziekte dat de patiënt het moet doen alsof.”

De “Coat of Shame”-oefening is wat ik gebruikte om mijn eigen fibromyalgie weer in rust te krijgen… probeer het eens, je hebt niets anders te verliezen dan je problemen.

Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥