web analytics

Vrouw verdronk en ging naar de hemel en kwam terug

Een 19-jarig jonge vrouw verdronk en vertelde na haar redding, hoe ze het Koninkrijk der Hemelen bezocht

 

Is this proof near-death experiences ARE real? Extraordinary new book by intensive care nurse reveals dramatic evidence she says should banish our fear of dying #DailyMail

In 1985 ging de 19-jarige Laurie als systeemanalist aan de slag bij de Amerikaanse marine-instelling in Oregon.

Naast het werken op een nieuwe plek, organiseerden de medewerkers ook enige ontspanning. Ze gingen met elkaar meedoen aan een overlevingstocht.

Het meisje was bang voor water omdat ze niet goed kon zwemmen, maar vrienden hadden haar toch overgehaald om mee te doen. Laurie voer over de rivier met een opblaasbare kajak. Ze heeft met succes al enkele route testen behaald. Het gevaarlijkste deel van de route heette “The Robber”. Op de IV-graad van ingewikkeldheid waren er veel rotsblokken en waterdraaikolken. Om te voorkomen dat ze met de kajak op de rotsen terecht zou komen, moest het meisje een scherpe bocht maken. Vanwege de lage snelheid zakte de kajak om en viel Laurie in het ijskoude water.

Tunnel of light

“Ik zat in een zwemvest, maar het water sleepte me mee in een turbulente draaikolk. De schok van het ijskoude water zorgde ervoor dat ik het water in  ging ademen en doorslikte. Ik verloor mijn ruimtelijke oriëntatie. Ik zag de lucht boven, maar kon niet meer naar de oppervlakte komen. Mijn longen brandden en ik raakte intens in paniek. Ik dacht opeens dat ik dood zou gaan. Het laatste dat ik me herinner, was dat ik zei: “God, help me.” Zonder zuurstof begon ik te verzwakken en uiteindelijk stopte ik met vechten. Ik koelde af in de koude duisternis van het water en voelde plotseling geen angst meer of pijn in de longen. De duisternis rondom mij werd helemaal wit en ik besefte dat ik met de snelheid van het licht door de tunnel racete. Toen de pijn mij verliet, werd het warm. Onvoorwaardelijke zuivere liefde straalde rond en in mij. Liefde bedekte me als een warme deken. Toen ik uit de tunnel kwam, voelde ik mijn handen, maar ik kon mijn benen niet ervaren.

“People who have Near Death Experiences (NDE?s), are not suffering from hallucinations or delusional fantasies, but are actually making visits to an entirely different level of reality.” ~ Michael Talbot

Ik zag een zilverachtig lichtend koord dat uit mijn lichaam kwam. Ik keek rond en zag een kamer die leek te zijn gevormd uit pure wolken en het was niet vast. In de kamer waren drie wezens van flikkerende kristallen. Het licht ging door hen heen, als door een glazen prisma en vormde een regenboog. Eén wezen was groter dan de anderen, ze spraken allemaal met me. Ik was bang en ze leken dit te begrijpen. Onmiddellijk veranderden de wezens in, wat ik engelen kan noemen … Toen ze spraken, werden de berichten telepathisch verzonden. Engelen hebben mijn gedachten gelezen … Naar hun mening, was er zoveel liefde, alsof ik – het meest kostbare schepsel was dat God ooit gemaakt had. Ik voelde dat ze me goed kenden … De grote engel zei: “Je bent te vroeg aangekomen, je tijd is nog niet gekomen. Je moet terugkeren en je werk op aarde voltooien. Maar omdat je hier bent, zullen we je iets laten zien. ‘ De hoofd engel hield een groot boek in zijn hand, maar op de pagina’s waren er  in plaats van woorden  afbeeldingen. Ik zag de scènes van mijn leven vanaf de geboorte tot het moment, dat ik uit de kajak viel. Pagina’s keerden snel om en het was een gevoel dat je een film aan het bekijken was. De engelen herinnerden me aan alles wat ik voor anderen deed. Ze toonden een man wiens gezicht ik niet duidelijk kon zien, en kinderen die er nog niet waren.

Lees ook:   Dood een illusie?

Stel je eens voor....

Een van de kleinere engelen zei: “Ik ben de Yahshail. Ik was vanaf het begin bij je en ik zal voor altijd bij je zijn. Je moet terug naar de aarde komen, je moet er zijn voor hen. ” Meteen teleporteerden Yahshail en ik naar het midden van een enorm gouden veld. Daar hoorde ik de mooiste muziek en voelde het door me heen komen. De wind blies door hoge gouden stengels van tarwe, het was een stuk land met tarwe. Ik voelde de geest van alle dingen die rondliepen: dieren, planten, elementen en het was alsof ik met hen verenigd was. Toen ik opkeek, zag ik een enorme lichtbol. Hij omringde me met het puurste, warmste licht en ik voelde dat God mijn huid aanraakte. Hij kende mij en genoot van mij, hoe onvolmaakt ik ook was in het aardse leven. Ik was perfect, heel en voelde geen pijn. De engel hief me hoger op.

Gidsen

Ik voelde de stoom van waterdruppels en zag een enorme waterval zonder een begin en een einde. Hier was liefde en vrede. Ik voelde de aanwezigheid van geliefden, maar ik zag ze niet. We liepen verder langs het gouden veld, aan het einde ervan stond een hek en daarachter een enorme boom met een bladerdak van gouden bladeren. Toen de bries de bladeren raakte, vlogen er van de takken wezens in de vorm van kleurrijke vogels van alle soorten. Het meer naast de boom bevatte beide grenzen. Het water in het meer glinsterde als vloeibaar kwik. En toen ik ernaar keek, zag ik de mensen op aarde leven. Yahshail zei opnieuw: “Ik was met je bij het naderen van de tijd, en ik zal voor altijd bij je zijn. Je kunt de barrière niet oversteken. Het is tijd om terug te keren naar het leven op aarde. Je hebt een taak om uit te voeren. ” Woorden konden geen verdriet uiten, wat ik voelde. Ik huilde en smeekte mij niet te verlaten. Hij zei: “Wanneer de tijd komt, zal ik voor je komen. Maar nu … ”

Lees ook:   Tesla spirit radio

Aartsengelen | Paramerlina.jouwweb.nl

Al het water dat ze ademde werd uit de longen gegoten.

Ik hijgde en snakte naarlucht. Onmiddellijk voelde ik pijn in mijn borst en de hand van de hulpverlener greep mijn vest. Ik sloeg hem bijna uit de kajak en toen pakte iemand anders me op in een grote boot en bracht me terug naar de realiteit. Het duurde lang voordat ik begreep waarom dit gebeurde. Ik vraag me nog steeds af waarom ik? Toen ik de rivier Rogue bestudeerde, las ik, dat na mij in de “Rogue” 21 mensen verdronken. Ze stierven en ik overleefde. Na de bijna-doodervaring, was ik dichter bij God. Nu begrijp ik dat het leven geen reeks toevalligheden is, maar een gevolg van keuzes en analogieën. Mijn keuze is rechtstreeks van invloed op anderen en we zijn allemaal met elkaar verbonden. Het kostte me jaren om mijn doel te begrijpen. Ik besloot dat ik anderen moest genezen. Mijn zintuiglijke vermogens werden sterker en ik begon te anticiperen op gebeurtenissen. Ik hoor de stemmen van degenen die achter de sluier zitten, maar heb nog niet geleerd om de geesten duidelijk met menselijke ogen te zien. Dit incident was de diepste ervaring in mijn leven.

dimensie overgang

Ik huilde tijdens het schrijven van mijn verhaal, omdat de woorden niet kunnen weergeven, in vergelijking met alles wat ik zag, voelde en hoorde tijdens de reis naar het hemelse koninkrijk. Ik ben niet religieus, maar na wat er gebeurde, kwam ik dichter bij het spirituele dan ooit. Ik weet dat er naast onze wereld andere dimensies zijn, en ik ben hier met een reden. Ik heb een doel en tot ik het volbreng, zal ik hier zijn. ”
De vooraanstaande Amerikaanse onderzoeker over de bijna-doodervaring, Dr. Jeffrey Long, publiceerde het verhaal van Laurie op www.nderf.org. De wetenschapper vroeg de vrouw om de relatie met de ervaring van de dood te beschrijven na 30 jaar. “Ik herinner hem beter dan alle gebeurtenissen in het leven. De herinnering aan daar is nooit verdwenen en werd uiteindelijk nog duidelijker. Ik herinner me alles tot in de kleinste details. Deze herinneringen brengen me vaak tot tranen. Ik wil terugkeren. Tijdens het experiment zag ik veel duidelijker dan voorheen, de kleuren waren veel helderder. Het witte licht was de zuiverste dat ik ooit had gezien en veroorzaakte geen verlangen om mijn ogen te sluiten voor het felle licht. Gedachten waren ongelooflijk snel. Het leek erop dat de tijd was gestopt of betekenis had verloren. Even leek het een eeuwigheid. De gevoelens waren helder. Absoluut niets is vergelijkbaar met wat ik zag, voelde en voelde tijdens wat er gebeurde. De beelden van de man en kinderen die de engelen me hebben laten zien, waren de gezichten van een toekomstige echtgenoot en onze twee kinderen. Uit ervaring realiseerde ik me dat ik de liefde waardig ben en van mezelf moet houden om van anderen te houden. Na het incident werd ik zelfverzekerder en sterker, gericht op het vergroten van het zelfrespect. Leven na de dood bestaat beslist. Ik geloof dat ik ben gestorven en dat ik in de hemel ben geweest. Tijdens de ervaring voelde ik het meest perfecte niveau van liefde dat ik me kan voorstellen, het was intens en werd gegeven zonder voorwaarden en verwachtingen. Ik voelde me verenigd met de wereld. Ik heb deze ervaring gedeeld met andere mensen. Ze waren stomverbaasd. Sommige mensen dachten dat Hemel en God niet bestaan, maar toen ze mijn verhaal hoorden, veranderden ze van gedachten.

Lees ook:   Mensen die de hemel zagen

Gerelateerde artikelen

Back to top button