...
Leven na dit LevenSpiritueel

Kinderen vertellen over voor hun geboorte, hoe ze in de buik van de moeder en in de lucht zweefden

Kinderen vertellen over voor hun geboorte, hoe ze in de buik van de moeder en in de lucht zweefden

Lennart Nilsson-A Swedish Photographer Spent 12 Years Of His Life Taking Pictures Of The Foetus Growing In The Womb

Als een kind tegen je zegt: “Mam, ik koos jou” – alsjeblieft, wees dan niet verbaasd. Meer dan één derde van de kinderen herinnert zich de tijd die zij doorgebracht hebben in de baarmoeder. Dr. Akira Ikegava , auteur van “Mama, ik ben gekomen voor u” en “Toen ik mijn moeder vanuit de wolken zag”, terwijl uit het onderzoek bleek dat 1/3 van de kinderen zich herinnerden aan de tijd die zij doorbrachten in de baarmoeder, en kunnen soms zelfs de geboorte  beschrijven.

The face of a little one never fails to make me smile...

Ikegava deed onderzoek in wel 36 kleuterscholen en tweedaagse kinderdagverblijven en interviewde 1620 kinderen met de gemiddelde leeftijd van vier jaar. In dit geval, 33% van de kinderen zeiden dat ze niet vergeten waren, dat ze zich in de buik van de moeder bevonden, en 21% van de kinderen verteld over de omstandigheden van de geboorte. Deze kinderen hebben de geboorte duidelijk en overtuigend beschreven.

(❁´3`❁) ♡

Een tweejarig meisje zei: “Toen ik een hard geluid hoorde, begonnen mijn ogen lichter te worden.”

Een ander vierjarig meisje zei: “In eerste instantie wilde ik wat slapen, maar ik kon niet in slaap vallen.”

In het boek “Ik herinner het me! De periode in de buik van mijn moeder “Associate Professor Fukushima Universiteit Akita Iida statistieken bleek dat 53% van de kinderen intra-uteriene herinneringen, en 41% herinnerde zich zijn geboorte, volgens een artikel op de website van het tijdschrift Lapis Lazuli Light Magazine in Taiwan.

Lees ook:   Engelen

Grappige beschrijvingen van kinderen:

Op de website van de School of Medicine van de universiteit van Virginia staat: “Sommige kinderen hebben herinneringen aan hun geboorte of prenatale herinneringen, sommigen herinneren zich de periode dat ze in de buik van de moeder zaten en sommigen herinneren zich andere ruimtes of het paradijs.” Naast de gegevens over de intra-uteriene herinnering van kinderen, zijn er in de boeken van Iida en Ikegawa enkele interessante beschrijvingen van het paradijs of een andere ruimte opgenomen.

"33 Fashionable Kids. You Gonna Love It!" My kids will be so dang stylish....I promise you.

Veel kinderen beschreven situaties zoals ze voor de geboorte op wolken waren, samen leefden met engelen en hemelingen. Kinderen zochten naar de beste, naar hun mening, vrouwen, om hun moeders te worden, en toen ze dit merkten, verlieten zij hun wolken en vlogen naar de buik van de moeder, schreef Akira Ikegava. Het boek spreekt over een kind dat zich herinnerde hoe hij en vele andere zielen naar zijn moeders buik verhuisden, vijf van de hemelingengingen hierna terug naar de hemel, de rest vormde het uiterlijk van de baby, als een man. Na de vorming van de neus, ogen, oren en andere gelaatstrekken, was het mogelijk om je voor te bereiden op de geboorte. Een 10-jarig meisje herinnert zich het kijken vanuit de wolken naar beneden en zag dat haar moeder erg aanhankelijk was, en besloot toen in haar nieuwe moeders buik te vliegen. De dialoog tussen de vijf-jarige Japanse jongen Masahiro en zijn moeder is opgenomen in het artikel van het tijdschrift Lapis Lazuli Light Magazine: Moeder: “Masahiro, voordat je naar mijn  buik kwam, waar woonde je?” Zoon: “Woonde boven de wolken! En verderop was er een steppe ». Moeder: “Masahiro, heb je je vader en moeder gekozen?” Zoon: “Nee, mijn grootvader, zo, uit de winkel, dus besloot voor mij.” Moeder: “Niet alleen kinderen, ook volwassenen, leven op de wolken?” Zoon : “Ja, grootvaders, grootmoeders, en zoals vader en moeder – verschillende mensen. Omdat de wolken en katoen gemengd zijn, veranderen ze in ander voedsel, erg lekker! ” Een jongen vertelde zijn moeder over “schoonmaken”: “Terwijl ik in jouw buik zit, herinner ik me dat mijn moeder vaak hoestte en dacht dat het misschien niet goed was voor de foetus die ik zou worden later, dus probeerde ik mijn moeder in haar buik schoon te maken. Dus nu vind ik het nog steeds leuk om op te ruimen. Ik ben geboren om mijn moeder te leren schoon te maken. ‘ Mam was erg verrast, omdat ze echt niet ophield met hoesten, toen ze zwanger was en erg ongerust was dat het de baby zou treffen.

Lees ook:   THE CORONAVIRUS | This Will Leave You Speechless! 😱 OMG!!! | (they won't tell you this)

Qua geloof zal men God ervaren zoals men hem kent in dit leven.

Gerelateerde artikelen

Back to top button