web analytics
11:11 Dubbele getallen
ReincarnatieLeven na dit Leven - BDE

Onze ouders kiezen – Reïncarnatie

Onze ouders kiezen

“U hebt mij niet gekozen, maar ik heb u gekozen.” – Johannes 15:16

Reincarnation

Een van de meest gestelde vragen over reïncarnatie gaat over de vraag of we onze ouders kiezen, en zo ja, waarom? Het antwoord, dat is natuurlijk, ja.

We kiezen onze ouders. Toch zijn het niet alleen de ouders die we selecteren, maar ook de levensstijl, persoonlijkheden en ervaringen die een bepaald gezin biedt. Dit is een selectie waarover onze engelen (gidsen) een bijzondere invloed hebben. Er kunnen vele verschillende ouders zijn die aantrekkelijk zijn voor de inkomende entiteit, en het is alleen met de hulp van de engelen dat de juiste worden gekozen. Ook al zijn we misschien totaal ongelukkig met onze ouders – en op een bepaald moment hebben de meesten van ons zich wel eens zo gevoeld – is ons de juiste ouder gegeven voor de karmische behoeften van onze ziel.

Engelen hebben toegang tot de Akasha-records en kunnen de daden, intentie en ervaringen van een entiteit inzien. Wanneer het de beurt is aan de ziel om in een fysiek lichaam opnieuw geboren te worden, is er veel inspanning en coördinatie nodig. Moet de entiteit geboren worden uit een alleenstaande moeder? Moet het worden geadopteerd? Moeten er twee toegewijde, liefhebbende ouders zijn?

De mogelijkheden worden zorgvuldig uitgelegd aan de entiteit. Een leven van eenvoudig karma, comfort en welvaart, biedt misschien weinig kansen voor groei of uitdaging. Een leven van moeilijk karma kan echter precies zijn wat de ziel nodig heeft om eerdere ervaringen in balans te brengen, en in versneld tempo door te gaan.

In armoede geboren worden bij een alleenstaande moeder, kan bijvoorbeeld onafgemaakt karma uitwerken van een voorafgaand leven van egoïsme. Er kan een lichamelijke handicap zijn, om het karma van zijn leven als soldaat te helpen uitwerken, wanneer de entiteit bv. plezier beleefde aan verminken en doden. Het probleem met deze ziel was niet eens zozeer dat hij doodde, maar met zijn hele houding, genoot van het lijden van anderen. Dit is niet in overeenstemming met de universele wet van liefde en mededogen. Omdat de entiteit op het moment van zijn dood nog steeds geen compassie of genade had geleerd, werd hij beschouwd als onvoltooid karma.

Terwijl de engelen van de Akasha-verslagen, de protesterende entiteit geduldig uitleggen waarom hij een leven van ontbering nodig heeft in plaats van een luxe leven, kan dit bij de geboorte-ervaring voordoen als een boze baby. Dit zou ook  verklaren waarom zoveel baby’s huilend geboren worden …

Vóór de geboorte-ervaring, gaan veel zielen het embryonale embryo of de foetus al binnen, en gaan erheen of “bezoeken” het. Dit komen en gaan kan tot zes maanden na de geboorte gebeuren. Een baby is in feite nog niet totaal geïncarneerd in het begin.
Soms gebeurt het dat een ziel bij de conceptie het embryo zal binnengaan en een leven lang zal blijven. Bij andere gelegenheden zal er geen ziel in de foetus blijven, omdat het niet in staat is om de ervaring of het trillingsniveau te vinden die compatibel is met zijn behoeften. Wanneer dit samenvalt met ouders die de harde specifieke karmische ervaring nodig hebben, kan een doodgeboorte of miskraam (of abortus) dan voorkomen.

Een ziel moet op het juiste moment geboren worden, naast de geboorte bij de juiste ouders en plaats. Kun je, je het kosmische werk voorstellen dat betrokken is bij zo’n uitdaging? Wanneer een entiteit zijn eerste adem haalt, is hij astrologisch geprogrammeerd voor het leven, in een etherisch raster dat hem het hele leven lang bijblijft. Dit raster geeft de lessen aan die geleerd moeten worden en in welke mate. Dit patroon kan worden gelezen in de aura, of in het elektrische veld van het individu. Omdat astrologische patronen alle vroegere, huidige en toekomstige karmische indicaties bevatten, is het essentieel dat de persoon wordt geboren op het precies juiste moment in de tijd, en bij de juiste ouders.

Sommige ouders hebben de karmische ervaring nodig met het opvoeden van kinderen, die via een ander zijn geboren, misschien door het in evenwicht brengen van het opgeven van de eigen kinderen op een bepaald moment door onvruchtbaarheid bv. Zo ook heeft de biologische moeder misschien een hartverscheurende of verzachtende ervaring nodig, misschien heeft ze het leven met veel onverschilligheid waargenomen, of heeft ze nog steeds verdriet over een gerelateerde ervaring.

Inkomende zielen die door de moeder zijn opgegeven, hebben een afsnijding ervaren van een van de belangrijkste banden die een persoon kan hebben. In een andere incarnatie hebben ze misschien de band van het moederschap niet gewaardeerd, of hebben ze het misbruikt, het afgewezen of simpelweg ondergewaardeerd, of een kind dat zijn ouders heeft verlaten of pijn heeft gedaan. Nadat ze het afwijzen in een ander leven hebben gedaan, moeten ze nu afwijzing ervaren om volledig te begrijpen dat dit niet Gods plan is.

Aan de andere kant is de adoptiemoeder in deze incarnatie wanhopig op zoek naar het gevoel van tevredenheid van het moederschap. Omdat ze niet geslaagd is in een natuurlijke conceptie, mogelijk omdat ze de zegeningen van het moederschap niet heeft gewaardeerd, krijgt ze nu de kans om een ​​kind te krijgen via iemand anders.

Wanneer een draagmoeder alsnog  weigert haar kind los te laten, en hoewel het waar is dat ze dan de belofte van een contractuele afspraak verloochent, kan soms de natuur niet worden genegeerd. Ook dat kan een kwestie van karma zijn.
Zoals in het geval van onvruchtbaarheid, moet de natuur eerlijk worden behandeld. Het universele plan kan zijn dat het natuurlijke kind bij de natuurlijke moeder blijft. God geeft misschien niet om menselijk bedachte contracten, waar het een baby betreft.

De zielsherinnering van de draagmoeder, of het Akasha-verhaal, kan soms plots  aangeraakt worden wanneer ze haar kind voor de eerste keer ziet, of als het schopt in haar baarmoeder en zij realiseert zich plots dat het kind echt van haar is. Veel van de vaders die betrokken zijn bij de draagmoeder relatie hebben zich vaak enorm bedrogen gevoeld, als de draagmoeder alsnog het kind besluit te houden, en hebben tot de dood gevochten om hun kinderen toch te krijgen, die vaak uit hun zaad zijn voortgekomen. Zo’n vader kan ook in zijn ziel de ervaring hebben dat hij in een vorig leven een aankomend kind verwerpt, of op de een of andere manier de band van het vaderschap niet waardeerde.

Fragmenten uit het boek Why Am I Here? Een onthullende gids voor uw doel en potentieel door Joyce Keller met Elaine J. Keller

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥