web analytics
11:11 Dubbele getallen
Gezondheid & Uiterlijk

Het supersupplement om diabetes type 2 om te keren

In deze video kijken Lynne en Bryan naar een opwindende nieuwe ontwikkeling die de onderliggende oorzaak van diabetes type 2 identificeert en het supplement waarvan is vastgesteld dat het het glucosemetabolisme herstelt. Onderzoekers beginnen naar de onderliggende oorzaken van deze ziekte te kijken in plaats van naar de manifestatie van de ziekte zelf.

En nu diabetes.
En we hebben nu nieuw bewijs van Dr. Patrick Kingsley, een Britse integratieve arts, nu met pensioen, die honderden, zo niet duizenden diabetespatiënten behandelde tijdens zijn veelgeprezen carrière en ontdekte dat ontsteking opnieuw de veelvoorkomende boosdoener was.

Normaal gesproken is een ontsteking geen slechte zaak. Gekenmerkt door hitte, zwelling, roodheid en pijn, is het een poging van het immuunsysteem van het lichaam om letsel, allergie en infectie te genezen door de stroom van voedingsstoffen die door het bloed en het lymfestelsel naar beschadigde gebieden worden vervoerd te vergroten, terwijl schadelijke ziekteverwekkers en beschadigde cellen worden weggespoeld .

Een ‘ontstekingscascade’ treedt op wanneer weefselbeschadiging of een of andere ziekteverwekker, zoals een virus of bacterie of zelfs een allergeen, de aanmaak van cytokinen veroorzaakt. Deze kleine eiwitten stimuleren uiteindelijk de productie van celdodende chemicaliën, allemaal onderdeel van de ‘zoeken en vernietigen’-missie van het immuunsysteem en meestal essentieel voor het genezingsproces.

Als het te maken heeft met degeneratieve aandoeningen, is ontsteking een uit de hand gelopen genezende reactie.

Chronische aandoeningen zoals gewrichtspijn, hartaandoeningen en diabetes zijn een inflammatoir waarschuwingssignaal dat het lichaam moeite heeft om gezond te blijven bij een overweldigende aanval van een soort stressor – in het geval van diabetes, meestal een door voedsel veroorzaakte ontsteking – dat niet alleen de normale genezing remt, maar ook bijdraagt ​​aan een steeds erger wordende cyclus van wanorde.

Lees ook:   Meer Soa's dus...

Dr. John Mansfield, auteur van Arthritis: The Allergy Connection (Chivers Press, 1991), die met succes enkele duizenden artritispatiënten in het VK behandelde in zijn kliniek in Surrey voordat hij onlangs met pensioen ging, beweert dat de meeste vormen van artritis “door het milieu worden veroorzaakt” door een intolerantie voor bepaalde voedingsmiddelen of chemicaliën uit het milieu, en dat ongeveer 90 procent van de patiënten kan worden verbeterd of volledig kan worden genezen door alleen bepaalde veranderingen in levensstijl aan te brengen.

Dr Kingsley ontdekte een soortgelijke situatie bij de behandeling van diabetes. Zoals hij beschrijft in ons komende februarinummer van WDDTY (volgende week te koop), vernietigt een cytokine-eiwit genaamd ’tumornecrosefactor (TNF)-alfa’, aanwezig in alle vormen van ontsteking, ook glucosetransporter (GLUT) type 4 , een van de andere eiwitten van het lichaam die nodig zijn voor het verwerken van suiker en het transporteren ervan naar spiercellen.

Dr. Kingsley’s eigen ervaring en casebook bevestigen wat hij uit ander onderzoek had gelezen: wat hoge glycemische reacties bij diabetici veroorzaakt, zijn niet alleen voedingsmiddelen met veel suiker, maar “geïndividualiseerde, idiosyncratische reacties op een voedingsmiddel”.

Vind de bron van ontsteking – meestal een of meer voedingsmiddelen of voedselgroepen – en zijn patiënten waren vaak in staat om hun behoefte aan insuline drastisch te verminderen.

Een wonder serveren
In onze uitgave heeft Kingsley het schijnbaar onmogelijke samengesteld: een eenvoudige manier om de bronnen van uw ontsteking en bijgevolg uw toestand te lokaliseren.

Met een beetje doorzettingsvermogen kun je misschien je eigen kleine wonder verrichten en je behoefte aan insuline of medicijnen drastisch verminderen.

Lees ook:   Lees eens reacties op Xandernieuws. over nonchalant Nederland!

In het proces vindt u misschien zelfs de remedie voor al uw degeneratieve ziekten.

Voor meer informatie of om de uitgave van februari 2016 te verkrijgen: www.wddty.com

 

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien