web analytics
...
Gezondheid & UiterlijkPolitiek-Elite

COVID-19 – Alleen mensen die tegen de griep zijn gevaccineerd overlijden

?¿¿¿¿¿ Als dit waar is, dan is dit moord!

 

De vraag die ons al vanaf dag één  bezig houdt is, of de mensen die aan het “coronavirus” bezwijken de griepprik hebben gehaald, c.q. een historie aan griepprikken hebben opgebouwd over de laatste jaren.

Een mogelijk antwoord wordt gegeven door Dr. Judy Mikovits Ph. D., een cellulair- en meluculair biologe, die nog bij Dr. Anthony Fauci (SJ) heeft gewerkt, maar door deze laatste is weggestuurd wegens al te veel vragen. Daarmee kwam ze er nog genadig vanaf. Misschien wel, omdat ze de pathogene virussen heeft gevonden die Dr. Stefan Lanka maar nooit heeft kunnen ontdekken.

Hier het enkele citaten uit het (uiteraard) Engelstalige verhaal. Wat nu precies virussen zijn en hoe ze eruit zien na isolering en reproductie, dat weten we nog steeds niet. Wellicht is het bedenksel van Pasteur wel iets geheel anders en desalniettemnin de veroorzaker van bepaalde ziekteverschijnselen.

COVID-19 only kills people who were flu vaccinated.

Mikovits gelooft niet dat SARS-CoV-2 de oorzaak is van COVID-19.

COVID-19 kan worden geïnitieerd door SARS-CoV-2 maar is afhankelijk van een reeds bestaande infectie met en het activeren van andere virussen zoals XMRV, gamma retrovirussen, mogelijk Lyme en andere co-infecties, waaronder parasieten, en dit is de reden waarom anti-parasitaire medicijnen zoals hydroxychloroquine en Ivermectine helpen.

  • Bloedproducten en vaccins zijn besmet met XMRV’s die uw immuunsysteem kunnen beschadigen en CVS, kanker en andere chronische ziekten kunnen veroorzaken. De virussen verspreiden zich binnen laboratoria naarmate ze zich hebben aangepast om te worden geaërosoliseerd, en besmetten cellijnen die worden gebruikt bij de productie van vaccins en ander viraal onderzoek, waaronder onderzoek naar coronavirussen.
  • Griepvaccins hebben een groot aantal gevaarlijke virussen over de wereld verspreid, die vervolgens kunnen interageren met SARS COV-2.

Mikovits Doesn’t Believe SARS-CoV-2 Is the Cause of COVID-19

Een van de meest schokkende onthullingen van Mikovits is dat ze niet gelooft dat SARS-CoV-2 de oorzaak is van COVID-19, maar slechts dient om een slapende XMRV-infectie te activeren of wakker te maken. Ter ondersteuning van haar bewering stelt ze dat COVID-19-patiënten dezelfde cytokinesignatuur hebben als het gammaretrovirus XMRV, dat ze vele jaren geleden publiceerde.

XMRV staat voor “xenotrope murine leukemievirus”. Xenotroop verwijst naar virussen die zich alleen vermeerderen in andere cellen dan die van de gastheersoort. XMRV’s zijn dus virussen die menselijke cellen infecteren en toch geen menselijke virussen zijn.

Het XMRV-retrovirus is eigenlijk het virus dat dezelfde cytokinestormsignatuur heeft als COVID-19, niet de coronavirussen, die veel onschadelijker zijn.

Bovendien kunnen er andere infecties zijn die ook bijdragen aan de infectie, zoals Borelia en Babesia of parasieten, wat de reden kan zijn waarom sommige van de antiparasiet medicijnen zoals Ivermectine en hydroxychloroquine werken.

Lees ook:   Geenpeil.nl Referendum mogelijk!

“Ik geloof niet dat [COVID-19] een infectie van buitenaf is,” zegt Mikovits. “Ik geloof dat de verspreiding over [210] landen door en via injectie is en er is genoeg bewijs om dat te ondersteunen.”

My Entire Interview With Judy Mikovits

COVID-19 – Alleen mensen die tegen de griep zijn gevaccineerd overlijden - Website: Angel-Wings

Moeten wij nog erg lang wachten op het ‘verlossende’ vaccin? Nee, hoor! Het vaccin is namelijk al lang gereed, beste mensen. Het bevat onder anderen het hormoon HCG – om steriliteit bij vrouwen te veroorzaken. 61 van de 63 vrouwen werden onvruchtbaar in tests. Het mannelijke vaccin is het hormoon GNRH dat testikels doet krimpen, het aantal zaadcellen verlaagt, het mitochondriaal DNA doodt, en de prostaat verkleint. Het werd getest op bavianen. Het sperma van gevaccineerde dieren maakte vrouwtjes onvruchtbaar. Kill Bill likt hier toch zijn vingers bij af? Depopulation by the needle….. Hoe komen we bij de productiemachines die deze rotzooi in elkaar draaien? Dan kunnen we eens zien wat de ingrediënten zijn…. hormonen, idioten…..

Hier nog even het commentaar van The Tapwire:

Waarom gebruiken ziekenhuizen geen Interferon type 1 dat de meeste gevallen van de ene op de andere dag oplost? Waarom gebruiken ze ventilatoren die 70% van de patiënten in IC doden? Waarom krijgen patiënten fatale morfineniveaus toegediend? Het is alsof de overheid de cijfers zo hoog wil hebben om de lockdown te kunnen rechtvaardigen. Mensen die geen Lyme hebben, maar wel een griepvaccin of een bloedtransfusie hebben gehad, zouden bijna geen kans hebben om ziek te worden. Degenen die ziek worden moeten worden behandeld met de bekende medicijnen als CPAP en niet met ventilatoren. Bovendien kan Type 1 Interferon het retrovirus te stoppen die door SARS is geactiveerd om te groeien, en anti-parasitaire medicijnen als ze Lyme of andere parasieten hebben.

Dit is een medische catastrofe die ons wordt gebracht door een corrupte medische beroepsgroep die veel te machtig is geworden en die elk jaar miljoenen mensen over de hele wereld onnodig laat sterven. Ze zijn nu zo machtig dat ze het land regeren. Applaudisseer niet voor het medische beroep, afgezien van de arme mensen die in de frontlinie werken, die in gevaar worden gebracht door de criminelen aan de top, net als de rest van ons. Zeg hen dat ze moeten stoppen met ons allemaal onnodig te vermoorden, zoals ze nu doen. Vroeger doodden ze gewoon mensen door kanker, hartziekten en nu ook retrovirussen die via vaccins werden toegediend, niet te genezen. Nu voeren ze politieke programma’s uit die veel meer mensen onnodig zullen doden. Het is tijd om de medische maffia, die de wereld regeert van de aardbodem weg te vagen

HTTP://TAPNEWSWIRE.COM/2020/05/COVID-19-ONLY-KILLS-PEOPLE-WHO-WERE-FLU-VACCINATED/

Dus…. hoe staan we er nu voor?

In de afgelopen 10 a 15 jaren is het fundament gelegd voor de RESET 2020. Via de vervuilde griepinjectie is de voedingsbodem gelegd voor wat nu “COVID-19” is gaan heten. Het is dus blijkbaar volgens mevrouw Mikovits geen griepgolfje. Het kan namelijk van alles zijn, niemand die het weet. Als mensen jarenlang zijn geïnjecteerd met parasieten en andere slapende cellen, die worden geactiveerd door de nu rondwarende “COVID-19 bacil”(virus of bacteriespore, of nog wat anders wat we niet kunnen zien), dan is een en ander beter te verklaren. En als ondertussen ook de 5G antennes hun dodelijke straling beginnen uit te zenden, dan kan dat de reden zijn waarom alle zuurstof uit je systeem wordt getrokken, een menselijke reactie, zoiets gebeurt ook in het klein bij de wisseling van de seizoenen.

Lees ook:   Kansloze Marokkaan terug met 2000 euro

Als het waar is wat mevrouw hier beweert, dan kunnen we de complete medische stand wel op de vuilnisbelt kwijt. En dan komt er ook nog een deel 2.

George Washington, de eerste president van de VS zag het in 1775 al aankomen:

He issued an order that no man in the Continental Army was to be inoculated. Any enlisted man or officer who submitted to that blood contaminating practice would be dishonorably discharged. He had seen the devastation of smallpox caused by the practice of arm-to-arm inoculation which was introduced from Europe.

Maar 16 jaar later werd de pokkenvaccinatie verplicht. Er vielen zovele doden, dat het successievelijk in alle landen is afgeschaft, behalve in 3 achtergebleven staatjes in Afrika en…. het Amerikaanse leger. En het Amerikaanse leger is consequent de oorsprong en verspreider van de epidemieën geweest, lees de geschiedenis er maar op na.

Het Gulf War Syndrome is er een pijnlijk voorbeeld van. Er sneuvelden in die oorlog amper 200 militairen, maar in de 20 jaar daarna nog eens 17.000 man. Laat u niets wijsmaken, al die militairen kregen 6 shots in 8 weken met “anthrax” om te immuniseren, want die Saddam had immers allerlei massvernietigingswapens! Vraag het een willekeurige voorbijganger en ze denken nog steeds dat het “een raadsel” is. Misschien moeten we het professor doctor Paashuis eens vragen…..:

Lees op de site verder

https://debataafschecourant.wordpress.com/2020/05/03/covid-19-alleen-mensen-die-tegen-de-griep-zijn-gevaccineerd-overlijden-11/

Gerelateerde artikelen

Back to top button