web analytics

‘Wij vaccineren niet! – Wir impfen nicht!’ TRAILER Documentairefilm

FILMVERTONING – MEET&GREET
door Mara Gabriëlle & Door Frankema

OP 9 JANUARI 2019 HEBBEN WE EEN PRIMEUR!
DE VERTALING VAN DE DUITSE FILM ‘WIR IMPFEN NICHT’ IS VOLTOOID EN WORDT MET NEDERLANDSE ONDERTITELING VERTOOND.

In de documentaire geven jonge ouders aan wat hun beweegredenen zijn om niet te vaccineren en zij delen over de gezondheid van hun kinderen. Verschillende professionals uiten aan de hand van medische wetenschap hun zorgen over de risico’s van vaccins en de hiaten in de reguliere voorlichting. Aan de hand van een vaccinschandaal wordt uitgelegd dat betere controle op het bedrijfsleven noodzakelijk is. Deze avond is een prachtige mogelijkheid om u te laten informeren en om andere belangstellenden of gelijkgestemden te ontmoeten!

Na de film zullen teamleden van Vaccinvrij zich kort voorstellen en is er gelegenheid om vragen te stellen en ervaringen te delen. Zowel ouders, als journalisten en belangstellenden zijn uitgenodigd en welkom.

Datum: 09-01-2019
Tijd: 19:00 – 21:30 uur
Plaats: ‘Centrum de Roos’, gelegen aan de rand van het Vondelpark
Adres: P.C. Hooftstraat 183, 1071 BW Amsterdam
Bereikbaarheid:
Meer info over bereikbaarheid per tram, bus en auto op https://www.roos.nl/contact/

Omdat het aantal plaatsen beperkt is dient u zich van tevoren aan te melden via het contactformulier op de website van de Stichting Vaccinvrij. Maak alstublieft vooraf €12,50 over op rekening van de Stichting Vaccinvrij onder vermelding van uw naam, het aantal personen en ‘filmavond’.

https://stichtingvaccinvrij.nl/filmvertoning-meetgreet/

Lees ook:   Juwelen en sieraden kunnen je energie blokkeren

Gerelateerde artikelen

Back to top button