web analytics
11:11 Dubbele getallen

Is aspirine het echte COVID-wondermiddel?

https://headlineusa.com/aspirin-real-covid-wonder-drug/Een nieuwe studie die volgt op Israëlisch onderzoek suggereert dat het meest succesvolle medicijn dat ooit is ontdekt, aspirine, ook nuttig kan zijn tegen COVID-19, zegt de Jerusalem Post.

“Het team onderzocht meer dan 400 COVID-patiënten uit ziekenhuizen in de Verenigde Staten die aspirine gebruiken die geen verband houdt met hun COVID-ziekte”, aldus JPost.com

Het “vond dat de behandeling het risico op verschillende parameters met bijna de helft verminderde: het bereiken van mechanische ventilatie met 44%, IC-opnames met 43% en de algehele mortaliteit in het ziekenhuis met 47.”

https://headlineusa.com/aspirin-real-covid-wonder-drug/

En aspirine, hoewel algemeen getolereerd, is niet zonder risico’s.

“Aspirine heeft weliswaar een aanzienlijk effect op het verminderen van bloedstolsels, maar kan ook bloedingsstoornissen en maagzweren veroorzaken en heeft schadelijke bijwerkingen bij patiënten voor wie de behandeling niet is geïndiceerd”, zegt JPost.com. “Houd er rekening mee dat nieuwe behandelingen nooit mogen worden begonnen zonder overleg met een zorgverlener.”

Lees ook:   Foto Kim Khardasian...en enge bottige wat is het
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button