web analytics

Dansmarathon

They Shoot Horses, Don’t They? (1969)

Tijdens de depressiejaren in het interbellum wordt een dansmarathon georganiseerd in Hollywood. De film volgt de deelnemers die allen, wanhopig van de armoede, koste wat het kost willen winnen of de aandacht willen krijgen van de ceremoniemeester die tevens op zoek is naar talent voor in de filmindustrie. Niemand echter had zich een voorstelling kunnen maken van de gruwelijke, uitputtende en zelfs dodelijke competitie die begint – en alles voor het vermaak van een paar verveelde toeschouwers.

Je had er dus een film over.

En kijk nu hebben ze het op tv  in het echt nagedaan

Gelukkig was die ene een film en helaas was dit dus wel echt…
Hungergames achtige beelden…
En een ton van John de Mol kon hij het missen?
Erg origineel weer die familie…not!

Lees ook:   Vrijheid 20/21

Gerelateerde artikelen

Back to top button