web analytics

Is leeftijd slechts een getal? Libanese vrouw van 88 jaar men verbaast zich over haar uiterlijk en atletische vorm

Breaking News: is leeftijd slechts een getal? Voor Nahida Abden, zonder twijfel. Een aerobics-instructeur die de grootmoeder zou kunnen zijn van enkele van haar studenten, met een heel duidelijke boodschap voor luie mensen.

 

Gaaf hé.
Geweldig!

Libanese vrouw van 88 jaar men verbaast zich over haar uiterlijk en atletische vorm

De Libanese Nahidea Abden is 88 jaar oud en bereidt zich dit jaar voor om haar 89ste verjaardag te vieren, in de hoop dat de pandemie haar plannen om een ​​luidruchtig feest te geven met vrienden in haar geboorteland Beiroet niet zal verstoren.

Zonder haar geweldige uiterlijk en fysieke vorm zou niemand aandacht hebben besteed aan het verhaal van de vrouw, maar ze is gewoon indrukwekkend.

“Ik begon met sporten toen ik 50 was. Ik had hevige pijn in één knie en de dokter raadde oefeningen aan. Met grote tegenzin en ongemak ging ik naar de sportschool. Mijn schoonzoon en kleinzoon vergezelden me”, geeft de vrouw die succesvol is op alle gezondheids- en fitnessfora op internet.

Nakhida heeft vier kinderen, haar oudste zoon is al 60. Ze is al 40 jaar weduwe, maar naast het lesgeven in fitness runt ze haar eigen bedrijf – een textielfabriek met veel doorzettingsvermogen en doorzettingsvermogen.

“Leeftijd is voor mij maar een getal. Ik vergeet hoe oud ik ben. Het maakte me nooit uit”, zegt de Libanees.

“Ik zorg voor mezelf. ’s Ochtends, voordat ik naar mijn werk ga, stop ik voor een spiegel en doe ik een ”lichte” make-up op (nepwimpers enzo). Voor mezelf, voor zelfvertrouwen”, zegt Nahida, die een speciale boodschap heeft aan iedereen vrouwen die altijd een reden vinden om op de bank te blijven en een bezoek aan de sportschool voor “morgen” achterlaten:

“Lieve meiden, als je denkt dat je geboren bent om te eten, drinken, werken en slapen, dan heb je het mis. Je leven heeft veel meer gekregen dan dit, mis je kans niet.”

Lees ook:   Let op: Ongevaccineerde kinderen betekenen geen gevaar!!!!!!!!!!!!!


Читайте больше на https://www.pravda.ru/news/lady/1599841-krasota/

Gerelateerde artikelen

Back to top button