web analytics

Goed om te weten – eet het niet!

Goed om te weten – eet het niet!

In februari 2010 werd de verplichte certificering van voedingsmiddelen geannuleerd onder het mom van nutteloosheid. Nu heeft het proces om het aandeel van schadelijke producten te vergroten zijn hoogtepunt bereikt.

Producten die strikt verboden zijn om te eten, zijn gevaarlijk voor de gezondheid

Mononatriumglutamaat E-621
Eet geen voedingsmiddelen aangevuld met E-326 (mononatriumglutamaat). Neem een ​​pakket goederen in de winkel en lees. Als mononatriumglutamaat wordt aangegeven, koop het dan helemaal niet. Mononatriumglutamaat is een smaakversterker. Nu wordt het zelfs aan de meest onverwachte producten toegevoegd om de populatie erop te ‘planten’. Wees voorzichtig!

Zoetstoffen
Alle suikervervangers hebben een sterk choleretisch effect. Bij mensen met galwegaandoeningen kunnen suikervervangers het verloop van de ziekte verergeren. En in koolzuurhoudende dranken nemen maar weinigen de suikervervanger serieus en tevergeefs betaalt de prostaat voor water met een “nul calorieën”.

Acesulfaam – E950. = zoetstof
In 1974 werd hij in de Verenigde Staten door artsen erkend als een langzaamwerkend gif en stof die de ontwikkeling van kwaadaardige tumoren kan versnellen.

Aspartaam ​​- E951
Commerciële namen: Sweetly, Slastilin, Sucraside, Nutrisvit. In 1985 werd chemische instabiliteit van aspartaam ​​ontdekt: bij een temperatuur van ongeveer 30 graden Celsius in koolzuurhoudend water ontleedde het in formaldehyde (een klasse A carcinogeen), methanol en fenylalanine.

Cyclamate – E952 (Cyclies)
Sinds 1969 is het verboden in de Verenigde Staten, Frankrijk, Groot-Brittannië en verschillende andere landen vanwege het vermoeden dat deze zoetstof nierfalen veroorzaakt. In de landen van de voormalige USSR komt dit het meest voor vanwege de lage prijs.

Xylitol – E967
Zoetstof meerwaardig alcoholsupplement

Xylitol wordt in kleine hoeveelheden aangetroffen in verschillende soorten fruit en planten. Xylitol na verwerking is een geurloze witte kristallen. Haal xylitol uit katoenen kaf en korenaren. Volgens sommige rapporten kan het blaaskanker veroorzaken.

Sorbitol – E420
In grote doses (meer dan 30 gram per keer) veroorzaakt het indigestie.

Transvetten
Transvetten zijn een specifiek type onverzadigd kunstmatig verkregen. Als gevolg van het hydrogeneringsproces veranderen vloeibare plantaardige oliën in vaste plantaardige vetten – margarines, kookvetten.

Gehydrogeneerde vetten hebben een vervormde moleculaire structuur die niet kenmerkend is voor natuurlijke verbindingen. Transvetten integreren in de cellen van ons lichaam en verstoren het cellulaire metabolisme. Gehydrogeneerde vetten verstoren de volledige voeding van cellen en dragen bij aan de ophoping van gifstoffen, de oorzaak van ziekten.

Olie 72,5%
je mag in ieder geval niet eten

Dit transvet is een laagwaardige plantaardige olie die wordt afgebroken door waterstof. Olie is minder dan 82,5%. Als je zo’n olie niet kunt vinden, is het beter om plantaardige olie te eten. Het is beter om twee eetlepels natuurlijke boter te eten dan een heel pakje of kilo transvetten.

Het eten van voedsel dat transvetten bevat, vermindert het vermogen van het lichaam om stress te weerstaan, verhoogt het risico op depressie. Voedingsmiddelen die transvetten bevatten: margarine; zachte oliën, mixen van boter en plantaardige oliën; geraffineerde plantaardige olie; mayonaise; ketchup; fastfoodproducten – frites, enz., Voor de bereiding waarvan gehydrogeneerde vetten werden gebruikt; Suikerwerk – taarten, gebak, koekjes, crackers, enz., Voor de vervaardiging waarvan bakolie werd gebruikt; snacks – chips, popcorn, etc. bevroren halffabrikaten.

Lees ook:   Spataderens ofzo?

Gezouten haring in plastic verpakking
Gezouten haring wordt alleen in olie bewaard. In geen azijn, wijn, wordt het niet bewaard. Als de haring geen olie bevat, wordt er urotropine aan toegevoegd. Wereldwijd wordt urotropine erkend als een zeer gevaarlijk additief en is het verboden (gevormd door de interactie van ammoniak met formaldehyde).

Licht gezouten kaviaar
Het principe is hetzelfde. Kaviaar wordt lange tijd niet bewaard. Alleen bevroren of sterk gezouten. Als er iets zout wordt verkocht, wordt er urotropine of citroenzuur aan toegevoegd. Er kan nog iets anders worden toegevoegd, maar de uitvoer is nog steeds formaldehyde.

Kennelijk genetisch gemanipuleerde producten
Krabsticks. (Krab-essence vermengd met soja, in tegenstelling tot de naam, krabsticks bevatten helemaal geen krabvlees en sinds 1993 zijn producenten wettelijk verplicht om ze “gearomatiseerde krabsticks” te noemen.) Cacao Pinda’s. Het petunia-gen is geïmplanteerd. Enge giftige stof. En pinda’s eten geen insecten. Geïmporteerde aardappelen. Groene erwten (ingeblikt). Maïs (ingeblikt). Maïs sticks en granen met suiker.

Als je cornflakes, sticks koopt, mogen ze alleen NIET zoet zijn. Omdat suiker niet wordt gebruikt bij de productie. Suiker verbrandt bij een temperatuur van 140 graden. Daarom worden suikervervangers gebruikt, in dit geval cyclomat.

Pap en granen met smaken en kleurstoffen identiek aan dat natuurlijk.
Dit zijn geurende chemicaliën zoals de smaak van peren, aardbeien, bananen, etc. Er is hier niets natuurlijks.

Lollies. Berberis Er wordt nu zo sterke chemische essentie gebruikt dat als je een licht doorweekt snoepje op het tafelkleed laat, het door het tafelkleed heen zal branden, samen met de lak. Zelfs plastic wordt vernietigd. Stel je voor wat er met je maag gebeurt.

Jam. Marmelade. De krachtigste antioxidanten. Je kunt de kers nooit in zijn oorspronkelijke vorm bewaren. De huidige marmelade heeft niets te maken met wat er tijdens de USSR is gebeurd. Dit zijn slechts wonderen van de chemische industrie.

DODELIJK GEVAAR
Fast Food-producten:

instant noedels
instant soepen
aardappelpuree
bouillonblokjes
oplosbare sappen zoals “UPI” en “Zuko”.
Dit alles is solide chemie die het lichaam schaadt.

Rauwe  rookworst en meer …
Ze zijn van genetisch gemodificeerde soja.

Worsten
worstjes
gekookte worst,
pasta’s
ander voedsel met zogenaamde verborgen vetten.

In hun samenstelling nemen reuzel, vet binnen, varkenshuid tot 40% van het gewicht in beslag, maar worden vermomd als vlees, ook met behulp van smaakstoffen. In dit geval hebben we het niet over enige natuurlijkheid. Er wordt een dunne nek en een kilo gel genomen. ‘S Nachts “beweegt” de gel in een speciale machine samen met een stuk nek, en tegen de ochtend wordt het een enorm stuk “vlees”. Als zodanig is het vlees erin niet meer dan 5%. Al het andere is gel (karatine, smaakversterkers, kleurversterkers). Roze kleur krijgt zo’n “vlees” door kleurversterkers samen met speciale lampen.

Lees ook:   Met Huid en Haar

Als je de lampen in het raam uitdoet, zie je dat de kleur groen is.

Net als voorheen rookt niemand
Er worden rookvloeistoffen gebruikt, waarin wederom formaldehyde.

Wat anders is het eten nooit waard
Zuivelproducten met een lange houdbaarheid (meer dan 2 maanden).

Alles dat langer dan 2 weken wordt bewaard, mag niet worden geconsumeerd.

Aseptische verpakking is een antibioticapakket.

Watermeloenen Als je 10 keer hebt gedragen, mag je op de 11e niet meedragen. Watermeloen – bevrucht met dergelijke stoffen dat het de eerste kandidaat voor vergiftiging is.

Peper (buiten het seizoen) Absoluut genetisch gemodificeerd product.

Cupcakes in verpakkingen

Broodjes.

Ze worden niet oud, verslechteren niet, drogen niet, er wordt helemaal niets mee gedaan. Ze zullen een maand liegen. En over een maand zullen ze hetzelfde zijn.
Snoepjes 90% chocolade

het is helemaal geen chocolade (kleurstofvervangers).

Chocoladerepen.

Dit is een gigantische hoeveelheid calorieën, gecombineerd met chemische toevoegingen, genetisch gemodificeerd voedsel, kleurstoffen en smaakstoffen. De combinatie van een grote hoeveelheid suiker en verschillende chemische toevoegingen zorgt voor het hoogste caloriegehalte en de wens om ze keer op keer te eten.
Overzeese thee, gearomatiseerde thee en veel van onze

Drink natuurlijke thee waarin niets zwemt, er is geen extra smaak. Alle gearomatiseerde theeën zijn ofwel met citroenzuur, of met sinaasappelzuur, of met een ander zuur daar. Verslaving vindt direct plaats. We moeten alle zuren uit het lichaam verwijderen.
Geraffineerde ontgeurde plantaardige olie

Deze olie kan niet rauw worden gebruikt in salades. Olie die door fabrieken wordt geproduceerd voor productie is een bewust niet bedoeld product. Dergelijke oliën hebben geen enkel voordeel voor het spijsverteringsstelsel, verdrinken het werk en blokkeren alle verteringsprocessen met een vette stof.
Zoete koolzuurhoudende dranken

Zoete koolzuurhoudende dranken – een mengsel van suiker, chemie en gassen – om schadelijke stoffen snel door het lichaam te verspreiden. Coca-Cola is bijvoorbeeld een prachtig middel tegen kalk en roest. Denk goed na voordat u dergelijke vloeistof naar uw maag stuurt. Bovendien zijn koolzuurhoudende zoete dranken schadelijk en een hoge concentratie suiker – het equivalent van vier tot vijf theelepels verdund in een glas water. Wees daarom niet verbaasd dat je, terwijl je je dorst lessen met zo’n frisdrank, binnen vijf minuten alweer wilt drinken.
Sappen in zakjes

In dit geval hebben we het niet over natuurlijke sappen. GEEN natuurlijke sappen te koop in zakjes. NEE! Durf kinderen geen drank te geven! Dit is pure chemie.

Aardbeien in de winter

Absoluut nutteloos product. Er is geen enkele vitamine.
Dit is een voorbeeldlijst met producten die we aanbevelen volledig te verlaten! Of het het waard is of niet, jij beslist. Maar onthoud dat niet alleen je welzijn en fysieke activiteit , maar het leven afhankelijk is van je keuze . Jouw leven en het leven van je kinderen.

Orlov Alexander

Читайте больше на https://www.medpulse.ru/health/prophylaxis/diet/22807.html

Gerelateerde artikelen

Back to top button