web analytics
11:11 Dubbele getallen
GeschiedenisRH Negatief - Anunnaki - Elohim - Geloof

Zecharia Sitchin’s vertaling van 14 tabletten van Enki: volledige geschiedenis van Anunnaki

Zecharia Sitchin’s vertaling van 14 tabletten van Enki: volledige geschiedenis van Anunnaki

Zecharia Sitchin schokte de historische en archeologische wereld nadat hij zijn serie boeken publiceerde over “Anunnaki-goden” die ongeveer 445.000 jaar geleden arriveerden van de planeet Nibiru. Volgens hem landden deze oude astronauten in een van de zeeën van de aarde en vestigden ze Eridu, “Home in the Faraway”.

adf6aa4b9a05db0644360d36c7b05088 AnGel-WinGs.nl

De vertaling van de auteur van veertien tabletten van Enki verklaart de geschiedenis van de Anunnaki-beschaving en hun volwaardige doel voor het bezoek aan de aarde. De tabletten zijn het verslag van Enki, een Annunaki, van een planeet genaamd Nibiru. Hij was de eerstgeboren zoon van Anu, de koning van de planeet Nibiru. Nibiru zou elke 3.600 aardse jaren om de zon draaien.

Enki beweerde [volgens de vertaling van Sitchin] in deze tabletten naar de aarde te zijn gekomen om goud te delven voor hun thuisplaneet Nibiru. Het goud was nodig om de atmosfeer van hun planeet te herstellen. Ze hadden mijnwerkers nodig, dus creëerde Enki mensen op aarde naar hun evenbeeld.

Hoewel er veel sceptici zijn in het verhaal van Anunnaki, beginnen talloze geleerden en theologen te erkennen dat de bijbelse verhalen over de schepping, over Adam en Eva, de Hof van Eden, de zondvloed, de toren van Babel in feite het product zijn van van oude teksten die millennia eerder zijn opgeschreven in het oude Mesopotamië door de oude Sumeriërs.

De eerste tablet van Lord Enki

Hoofdstuk 1.1 –

Deze tablet legt uit wat voor ons een atoomoorlog op aarde tussen de Annunaki lijkt te zijn. De kwade wind waarover werd gesproken, lijkt een radioactieve wolk te zijn die iedereen op zijn pad, goden en de mensheid doodt. Een heel interessant deel is dat er staat dat dit het ergste is dat is gebeurd sinds de zondvloed.

Hoofdstuk 1.2 –

Deze tablet vertelt over lang geleden op de thuisplaneet Nibiru van de Anunnaki. Ze lijken te denken dat ze tot leven zijn gekomen uit wat onze evolutionisten geloven als oersoep. Hoewel we weten dat het niet kan gebeuren, denken ze dat het wel kan. Het vermeldt de dikke atmosfeer en vegetatie van de planeet. Het draait rond de zon met de warme en koude periodes. Tijdens de koude periodes houdt de binnenwarmte van de planeet Nibiru warm. Geschillen begonnen die eindigden in het gebruik van wat wij beschouwen als atoombommen. Het verwoestte hun planeet. Toen werd er vrede gesloten en werd er een koningschap gevestigd voor de hele planeet.

Hoofdstuk 1.3 –

Deze tablet vertelt over de koningschapslijn op Nibiru. Het vertelt over de huwelijken van de koningen. O trouwde zelfs met de dochter van zijn broer.

Hoofdstuk 1.4 –

16c4418d15649217c13d2f50cba732ce AnGel-WinGs.nl

Deze tablet geeft aan dat het erop lijkt  dat de thuisplaneet van Annunaki problemen heeft met een ligging in hun atmosfeer. Het antwoord is om fijn verpulverd goud in de bovenste atmosfeer te plaatsen om een ​​reparatie uit te voeren. Deze beslissing kwam pas toen een  gevecht tussen hen eindigde in de moord op de koning. (Broer doodt broer zoals Kaïn en bekwaam).

Hoofdstuk 1.5 –

Deze tablet bevat de Anunnaki-raad die besliste dat de Annunaki die de koning vermoordde, van wie hij een verre verwant is, de troon zou moeten krijgen. Er wordt zelfs geen straf overwogen voor het doden van de koning.

Hoofdstuk 1.6 –

Deze tablet beschrijft hoe de koning probeert de atmosfeer van de planeet te genezen door atoombommen in vulkanen tot ontploffing te brengen. Het helpt niet en de Anunnaki zijn ontevreden. De volgende persoon in de rij voor de troon daagt de koning uit en verslaat hem in een worstelwedstrijd. De koning ontsnapt aan de Annunaki door in een ruimtevaartuig te springen en richting de aarde te gaan.

De tweede tablet van Lord Enki

b1979416b3b64bd577fa37f7dab5cd26 AnGel-WinGs.nl

Hoofdstuk 2.1 –

Deze tablet vertelt over de ontsnapping van de verslagen koningen uit Nibiru met het plan om naar de met sneeuw bedekte aarde te gaan. Het ruimteschip dat hij nam had atoombommen en zijn plan was om een ​​pad door de asteroïdengordel te blazen, die de Anunnaki ervan had weerhouden naar de aarde te gaan.

Hoofdstuk 2.2 –

Beschrijft de aankomst van de verslagen koning op aarde.

Hoofdstuk 2.3 –

Deze tablet vertelt over de eerste dagen van de verslagen koning op aarde en het vinden van de lucht, het fruit en de vis goed. Ook sporen gevonden van het goud dat de Nibiru-planeet nodig heeft voor het herstel van de atmosfeer. Hij belt de nieuwe koning van Nibiru en wil een deal sluiten.

De derde tablet van Lord Enki

Hoofdstuk 3.1 –

Deze tablet vertelt over de pogingen van de verslagen koning om de nieuwe koning om te kopen met zijn kennis van het goud op aarde en zijn koningschap te herstellen.

Hoofdstuk 3.2 –

Dit gedeelte heeft het einde van de onderhandelingen. Er wordt een team naar de aarde gestuurd om te kijken of er goud is. Als er goud is, zal de verslagen koning nog een worstelpartij hebben met de nieuwe koning voor de troon.

Hoofdstuk 3.3 –

d007714e219ad7a05a65a4b0336f259e AnGel-WinGs.nl

In de volgende tabletvideo reist de Annunaki naar de aarde. Ze stoppen even op Mars voor water. Hun ruimtevaartuig loopt blijkbaar op water. Daarna gaan ze naar de aarde en landen daar.

Hoofdstuk 3.4 –

Dit gedeelte vertelt over de eerste 6 dagen op aarde van het vooruitgeschoven team van Anunnaki. Genoeg voedsel, water, vissen en dieren.

Hoofdstuk 3.5 –

Dit gedeelte beschrijft de Annunaki-teamleider die de zevende dag als een rustdag verklaart. Metalen werden uit de wateren verwerkt. De dag, maand, jaar kregen hun namen.

Hoofdstuk 3.6 –

Dit gedeelte van de tablet vertelt over het zoeken en vinden van goud, maar niet in grote hoeveelheden. De resterende atoombommen op het ruimtevaartuig van de verslagen koning werden uit het ruimtevaartuig gehaald en in een grot verborgen. Ze mogen niet opnieuw worden gebruikt om een ​​weg door de asteroïdengordel te banen. Een Anunnaki-teamlid verlaat de aarde om de eerste manden vol goud naar Nibiru te brengen.

De vierde tablet van Lord Enki

b9cd591c3043ef8ca90b8044c37ff7c0 AnGel-WinGs.nl
Hoofdstuk 4.1 –

Deze tablet begint met het ruimteschip waar de eerste manden met goud arriveren. Er is bericht van de aarde ontvangen dat er grotere goudafzettingen ondergronds zijn. Een hooggeplaatste Annunaki kreeg de leiding over de operaties op aarde. Hij vertrok uit Nibiru en kwam op aarde aan.

Hoofdstuk 4.2 –

In dit deel van de tablet komt de nieuwe koning op Nibiru naar de aarde om zelf te zien waar het goud ondergronds is. Er wordt een plan ontwikkeld om te zien wie van zijn zonen terug zal gaan naar Nibiru en welke zal blijven en de operaties op aarde zal leiden. Dit moet worden gedaan vanwege rivaliteit tussen zijn twee zonen omdat beiden in aanmerking komen voor het volgende koningschap.

Hoofdstuk 4.3 –

In dit gedeelte trekken de nieuwe koning en zijn twee zonen loten om te zien welke taken ze zullen uitvoeren. Wanneer beslissingen worden aangekondigd, herhaalt de verslagen koning zijn pleidooi voor de tweede worstelwedstrijd om de troon. De worstelwedstrijd eindigt met de nieuwe koning die opnieuw de al eens verslagen koning verslaat. Na het einde van de wedstrijd bijt de verslagen koning het mannelijke lid van de nieuwe koning af en slikt het door. Hij is gebonden en gebonden. Terwijl de nieuwe koning geneest, zwelt de buik van de verslagen koning op van het sperma van het mannelijke lid van de koning. Een rechtbank komt bijeen en beslist wat te doen met de verslagen koning. De nieuwe koningszoon wil hem vermoorden.

Hoofdstuk 4.4 –

In dit deel van de tablet besluit de nieuwe koning om de verslagen koning, die naar verwachting zal sterven door het inslikken van het mannelijke lid van de nieuwe koning, op mars in ballingschap te plaatsen terwijl hij sterft. De nieuwe koning keert terug naar Nibiru en vertelt over alles wat er is gebeurd en over de plannen om het goud op aarde te oogsten. De plannen omvatten het maken van relaisstations van Mars en mogelijk de maan. De aarde wordt opnieuw aangeduid als Eden.

Hoofdstuk 4.5 –

e1acc0ca5b90f60059f9aa57e5a498c5 AnGel-WinGs.nl

Dit gedeelte beschrijft de bouw van specifieke grondverzetapparatuur, ruimteschepen en raketten op Nibiru voor gebruik op aarde. De kortere cycli en atmosfeer van de aarde hebben invloed op de Anunnaki. Een groep van meer Annunaki, waaronder enkele vrouwen met genezende vaardigheden, verlaat Nibiru naar de aarde. Ze stoppen op Mars om te zien of de verslagen koning is overleden en om daar een relaisstation te starten. De rest van de groep gaat verder naar de aarde.

De vijfde tablet van Lord Enki

Hoofdstuk 5.1 –

Deze tablet begint met de laatste groep die op aarde arriveert. De zoon die het bevel heeft gekregen over de ondersteuning van de goudoogst, begroet zijn zus, die een van de genezers is. Ze vliegen naar de woonruimte van de zoon van de koning die hij op een berg heeft gebouwd. Ze uiten hun liefde voor elkaar en bespreken dat hun zoon op Nibiru naar de aarde wil komen (dit is broer en zus). Ze vliegen terug naar Eden en hij vliegt haar rond en vertelt haar over zijn plannen. Meer en meer Anunnaki arriveren vanuit Nibiru.

Hoofdstuk 5.2 –

Er zijn nu 300 Annunaki op Mars en 600 op aarde. Dit deel van de tablet is meer van dezelfde onwetende beslissingen en immoraliteit door sommige Anunnaki. De koningsdochter die de liefde bedrijft met de koningszoon, wordt door de koning beloofd aan de andere zoon van de koning. Als blijkt dat de andere zoon en dochter samen hebben geslapen, mag de dochter met niemand trouwen. De zoon van de koning die de liefde bedreef met zijn zus, verkracht een jonge vrouwelijke genezer, die onder het bevel staat van de zus met wie hij naar bed gaat. De zoon van de aanstootgevende koning wordt verbannen naar een kale plek op aarde, maar de Annunaki die hem naar ballingschap brengt, neemt hem met opzet mee naar een plek waar de zeven atoombommen die van het ruimteschip van de verslagen koning zijn gehaald, in een grot worden opgeslagen.

Hoofdstuk 5.3 –

De verkrachte jonge vrouwelijke genezer wordt voor de zeven rechters gebracht en ze vertelt hen dat ze zwanger is. Ze vragen haar of ze de koningszoon die haar verkracht heeft als echtgenoot wil nemen. Ze zegt dat ze dat zal doen. De zoon van de verbannen koning wordt teruggebracht naar Eden. De zoon van de andere koning die verantwoordelijk is voor het verkrijgen van het goud uit de ondergrond, woont in dat deel van de aarde. Zijn vader, de koning, had hem zijn dochter ten huwelijk beloofd, maar verbood haar in plaats daarvan het huwelijk toen de koning erachter kwam dat zij en zijn andere zoon samen sliepen. Nu vraagt ​​​​de koningszoon die verantwoordelijk is voor het verkrijgen van het goud haar om bij hem in zijn woning te komen. Hij en zijn halfzus hebben een pasgeboren dochter. Hij wilde een zoon. Ze heeft nog een dochter. Hij schreeuwt dat hij een zoon wil, maar ze vervloekt hem (echte vloek). Hij heeft nu vreselijke gezondheidsproblemen. Pas nadat ze had gezworen uit haar vagina weg te blijven, verloste ze hem van haar vloek. Ze keert terug naar Eden. Hij roept zijn vrouw en kind op Nibiru om naar de aarde te komen. Hij heeft vijf zonen bij zijn vrouw en andere Anunnaki-vrouwen.

De andere zoon van de koning verkrachtte, nadat hij afscheid had genomen van zijn zus, een jonge genezer en trouwde later met haar. Nu roepen hij en de zus van wie hij houdt hun zoon van Nibiru naar de aarde. Maar hij is getrouwd en heeft een zoon bij zijn vrouw. Dit zorgde voor rivaliteit tussen de twee zonen van de koning op aarde. Het leidt tot oorlog. Het goud komt naar Nibiru en wordt omgezet in een fijn stof dat in de atmosfeer wordt geplaatst. De sfeer geneest langzaam. Er zijn nu vijf Annunaki-steden op aarde. De Igigi beginnen te klagen over de werkdruk. De Igigi op Mars klagen het meest. De commandant van mars wordt naar de aarde gebracht om hem de werking daar te laten zien.

Lees ook:   Archeologen in Oostenrijk hebben een 800 jaar oude mobiele telefoon van buitenaardse oorsprong ontdekt

Hoofdstuk 5.4 –

De commandant van mars laat de werking op aarde zien. Hij verlangt er stiekem naar om koning te worden, dus steelt hij de tabletten van het lot (onbekend wat hun ware omvang en kracht is) uit Eden. Hij gelooft dat hij niet kan worden verslagen terwijl hij de tabletten van het lot heeft, maar hij wordt verslagen en ter dood veroordeeld. Hij stierf in de vijfentwintigste shar (aangenomen wordt dat een shar 3600 aardse jaren is, de lengte van een Nibiru-baan rond de zon). Vijfentwintig Shars zouden zijn executie plaatsen op ongeveer 90.000 jaar nadat de Anunnaki naar de aarde kwamen. De Annunaki-leiders van de aarde bedenken een plan om het goud op aarde te verfijnen en alleen geraffineerd goud naar Nibiru te brengen. Dat laat ruimte op het vaartuig over voor Igigi om naar NIbiru te reizen voor rust. De koning gaat akkoord.

Hoofdstuk 5.5 –

8777423c6cb245416edb812f3db18b57 AnGel-WinGs.nl

De koningszoon die verantwoordelijk is voor de mijnbouw richt zijn aandacht nu op het leven en de dieren op aarde en hoe deze verschilt van Nibiru. Genoemd worden de dieren in de hoge bomen die hun voorpoten als handen gebruiken. Andere wezens werden gezien in hoog gras dat rechtop liep (hominoïden). De Igigi in de mijnen komen in opstand. De twee zonen van de koning en anderen bedenken een plan om de rebellerende Anunnaki terug te sturen naar Nibiru en hen te vervangen door nieuwe Annunaki-arbeiders. Ze besluiten ook om een ​​Lulu te creëren. Een primitieve arbeider.

De zesde tablet van Lord Enki

Hoofdstuk 6.1 –

Er is veel discussie over het creëren van een primitief werkslavenras van wezens. Een van de zonen van de koning zegt dat de “vader van alle begin” de enige scheppingsmacht heeft. De zoon van de andere koning die dit streven promoot, zegt dat het wezen al bestaat en dat ze geen slaven zouden zijn, maar helpers. Dit klinkt natuurlijk als een moderne verzinsel van een leugen. De zoon van de andere koning zegt dat het tegen de regels is van reizen van planeet naar planeet. De zoon van de andere koning zegt dat het tegen de regels was om zelfs maar naar de aarde te komen. Na veel discussie besloot de koning de primitieve slaaf te creëren.

Hoofdstuk 6.2 –

Hoe meer ik dit heb onderzocht, hoe meer ik geloofde dat de Anunnaki, vooral de koningszoon die verantwoordelijk was voor de mijnbouw, de mythische wezens van weleer hadden gemaakt. De dieren zoals draken, centauren, zeemeerminnen, eenhoorns, enz. In dit gedeelte van de tablet staat dat ze delen van de achterkant van het ene dier hebben genomen en deze hebben gecombineerd met de voorkant van een ander. Met andere woorden, ze hadden geëxperimenteerd met DNA. De zoon van deze koning had wezens gemaakt van DNA en de regels overtreden voordat de argumenten zelfs maar waren begonnen om een ​​primitieve werker te creëren. Gezien het recht om door te gaan door de koning probeerden ze en probeerden ze het DNA van de tweebenige wezens (hominoïden) van de aarde te mengen met dat van hen en het in de baarmoeder van het tweebenige vrouwelijke aardewezen te plaatsen. Er waren veel opvattingen, maar de resultaten waren niet goed. Veel wezens zijn gemaakt met misvormingen.

Hoofdstuk 6.3 –

3938c31adcbae2aead2dddef121e8bd8 AnGel-WinGs.nl

Alle pogingen mislukten, maar uiteindelijk besloten ze om niet opnieuw een Earth tweebenig vrouwtje te impregneren, maar een Annunaki-vrouwtje. De Anunnaki-vrouw die de DNA-splitsing had gedaan, besloot zelf te worden geïmpregneerd. Ze werd zwanger en baarde een jongenskind. Ze noemde hem Adam. Toen besloten ze de jonge vrouwelijke Annunaki-genezers uit Nibiru te vragen of ze zwanger wilden worden. Zeven stapten naar voren.

Hoofdstuk 6.4 –

De zeven Anunnaki vrouwelijke genezers waren geïmpregneerd met een combinatie van het tweebenige vrouwelijke wezen van de aarde (hominoïde) en Adam. De zeven baarden zeven mannelijke kinderen. Toen ze het probleem van de vraag naar Annunaki-vrouwen beseften, besloten ze om vrouwelijke kinderen te maken en ze zichzelf te laten voortplanten. De vrouw van een Anunnaki werd gevraagd en toestemming gegeven om zwanger te worden. De geboorte was niet normaal, maar het vrouwelijke kind was goed.

Hoofdstuk 6.5 –

Er zijn nog zeven vrouwtjes gemaakt voor de zeven mannetjes. Adam en Eva worden verplaatst naar Eden (de belangrijkste Annunaki-stad) en de zeven mannetjes en vrouwtjes worden in kooien tussen de bomen geplaatst. (tot zover dat je geen slaven bent). De tijd voor hen om zich voort te planten is voorbij. Geen opvattingen. Er wordt wat DNA afgenomen van de koningszoon en de vrouw die de DNA-spicing deed en in Adam en Eva geplaatst. Adam en Eva worden vervolgens overgelaten om door Eden te dwalen zoals ze willen.

Hoofdstuk 6.6 –

5cc2b218a7e25dd7a9ad7377030da143 AnGel-WinGs.nl

In dit gedeelte van de tablet ziet de koningszoon over Eden dat de Adam en Eva bladeren op zich hebben. Hij is van streek en roept de zoon van de andere koning die deel uitmaakte van de schepping op om het uit te leggen. Hij roept op zijn beurt zijn handlangers bij de schepping op. Ze leggen allemaal het ontbrekende DNA uit, waardoor de zoon die de leiding heeft over Eden nog meer van streek raakt. Hij had gewaarschuwd voor de dwaasheid. Een van degenen in de schepping spreekt zich uit en zegt dat het lange leven van de Anunnaki hen niet is gegeven. De zoon die de leiding heeft over Eden beveelt hen om hun creaties uit Eden te halen. Adam en Eva verlieten Eden niet omdat ze van de vrucht van de verboden boom aten. Ze werden verdreven omdat de Annunaki-wetenschappers hun het DNA gaven om zich voort te planten en de commandant van Eden was gek. Eva kwam niet in de verleiding. Niets daarvan had Adam en Eva in de hand.

De zevende tablet van Lord Enki

Hoofdstuk 7.1 –

Adam en Eva worden in een omheining buiten de stad Eden geplaatst. Ze hadden veel kinderen. De Anunnaki hebben nu drie generaties op aarde. De Adams werken in de velden en in de mijnen. Het goud stroomt. De aarde warmt op. De sneeuw is aan het smelten. Vulkanen barsten uit en de grond trilt. De Igigi klagen op Mars over harde wind en stofstormen. De asteroïdengordel is in rep en roer. Op aarde vallen zwavel. Het lijkt erop dat Nibiru op de een of andere manier dichtbij kwam en veel problemen in de lucht veroorzaakte. Een grote asteroïde raakte de maan.

Hoofdstuk 7.2 –

In dit gedeelte overwegen ze het relaisstation op Mars te verlaten. Het is nu 80 shars of 288.000 aardse jaren op aarde geweest. Merk op dat de Annunaki-mensen die 288.000 jaar geleden voor het eerst naar de aarde kwamen, nog steeds in leven zijn. Anunnaki gaat naar de maan en bestudeert veel dingen. De drie wegen van de hemel. De twaalf sterrenbeelden, enz.

Hoofdstuk 7.3 –

Aangezien het Mars-relais zou worden verlaten, moest er een nieuwe ruimteschippoort op aarde worden gecreëerd voor direct transport van het goud naar Nibiru. De koning komt naar de aarde om de nieuw gecreëerde ruimtehaven te zien.

Hoofdstuk 7.4 –

69b1012f2a61f32ce2dd76902b31b5e5 AnGel-WinGs.nl

De verdeeldheid begint opnieuw tussen de zonen van de koning en hun nakomelingen. De primitieve arbeiders (Adams en Eva’s) worden buiten de stad Eden gevangengenomen en naar de stad gebracht. Ze krijgen klusjes en banen. In die tijd werden er geen granen en schapen naar de aarde gebracht. De koningszoon die de mensheid schiep, heeft een nieuw plan, maar hij merkt dat de mensheid achteruitgaat.

Hoofdstuk 7.5 –

De koningszoon die Adam en Eva schiep, observeerde de Adam en Eva’s. Op een dag zag hij verschillende jonge Eva’s en besloot ze te impregneren met zijn sperma. Ze zijn bevallen. Het is nu de tweeënnegentigste Shar, 331.200 jaar dat de Annunaki op aarde zijn geweest. De koningszoon is extatisch over de geboorten en zegt dat hij een beschaafde mens heeft geschapen. Hij wil dat dit geheim blijft. hij zegt tegen zijn vizier dat hij de twee kinderen in zijn huis moet opsluiten en moet zeggen dat ze in rieten manden in de biezen zijn gevonden. De zoon van de koning en zijn vrouw voedden ze op. De zoon van de koning deed hen zeer bedrieglijk voor, niet als zijn nageslacht, maar als een nieuwe, meer intelligente generatie van Adam en Eva. Hij roept op om granen en ooien naar de aarde te brengen, zodat ze de schapen kunnen hoeden en graan kunnen oogsten. Zodra de mannelijke en vrouwelijke kinderen zich voortplanten (bevallen van twee zonen Kaïn en Abel),

De achtste tablet van Lord Enki

Hoofdstuk 8.1 –

13b70fdb6ed6c22af6f0d35bab1dbfa9 AnGel-WinGs.nl

Het ruimtevaartuig om het mannetje op te halen arriveert. De koningszoon stuurt zijn andere kroost mee om het mannetje te vergezellen. De koningszoon bedriegt de man door hem te vertellen dat hij de dingen met een lange levensduur niet mag eten of drinken, want het is vergif en je zult sterven. Het vaartuig vertrekt en ze komen aan op Nibiru. De koning ziet voor het eerst zijn kleinkinderen en een aardbewoner.

Hoofdstuk 8.2 –

Op Nibiru krijgt de aardbewoner het levenslange brood en elixer aangeboden. Hij eet en drinkt niet. De koning wordt beledigd en vraagt ​​hem waarom niet? Hij zegt dat hij zal sterven. Een van de kleinzonen van de koning geeft de koning een tablet die zijn vader hem heeft gegeven om aan zijn vader, de koning, te geven. De koning leest het en begrijpt dat het aardse mannetje het nageslacht is van zijn zoon. De koningszoon wil dat de aardbewoner terugkeert naar de aarde en dat het zijn lot is om op aarde te leven en te sterven. De echte reden dat de zoon van de koning niet wilde dat hij het voedsel met een lange levensduur at en dronk, was vanwege zorgen over toekomstige geschillen over het koningschap sinds hij zijn zoon was. De aardbewoner en een van de twee kleinzonen keren terug naar de aarde.

Hoofdstuk 8.3 –

De tweelingzonen, Kaïn en Abel, wordt getoond hoe ze waterkanalen moeten graven en graan moeten oogsten, terwijl de andere wordt geleerd schapen te hoeden en wol te spinnen. Bij de eerste oogst is er een feest en brengen de twee aardse tweelingmannen hun offers aan de twee zonen van de koning. Er wordt feest gevierd. Later is Kaïn ongelukkig dat een van de zonen van de koning hem niet prees voor zijn inspanningen. Kaïn kan hierdoor vechten en Abel wordt gedood.

Hoofdstuk 8.4 –

Dit gedeelte van de tablet vertelt het verhaal van de gebeurtenissen na de moord. Kaïn wordt verbannen.

Hoofdstuk 8.5 –

Deze tablet beschrijft de leer aan de aardse nakomelingen van de koningszoon. Het vermeldt ook andere leringen aan andere nakomelingen. De aanbidding van de Anunnaki is gecreëerd. Dit was in de achtennegentig shar, of 352.800 jaar sinds de Annunaki op aarde landden. In de honderdvierde shar, of 374.400 aardse jaren, krijgt de koningschapslijn op aarde verschillende generaties later nog steeds baby’s met hun halfzussen.

Hoofdstuk 8.6 –

Dit tabletgedeelte vertelt het verhaal van het levenseinde van de eerste aardse man die de zoon van de koning had gemaakt door een Eva. De aardse man (vader van Kaïn en Abel) wordt ons verteld als Adam. Hij werd geboren in de drieënnegentigste shar (334.800) en hij stierf in de honderdachtste shar (388.800), waardoor hij 54.000 aardse jaren oud was toen hij stierf. Op dit moment trouwen de Anunnaki en de aardse mensen.

De negende tablet van Lord Enki

Hoofdstuk 9.1 –

Op dit moment trouwen de Annunaki en aardse mensen. Ontberingen op aarde en Mars als gevolg van de opvlammende zon. Een van de zoons van de koning wil trouwen met een aardse vrouw. Er is een bezwaar. Het debat gaat over de stelling dat het trouwen met halfzussen van het koningschap een gewoonte is. Het probleem met het huwelijk is de afstamming van het koningschap. Als de afstamming van het koningschap met een aardse vrouw trouwt, kan de koning op Nibiru uiteindelijk een aardbewoner worden. De koning besluit dat als de mannelijke nakomelingen van de zoon van de koning met een aardling trouwen, hij niet kan terugkeren naar Nibiru en zijn prins-status eindigt. De zoon van de koning die de commandant van de aarde is, zegt ook dat hij en zijn nieuwe vrouw niet in Eden zullen kunnen blijven. Het mannelijke nageslacht van de koningszoon trouwt met een aardse vrouw.

Lees ook:   Rhesus negatieve bloedlijn Geplande genocide

Hoofdstuk 9.2 –

Tweehonderd van de Igigi van mars kwamen naar de bruiloft. Zonder medeweten van de leiders van Eden hadden de tweehonderd Igigi van Mars besloten aardse vrouwen te ontvoeren om hun echtgenotes te worden. Na de bruiloft deden ze deze daad. De commandant van de aarde, die altijd tegen de schepping van de mensheid is geweest, is bedroefd dat ze hun oorspronkelijke missie hebben vernietigd. Eens een heilige missie, is nu de ene slechte daad na de andere. Nu zal de aarde worden overspoeld door de mensheid. De mannelijke nakomelingen van de koningszoon die net getrouwd waren, werden in feite verbannen naar een ander land aan de overkant van de zee. Daar nodigde hij de Igigi uit die aardse vrouwen hadden genomen. De koningszoon die de mensheid heeft geschapen, heeft een voorliefde gekregen voor een getrouwde aardse vrouw. Hij vraagt ​​​​zijn zoon die met een aardse vrouw is getrouwd die in het nieuwe land woont, om te vragen of de echtgenoot van de aardse vrouw daarheen wordt overgebracht. De koningszoon die de mensheid schiep, bezoekt nu vaak het nieuwe land en kijkt toe en verleidt de vrouw (bijbelverhaal van David en Bathseba).

Hoofdstuk 9.3 –

4a5ef3474c2e7daccdfa70173ec9caa9 AnGel-WinGs.nl

Bathseba wordt zwanger en krijgt een kind. De eerste aardbewoner met een wit lichaam, blond haar en blauwe ogen. Geboren in de honderdste en tiende shar, of 396.000 aardse jaren na de komst van de Anunnaki. Er zijn plagen en hongersnood op aarde. De commandant van de aarde voelt dat de missie op aarde pervers is geworden en verafschuwt de aardse mensheid. Het geschreeuw van de aardbewoners is luid geworden. Zozeer zelfs dat de commandant van de aarde niet kan slapen. Een Annunaki wilde de aardbewoners de kunst van het genezen leren. De Earth Anunnaki-commandant zei nee. Water zou niet komen uit de bronnen waar de aardbewoners leefden. Vegetatie groeide niet. De commandant van de aarde verbood elke les of hulp aan de aardbewoners. hij wilde dat de aardbewoners omkwamen. Gedurende één shar (3600 jaar) aten de aardbewoners grassen. Dit gaat ongeveer vijf delen door. Er zijn zwarte vlekken op de zon. De geleerden op Nibiru vertellen over de planeten die bewegen tijdens de volgende passage van de zon door Nibiru.

Hoofdstuk 9.4 –

De geleerden op Nibiru vertellen dat de gletsjers op aarde aan het smelten zijn en dat ze hun houvast zullen verliezen. Het verschuiven van de gletsjers zal een grote golf veroorzaken die het land zal overspoelen. De aarde zal overweldigd zijn. De koning op Nibiru vertelt Mars en de aarde om zich voor te bereiden op evacuatie. Een hoofdsavant komt naar de aarde met een bericht van de koning. Hij deelt hen mee dat de terugkeer van Annunaki naar Nibiru gekweld is geraakt door gewend te raken aan aardse cycli en niet in staat te zijn zich weer aan te passen aan Nibiru’s langere cycli. Ze gaan sneller dood. Een van de koningszonen wist hiervan, maar de zoon van de andere koning, die de commandant van de aarde is, is boos. Hij is boos dat de aardbewoners werden zoals zij en zij werden als aardbewoners. Hij voelt dat ze gevangen zitten op planeet Aarde en ooit meesters waren, nu zijn ze als slaven. De savant vertelt hen dat ze op aarde moeten blijven. Ze gaan omhoog in ruimteschepen om de ramp af te wachten. De andere Anunnaki krijgen de keuze om terug te keren of de ramp af te wachten. De Annunaki die met aardse vrouwen trouwden, moesten kiezen tussen hun vrouw en vertrek. Deze tablet suggereert dat de zondvloed een natuurlijke gebeurtenis is. In de bijbel belooft god dat de mensheid niet opnieuw door overstromingen zal worden vernietigd. De Anunnaki komen bij elkaar en krijgen te horen wat er gaat gebeuren en wat hun keuzes zijn. Elk besluit te blijven of te vertrekken. In de bijbel belooft god dat de mensheid niet opnieuw door overstromingen zal worden vernietigd. De Anunnaki komen bij elkaar en krijgen te horen wat er gaat gebeuren en wat hun keuzes zijn. Elk besluit te blijven of te vertrekken. In de bijbel belooft god dat de mensheid niet opnieuw door overstromingen zal worden vernietigd. De Anunnaki komen bij elkaar en krijgen te horen wat er gaat gebeuren en wat hun keuzes zijn. Elk besluit te blijven of te vertrekken.

Hoofdstuk 9.5 –

c13aa2fdf0b03499c9c9af16e2b4853d AnGel-WinGs.nl

De Annunaki hebben hun keuzes gemaakt. Daarna informeren ze naar het lot van de mensheid. De commandant van de aarde verklaart dat ze zullen omkomen. De Anunnaki schreeuwen terug dat ze niet mogen sterven. De commandant van de aarde vermaant zijn broer die ze in de eerste plaats tegen zijn zin heeft gemaakt. Dat hij achter zijn rug ging en zich bemoeide met zijn eigen creatie. De commandant van de aarde laat elke Annunaki een eed zweren. Er worden voorbereidingsopdrachten gegeven. Ruimtevaartuigen worden toegewezen. De koningszoon die de mensheid heeft geschapen, gaat weer achter zijn broer aan en besluit het DNA van de dieren te verzamelen. Het gerommel van de aarde neemt toe.

De tiende tablet van Lord Enki

Hoofdstuk 10.1 –

Deze tablet vertelt over de zoon van de koning, die aardbewoners schiep, een droom ontving die hem vertelde Noach te informeren over de komende waterramp. Noah moet een stevige boot bouwen om zijn gezin te redden bij de komende overstroming.

Hoofdstuk 10.2 –

Noah bedroog de mensen om hem te helpen een stevige boot te bouwen. De zesde dag arriveerde de navigator met een doos dierlijk DNA. De tijd van de zondvloed was de honderdtwintig shars (432.000 jaar). Noach was tien shars (36.000 jaar) oud. De zondvloed was een combinatie van golven en regen. Ik vermoed dat de golf afkomstig was van de losgeraakte ijskap van de zuidelijke pool en dat het ook vele dagen heeft geregend. Dit alles kwam tot stand doordat Nibiru, in zijn baan, dicht langs de aarde kwam.

Hoofdstuk 10.3 –

Dit deel van de tablet vertelt over de overstroming en de afwikkeling van de boot van Noach op de berg naast Ararat. De Anunnaki komen terug naar de aarde. De commandant van de aarde vindt Noah en is klaar om zijn broer te vermoorden vanwege zijn bedrog. Als alles is uitgelegd, is hij gekalmeerd. Het enige dat nog niet is begraven van hun steden is het landingsplatform voor het ruimtevaartuig.

Hoofdstuk 10.4 –

Als de Annunaki terugkeren naar de aarde, zien ze totale verwoesting. Mars heeft zijn atmosfeer verloren en het water droogt op. Op aarde organiseren de Anunnaki klusjes om weer op te bouwen.

Hoofdstuk 10.5 –

Nibiru is beschadigd door de aantrekkingskracht van Mars en de aarde. Ook de atmosfeer op Nibiru is aangetast. Nibiru heeft meer goud van de aarde nodig. De aarde vertelt de koning dat er geen goud kan worden gewonnen. De mijnen zijn weg. Maar een Annunaki die de oceaan onderzoekt, vindt goudklompjes op de grond. Hij ontdekt ook dat enkele van Kaïns mensen het hebben overleefd. Er wordt gewerkt aan de wederopbouw en voorbereidingen voor nieuwe landingsplatforms.

Hoofdstuk 10.6 –

1c037122ed59f095f19e58aa1b7575c3 AnGel-WinGs.nl

De plek om ruimteschepen te landen heeft twee bergen nodig. Geen enkele plek was ideaal. Ze bouwen de piramides als bergen voor hun ruimtehaven.

Hoofdstuk 10.7 –

In dit laatste deel van de tablet is de Anunnaki opnieuw egoïstisch, verlangend naar macht en titel. Ze verdelen het land onder hen.

De elfde tablet van Lord Enki

Hoofdstuk 11.1 –

Gedurende de volgende shar (3.600 jaar) werd de vrede bewaard. Maar het is te mooi om lang mee te gaan. Een van de zonen van de koning had twee zonen. De een woonde op het land met zijn vader en de ander woonde bij de ruimtehaven. De zoon bij de ruimtehaven werd jaloers en hebzuchtig. Hij dacht dat zijn vader zijn land zou nalaten aan de zoon die bij hem woonde. Dus planden hij en zijn vrouw om de broer te vermoorden zodat hij het land zou erven. Ze gaven een feest en toen zijn broer in slaap viel van de drank, stopten ze hem in een doodskist en gooiden hem in zee. Hij werd pas gevonden toen hij dood was. De door verdriet getroffen vrouw zwoer wraak en nam sperma van haar overleden echtgenoot en maakte zichzelf zwanger. Ze voedde een zoon op om wraak te nemen. De zoon groeide en werd opgeleid. Hij bracht een leger op de been. De dag kwam en haar zoon werd geraakt met een vergiftigde pijl.

Hoofdstuk 11.2 –

In dit gedeelte van de tablet verslaat haar zoon de oom die zijn vader heeft vermoord. Hij was in zijn vaartuig op de aarde gevallen. Hij is verblind en zijn testikels zijn platgedrukt. De gemeente laat hem in leven. De commandant van de aarde realiseert zich dat dit de eerste keer was dat een aardbewoner een leger op de been bracht. Hij overziet zijn positie van het hebben van ruimtehavens op plaatsen en op landen die hij niet controleert. Hij roept zijn drie zonen op en heeft een ruimtehaven gebouwd die de andere Annunaki niet kennen. Er is weer een liefdesbelang ontstaan. Deze keer is het tussen afstammelingen van elk van de zonen van de koning. Op één na kijken ze allemaal uit naar het brengen van vrede.

Hoofdstuk 11.3 –

273f1ba4c9193bcb9cf7509553a52360 AnGel-WinGs.nl

Ter voorbereiding op de bruiloft is het de gewoonte dat een vrouwelijk familielid de bruid aankleedt. Tijdens het aankleden vertelt de bruid over haar plannen met haar man. De plannen zijn zo grandioos dat het vrouwelijke familielid haar aankleedt tegen de vader van de bruidegom. De vader is gealarmeerd en vreest dat de koningslijn van de andere zoons van de koning het voordeel zal krijgen. Dus zijn plan is om zijn dochter te laten impregneren door haar broer (de bruidegom). Op deze manier blijft de lijn van het koningschap intact aan hun kant van de familie. Hoe hij zou weten dat het nageslacht mannelijk zou zijn, weet ik niet. Nadat hij zijn zus zwanger heeft gemaakt, valt hij in slaap. Hij heeft een droom over de dood. Als hij wakker wordt, vertelt hij het aan zijn zus die denkt dat hij ervan beschuldigd zal worden haar te hebben verkracht. Hij rent de stad uit en komt terecht bij een waterval. De rotsen zijn glad en hij valt dood neer. Dit laatste deel is verwarrend. De aanstaande bruid snelt naar de plek waar het lichaam van haar bruidegom lag. Ze wordt er door haar zus van beschuldigd zwanger te willen worden door de broer van haar bruidegom. De adviseur van de zus van de aanstaande bruid zegt dat de zus haar met zestig plagen moet vervloeken. De koningszoon die de mensheid heeft geschapen en ook de grootvader van de bruidegom is, vormt twee bloedeloze afgezanten die niet kunnen worden geschaad door dodelijke stralen om de bruid op te halen. De adviseur van de zus van de bruid schiet de twee afgezanten neer met een straal, maar het heeft geen invloed op hen.

De adviseur laat ze vervolgens zien aan het levenloze lichaam van de bruid dat aan een paal hangt. De twee afgezanten richten een pulsar en zender op haar, stoppen een levensplant in haar mond en besprenkelen haar lichaam met het levenswater. Ze wordt er door haar zus van beschuldigd zwanger te willen worden door de broer van haar bruidegom. De adviseur van de zus van de aanstaande bruid zegt dat de zus haar met zestig plagen moet vervloeken. De koningszoon die de mensheid heeft geschapen en ook de grootvader van de bruidegom is, vormt twee bloedeloze afgezanten die niet kunnen worden geschaad door dodelijke stralen om de bruid op te halen. De adviseur van de zus van de bruid schiet de twee afgezanten neer met een straal, maar het heeft geen invloed op hen. De adviseur laat ze vervolgens zien aan het levenloze lichaam van de bruid dat aan een paal hangt.

Lees ook:   Foto's van lang geleden; Popeye bestond echt

5c016ee1f2f12d8f2098916c5497689b AnGel-WinGs.nl

De twee afgezanten richten een pulsar en zender op haar, stoppen een levensplant in haar mond en besprenkelen haar lichaam met het levenswater. Ze wordt er door haar zus van beschuldigd zwanger te willen worden door de broer van haar bruidegom. De adviseur van de zus van de aanstaande bruid zegt dat de zus haar met zestig plagen moet vervloeken. De koningszoon die de mensheid heeft geschapen en ook de grootvader van de bruidegom is, vormt twee bloedeloze afgezanten die niet kunnen worden geschaad door dodelijke stralen om de bruid op te halen. De adviseur van de zus van de bruid schiet de twee afgezanten neer met een straal, maar het heeft geen invloed op hen. De adviseur laat ze vervolgens zien aan het levenloze lichaam van de bruid dat aan een paal hangt. De twee afgezanten richten een pulsar en zender op haar, stoppen een levensplant in haar mond en besprenkelen haar lichaam met het levenswater.

De koningszoon die de mensheid heeft geschapen en ook de grootvader van de bruidegom is, vormt twee bloedeloze afgezanten die niet kunnen worden geschaad door dodelijke stralen om de bruid op te halen. De adviseur van de zus van de bruid schiet de twee afgezanten neer met een straal, maar het heeft geen invloed op hen. De adviseur laat ze vervolgens zien aan het levenloze lichaam van de bruid dat aan een paal hangt. De twee afgezanten richten een pulsar en zender op haar, stoppen een levensplant in haar mond en besprenkelen haar lichaam met het levenswater. De koningszoon die de mensheid heeft geschapen en ook de grootvader van de bruidegom is, vormt twee bloedeloze afgezanten die niet kunnen worden geschaad door dodelijke stralen om de bruid op te halen. De adviseur van de zus van de bruid schiet de twee afgezanten neer met een straal, maar het heeft geen invloed op hen. De adviseur laat ze vervolgens zien aan het levenloze lichaam van de bruid dat aan een paal hangt. De twee afgezanten richten een pulsar en zender op haar, stoppen een levensplant in haar mond en besprenkelen haar lichaam met het levenswater.

Hoofdstuk 11.4 –

27c855923e3e244b8ee5572c3a12ebb0 AnGel-WinGs.nl

Dit gedeelte verklaart een deel van de verwarring van het laatste gedeelte. De bruid was naar de onderwereld gegaan op zoek naar het lichaam van de bruidegom. De onderwereld was vroeger de plaats van de dood. De twee afgezanten brengen haar weer tot leven en verlaten de onderwereld met het lichaam van de bruidegom. De bruid wil wraak en eist de dood van de vader van de bruidegom, ook al heeft hij zijn zoon niet vermoord. De bruid zoekt wraak door een oorlog te beginnen. Het eindigt met de vader van de bruidegom die zichzelf opsluit in een kamer van de piramide. Hij heeft zichzelf begraven en zal daar sterven als er niets wordt gedaan. Zijn vader sluit een deal waarbij hij wordt verbannen en de afstamming van het koningschap opgeeft.

Voor alles wat deze Anunnaki doen en hebben gedaan, lijkt dit oneerlijk. Maar de commandant van de aarde speelt politiek en heeft de overhand gekregen. Zijn broer zou, door ouder te zijn, de volgende koning moeten zijn, maar door deze gebeurtenis zorgt de afstamming van het koningschap er bijna voor dat het koningschap nooit de afstamming van zijn broer zal zijn.

Hoofdstuk 11.5 –

Dit gedeelte gaat over het redden van de vader uit het kamergraf en de schade die in de piramide is aangericht aan de stenen, balken en het baken. De commandant van de aarde wijst ook land opnieuw toe. Dit roept een andere vraag op die hij voor zijn vader, de koning, heeft. De aardbewoners vermenigvuldigen zich sneller dan de Annunaki. Hoe zorgen de Anunnaki ervoor dat de aardbewoners hen gehoorzamen en dienen? De koning besluit nog een keer naar de aarde te komen.

Hoofdstuk 11.6 –

Het baken van het ruimteschip is verplaatst. De commandant van de aarde wijst land opnieuw toe. De bruid wil nog steeds welk land ze zou hebben gehad als het huwelijk was voltrokken. Er wordt haar niets gegeven. Dit roept een andere vraag op die hij voor zijn vader, de koning, heeft. De aardbewoners vermenigvuldigen zich sneller dan de Annunaki. Hoe zorgen de Anunnaki ervoor dat de aardbewoners hen gehoorzamen en dienen? De koning besluit nog een keer naar de aarde te komen.

De twaalfde tablet van Lord Enki

56e5522d83be3330d40f6fb954bddf21 AnGel-WinGs.nl

Hoofdstuk 12.1 –

De koning besluit naar de aarde te komen. De wederopbouw gaat door, ook al is het twee delen geleden sinds de zondvloed (7.200 jaar). Hier wordt iets heel merkwaardigs genoemd. Het “opgeheven oog dat de landen afspeurt, de opgeheven balk die alles doordringt”. Het doet me denken aan het alziende oog bovenop de piramide. Zoals op ons dollarbiljet.

Hoofdstuk 12.2 –

Dit is een zeer interessant gedeelte. De koning arriveert en iedereen heeft een groot feest en zang. De koning en zijn vrouw slapen dan meerdere dagen en nachten. Op de zesde dag roept de koning de twee zonen en dochter bijeen. Ze vertellen hem de lay-out van de nieuwe goudvondst en het ruimteblok, enz. Daarna praten ze over de afgezant die hij hen voor de vloed stuurde. Degene die in een ruimteschip kwam en met hen sprak over de overstroming en hun levenscyclusverandering op aarde. Over hoe ze zouden sterven als ze terugkeerden naar Nibiru. Dan verschijnt dezelfde afgezant in een droom aan een van de zonen. De koning zegt dat hij geen afgezant heeft gestuurd. Ze zijn allemaal verbijsterd.

Hoofdstuk 12.3 –

0f60a1e7898e8ec302ad517aedc03b27 AnGel-WinGs.nl

Veel veranderingen na het bezoek van de koning. Sommige reorganisatie van de landen en een nieuwe benadering van de aardbewoners. Ze zouden worden vermengd met de Annunaki in de steden. Ze kregen ook een eigen stad met hun eigen koning, aangesteld door de commandant van de aarde. Een puntensysteem voor koningschap en autoriteit werd bedacht en gegeven. De bruid is nog steeds vervuld van wraak en eist haar eigen land op. Ze bedenkt een plan en stuurt het de grootvader (zoon van de koning) van haar overleden bruidegom. Hij heeft de leiding over iets dat ME’s wordt genoemd. Ze bedenkt een plan om ze van hem te stelen. Ze arriveert schaars gekleed bij zijn woning en verleidt hem met zang en wijn. Tot dusver valt hij voor het bedrog.

Hoofdstuk 12.4 –

De bruid werd betrapt maar had de ME’s niet bij zich. De commandant van de aarde lijkt zijn broer van de verantwoordelijkheid te hebben ontdaan. De zoon van de broer, terug uit ballingschap, werd erg woedend. Hij eiste een eigen heilige stad. De oom van de commandant van de aarde wilde hem er geen geven. Hij nam het op zich en verzamelde wat igigi om hem te helpen. Ze gingen verder met de bouw van de toren van Babel. ‘S Nachts vernietigden de troepen van de commandant van de aarde het en verspreidden de mensen. Vervolgens gaf hij elke regio een andere taal en alfabet om te gebruiken. Stadskoningen kwamen en gingen. De mensen zongen liedjes over de bruid die nu de leiding had over de ME’s.

Hoofdstuk 12.5 –

De eens verbannen zoon van de koningszoon kreeg het domein over een land waarover zijn broer heerste. 650 aardse jaren maakten ze ruzie. De jongere broer vertrok uiteindelijk op aandringen van de koningszoon (zijn vader). Hij vertrok naar nieuw land over de oceaan. Interessant is dat de eens verbannen zoon van de koningszoon die de aardbewoners schiep in nu Ra heet (Ra werd in Egypte de zonnegod genoemd). Ra vervangt nu het gezicht van de leeuw naast de piramide door het gezicht van zijn zoon. Verwijzingen naar zijn jongere broer worden gewist. Er lijkt een geschiedenis te zijn in Egypte van dit soort vernietiging van de overblijfselen van oude koningen. De Anunnaki hadden een nauwkeurig systeem van tellen met 60. Ra vervangt het door tellen met 10 seconden.

Hoofdstuk 12.6 –

ae05001ed7571cc795208824854e6422 AnGel-WinGs.nl

Dit deel van de tablet begint met de vader die Ra wat ME’s geeft. Hij gaf hem alle kennis behalve hoe de doden te doen herleven. Er is nu een derde regio gevestigd en de bruid wordt er heer over gegeven. De koningszoon die ze verleidde en ME’s stal, houdt nu ME’s van haar vast waarmee ze haar land moet regeren. Haar land krijgt ook een totaal nieuwe taal. De derde regio kon niet communiceren vanwege de taal en voert er bijna oorlog over. Handel komt niet tot stand door taal. De derde regio kwam niet tot bloei vanwege deze barrière.

De dertiende tablet van Lord Enki

Hoofdstuk 13.1 –

De derde regio bloeide niet. De bruid verwaarloosde haar streek. Andere regio’s werden haar niet gegeven. Uiteindelijk werd het haar afgenomen. Ze werd achtervolgd door haar dode bruidegom. Ze bouwde een huis voor nachtelijk plezier. Ze lokte mannen naar haar bed en doodde ze. Gilgamesj is een koning en verlangt naar een lang leven. Hij probeert het, maar bereikt het niet en sterft.

Hoofdstuk 13.2 –

Ra heeft last van het reilen en zeilen van de bruid. Hij is nu bezig met het bereiken van onsterfelijkheid. Hij instrueert mensen om op zoek te gaan naar goud. Ze vallen het land van zijn broer binnen en worden woedend. Ra wil de hele aarde regeren. De bruid reist en vindt een volk in een land dat ze leuk vindt. Aardbewoners leren de sterrenbeelden.

Hoofdstuk 13.3 –

De aartsvijanden bereiden zich voor op oorlog. De bruid en Ra. Er begint oorlog tussen de families van de twee koningszonen. De commandant van de aarde heeft een droom met dezelfde afgezant als de droom van zijn broer.

Hoofdstuk 13.4 –

fe5225afa2cd3086ea822193b8b45006 AnGel-WinGs.nl

De voortgang van de oorlog en de zoon van de koningszoon die aardbewoners heeft gemaakt, is aan het winnen. Hij schreeuwt naar de commandant van de aarde en zijn volgelingen dat hij de enige heerser is en dat ze zich moeten overgeven. Maar de commandant van de aarde heeft een voorsprong. Hij weet waar de terreurwapens verborgen zijn. Hij stuurt er twee om ze te laden en te gebruiken, maar om ervoor te zorgen dat de mensen geen schade oplopen.

Hoofdstuk 13.5 –

De terreurwapens ontketend. Het is 1736 jaar geleden sinds de zondvloed. Alles is vernietigd van Ra-troepen en volgelingen. Daarna blies de wind een kwaadaardige donkere wolk die iedereen op zijn pad doodde.

Hoofdstuk 13.6 –

Deze tablet is een voortzetting van de vorige tablet.

De veertiende tablet van Lord Enki

Hoofdstuk 14.1 –

3c4065eb3f8cf2304275b68f56638c47 AnGel-WinGs.nl

Deze laatste tablet heeft de twee zonen van de koning. Enki en Enlil vliegen rond en onderzoeken de schade van de terreurwapens. De twee broers praten en bespreken de betekenis van dit alles. Het koninkrijk waar RA zo naar verlangde, is nu een woestenij. De commandant van de aarde vertelt zijn broer dat wat Ra wilde, hij kan hebben. Wat hij zaaide kan hij nu oogsten (het radioactieve land). Wat betreft de commandant van de aarde, hij gaat westwaarts naar waar het goudveld is om de oorspronkelijke missie te voltooien.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien