web analytics
...
RH Negatief - Anunnaki - GeloofGeschiedenis

600 Sumeriërs bepaalden het lot van de mensheid, 200 Igigi zei nee

Igigi Het Sumerische Anunnaki-pantheon van goden in de Griekse mythologie. … vergelijkbaar met 600 B. De Anunnaki zijn een groep goden die voor het eerst werden geattesteerd tijdens het bewind van … Er werd gezegd dat ze het goud op aarde zochten om te proberen de … om indirect het lot van de mensheid te bepalen als buiten hun schuld.

Lees ook:   Sultane van het speelgoed

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Deze website gebruikt cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om het internet verkeer te analyseren. We moeten ook informatie delen over uw bezoek aan onze site met onze sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept