web analytics
11:11 Dubbele getallen
Geschiedenis

Meest mysterieuze boeken die niet in deze wereld zouden moeten bestaan, maar ze bestaan.

Voynich manuscript, Codex Gigas, Book of the Dead is ’s werelds meest mysterieuze boeken. Het heeft een onbekende auteur, een vreemd alfabet en briljant geïllustreerd met raadselachtige afbeeldingen. Velen vroegen zich af: wie heeft dit soort boeken geschreven en waarom?

De beste cryptografen van de moderne tijd slaagden er niet in de codes te kraken en gaven het op. Stel je voor dat er in dit boek ongeveer 200 pagina’s vreemde manuscriptsymbolen te vinden zijn. Volgens historici bezoekt in de 20e eeuw een man genaamd Voynich Villa Mondragone om kostbare boeken te zoeken. Hij inspecteert een koffer en zag een ongewoon boek. Voynich koopt en ontcijfert het voor de rest van zijn leven, maar sterft zonder dicht bij de oplossing te zijn

Lees ook:   'Jezus lag met vrouw en zoon begraven in Jeruzalem'
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥