web analytics
11:11 Dubbele getallen
GeschiedenisRH Negatief - Anunnaki - Elohim - Geloof

Oude Sumeriërs bouwden geavanceerde ruimtehaven, lanceerden ook ruimteschepen en reisden 7000 jaar geleden in de ruimte

Tijdens een zakenreis naar Dhi Qar in 2016 deed de Iraakse minister van Transport Kazim Finjan een schokkende uitspraak. Hij beweert dat de Sumeriërs hun ruimtehavens hadden en actief door het zonnestelsel reisden.

994822d472bf275ec6db0e2945926519 AnGel-WinGs.nl

De Sumeriërs waren een geavanceerde beschaving die ongeveer 7.000 jaar geleden tussen de rivieren de Tigris en de Eufraat in Mesopotamië bestond en uiteindelijk Babylonië werd, en die zich nu in Irak en Syrië bevinden.

De Sumerische piramides doen qua architectuur niet onder voor de Egyptische piramiden. Er zijn verschillende verklaringen voorgesteld voor de functie van de ziggurat (een monumentaal gebouw gebouwd in het oude Mesopotamië), inclusief de nieuwsgierigheid van urologen. Niemand had verwacht dat de ambtenaar zo’n opmerking zou maken.

Een ziggurat is een groot bouwwerk gebouwd in het oude Mesopotamië om de tempel dichter bij de hemel te brengen. Volgens de Mesopotamiërs worden deze piramidetempels beschouwd als een schakel tussen hemel en aarde.

De Sumeriërs aanbaden verschillende goden. Ze baden tot Anu (hemelgod), Enki (god van water, kennis, onheil, ambachten en schepping), Enlil (Lord Wind), Inanna (Queen of Heaven), Utu (zonnegod) en Sin (zonnegod) (maangod).

 

Ze creëerden het wiel, het spijkerschrift, rekenen, meetkunde, irrigatie, zagen en ander gereedschap, sandalen, strijdwagens, harpoenen, bier en meer. Finjan gelooft dat de eerste luchthavens en ruimteschipplatforms ongeveer 7.000 jaar geleden werden gebouwd in de oude steden Eridu en Ur.

Lees ook eens:  Rhesus negatief bloed O en de Basken

Helaas legde de minister niet uit waar de Sumeriërs zulke technologie vandaan haalden en waarom we geen bewijs van hun bestaan ​​konden vinden.

Tijdens een bezoek aan het Iraqi Museum in de Sumerische vleugel van Bagdad, zag professor Kamal Aziz Ketuly drie Sumerische kleitabletten met spijkerschrift en illustraties die dateren van rond 3000 voor Christus. Hij beweert op een van de tabletten heliocentrische afbeeldingen van het zonnestelsel te hebben gevonden.

7a4b14d3abf2c54b237cd2144011a9bf AnGel-WinGs.nl

Bovendien: “De Mesopotamiërs gebruikten een maand- en jaarkalender die teruggaat tot 3000 voor Christus, wat aangeeft dat de maan op deze jonge leeftijd werd verkend.” In het oude Mesopotamië waren „de vijf planeten die met het blote oog en de maan, de zon, de sterren en andere hemelverschijnselen zichtbaar waren, allemaal bekend en bestudeerd”. Mercurius, Venus, Mars, Jupiter en Saturnus zijn verwante planeten.

Wetenschappers hebben verschillende theorieën voorgesteld om uit te leggen hoe tempels met meerdere verdiepingen zijn ontstaan. Omdat het een tempel is die voor de goden is gebouwd, moet deze zo lang mogelijk in goede staat worden gehouden. Als gevolg hiervan werd elke volgende laag bovenop de vorige gebouwd.

De Sumeriërs toonden hun aspiraties voor een hoger koninkrijk. Het aantal platforms kan overeenkomen met een willekeurig aantal bekende cijfers. Het is belangrijk om te onthouden dat Neder-Mesopotamië geen bossen en mineralen had. De Sumeriërs hadden het druk met kooplieden, dus het is moeilijk te zeggen waar het materiaal voor een volwaardig ruimtevaartuig vandaan kwam.

Lees ook eens:  Verlaten landhuis met een griezelig verleden

De waarheid zal verborgen blijven onder de sluier van de tijd. Als de Sumeriërs de ruimte hadden veroverd, zouden ze de planeet al lang geleden hebben verlaten.QQ

Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Check ook
Close
Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥