web analytics

Oude Biotechnologie Van Goden: Kennis Om Mensen Te Creëren En Te Beheersen?

Wat als de technologie die moderne mensen denken dat ze die zelf hebben bereikt, het geschenk is van oude goden?

Het is mogelijk dat de modernisering in onze wereld eigenlijk  oude kennis is die onze voorouders ooit bezaten.

Oude teksten van verschillende culturen bevatten legendes, verhalen en beschrijvingen van technologieën zoals wapens, luchtvaart, biologie, genetica en zelfs computers die voldoen aan de huidige geavanceerde technologie die mensen hebben.

Sumeriërs , Egyptenaren , Meso-Amerikanen en oude Indianen (Zuid-Azië) zijn misschien verantwoordelijk voor de grote ontwikkeling in de Homo Sapiens-beschaving.

Desmond Morris citerend : “Er zijn 193 levende soorten apen en mensapen. 192 van hen zijn bedekt met haar. De uitzondering is een naakte aap met de naam Homo sapiens.”

Heeft de natuur of een externe kracht de menselijke intelligentie vergroot? Het mogelijke antwoord daarop ligt in de biotechnologie. Verhalen uit verschillende bronnen suggereren dat de goden vele millennia geleden een geavanceerde kennis van biologie bezaten.

De Egyptische god Thoth hielp Isis, de vrouw van Osiris, om uit de uiteengereten Osiris het sperma te halen waarmee Isis geïmpregneerd was om Horus te baren.

Een soortgelijk biologisch incident kan worden getraceerd in het hindoe-epos Mahabharata , waar Gandhari, een vrouw van Dhritrashtra, de blinde koning van Hastinapura, kunstmatig 100 kinderen (Kaurava’s) baarde, vergelijkbaar met het ‘in-vitrofertilisatieproces’ dat we tegenwoordig kennen.

Oude biotechnologie
Gandhari en Dhritarashtra.
89e472d27b16e103bb65fbeb80aa5ac5 via Angel-Wings

Anunnaki-boodschap: een ongelooflijke tekst die voor het eerst werd onthuld in 1958 vóór het werk van Zecharia

Sitchin

Oude Sumerische tablet legt de oorsprong van de mens uit, gemaakt door goden als dienaren

Lees ook:   COVID-19 en bloedgroepen

ffd4a9b3a148b8def21f9cd6196f425a via Angel-Wings
Metal Library Of Ecuador: Tijdcapsule van oude astronauten met gedetailleerde instructies voor de mensheid?
World History schrijft: “De urgentie van het baren van zonen was verborgen in de reden dat wie, van Kunti en Gandhari, als eerste zonen baart, waarschijnlijk de voorkeur zou krijgen voor de Hastinapur-troon in hun opvolgingsplan. Gandhari ging naar Dwaipayana en klaagde over de massamassa, en twijfelde aan de zegen van de rishi, waarvan Dwaipayana beweerde dat hij nog nooit gelogen had, zelfs niet voor de grap. Vervolgens vroeg hij Gandhari om de massamassa in 100 stukken te snijden en in 100 verschillende potten gevuld met geklaarde boter te doen en te wachten. Op Gandhari’s verzoek van een dochter werden de stukken in 101 gesneden. De zegen kwam uiteindelijk tot vrucht en de eerste Kaurava, Duryodhana, werd geboren, gevolgd door zijn 99 broers, waarvan Dushasana zijn favoriet werd, en dochter Dussala.

Een ander geweldig voorbeeld van menselijke biotechnologie is te vinden in het bijbelvers: “Voordat ik (God) je (Mens) in de baarmoeder vormde, kende ik je, voordat je werd geboren, heb ik je apart gezet; Ik heb u aangesteld als een profeet voor de volken’ ( Jeremia 1:5 ).

“Niet één [mus] zal op de grond vallen zonder medeweten van je Vader. Maar de haren van uw hoofd zijn alle geteld” ( Mattheüs 10:29, 30 ). Naast zijn illustratie over de mussen zei Jezus: „Zelfs de haren van uw hoofd zijn geteld.” Volgens jw.org

, “Deze korte maar diepgaande verklaring versterkt het punt van Jezus’ illustratie over de mussen. Overweeg: het gemiddelde menselijk hoofd heeft ongeveer 100.000 haarlokken. Voor het grootste deel lijkt het ene haar net het andere, en geen enkel haar lijkt onze specifieke controle te verdienen. Toch wordt elke haar door Jehovah God opgemerkt en geteld. Is er, aangezien dit het geval is, enig detail van ons leven dat Jehovah niet kan weten? Jehovah begrijpt beslist de unieke samenstelling van elk van zijn dienstknechten.”
Uit ” Tales of Ancient Egypt ” door Roger Lancelyn Green: “hoewel er wordt gezegd dat Zeus, de koning van de goden, die je Amen-Ra noemt, in werkelijkheid haar vader was. Seti knikte toen hij dit hoorde en mompelde: Net zoals Amen-Ra de vader was van Hatsjepsoet. Ja, de goden kunnen inderdaad de vaders zijn van de geesten die in de lichamen van koningen en koninginnen wonen.”

Lees ook:   Jehovah vs The Lord: Twee Broers van Nibiru

In zijn bespreking van het Sumerische verhaal van de schepping van de Adam (“de aardbewoner”) uit Mesopotamische teksten (kleitabletten), schrijft Zecharia Sitchin (1985): “… om de prestatie te bereiken suggereerde Enki dat een ‘wezen dat al bestaat’ , Aapvrouw, worden gebruikt om de Lulu Amelu (‘de gemengde werker’) te creëren door de minder ontwikkelde wezens ‘de mal van de goden’ te ‘binden’. De godin Sud zuiverde de ‘essentie’ van een jonge mannelijke Anunnaki; ze mengde het in het ei van een Aap-vrouw. Het bevruchte eitje werd vervolgens geïmplanteerd in de baarmoeder van een vrouwelijke Anunnaki, voor de vereiste zwangerschapsduur. Toen het ‘gemengde wezen’ werd geboren, tilde Sud hem op en riep: ‘Ik heb geschapen! Mijn handen hebben het gehaald!’.”

Biotechnologie van Goden

13f2c7d18d95309f5d546edb612e3c63 via Angel-Wings
Oannès – Adapa van Odilon Redon in het Kröller-Müller Museum. Afbeelding tegoed: Wikimedia Commons
Uit deze verhalen kan worden gespeculeerd dat oude goden veel kennis hadden van genetica en bij verschillende gelegenheden menselijk DNA en genen hebben gemanipuleerd. door deze gevallen te vergelijken met de moderne wetenschap, beschrijft Sitchin’s verhaal de huidige techniek van celoverdracht tussen soorten (CSCT).

Terwijl de gewoonte van de oude ‘godkoningen’ van Mesopotamië en Egypte om met hun zussen te trouwen en zich voort te planten zonder duidelijke schade aan de genenpool van de familie mogelijk zou zijn geweest met behulp van de techniek van gekloonde celoverdracht tussen soorten (CCSCT).

Bovendien had Oannes , zoals beschreven door de Babylonische priester Berosus, de vorm van een vis, maar met het hoofd van een man onder zijn viskop en onder zijn vissenstaart, zouden de voeten van een man het resultaat kunnen zijn van de moderne menselijke embryonale stamcellen techniek.

Lees ook:   Automatische antiek

Samenvattend, het lijkt erop dat onze huidige kennis van de biologie en fysiologie van dieren een goed begrip mogelijk maakt van hoe de goden hun bio-engineeringprestaties hebben kunnen volbrengen.

Bron

Gerelateerde artikelen

Back to top button