web analytics
11:11 Dubbele getallen
GeschiedenisRH Negatief - Anunnaki - Elohim - Geloof

Geheimen van de Ark des Verbonds

https://youtu.be/NJ-gQVeFVrQ

Een van de grootste mysteries van de Hebreeuwse Bijbel betreft de Ark des Verbonds: het vat van de stenen tafelen waarop God de tien geboden schreef, doordrenkt met ongelooflijke vernietigende krachten. De bijbel maakt veelvuldig en gedetailleerd melding van de buitengewone kracht van de ark, maar het object verdwijnt op onverklaarbare wijze uit de historische gegevens ergens in de 6e of 7e eeuw v.Chr. Er blijven veel vragen over, maar inzichten uit nieuwe wetenschap en een paar oude tradities onthullen het opmerkelijke verhaal van dit mysterieuze oude object.

Lees ook:   Volgens een nieuwe theorie komen mensen met Rh-Negative bloed niet van de aarde
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥