web analytics
...
GeschiedenisRH Negatief - Anunnaki - Geloof

Geheimen van de Ark des Verbonds

Een van de grootste mysteries van de Hebreeuwse Bijbel betreft de Ark des Verbonds: het vat van de stenen tafelen waarop God de tien geboden schreef, doordrenkt met ongelooflijke vernietigende krachten. De bijbel maakt veelvuldig en gedetailleerd melding van de buitengewone kracht van de ark, maar het object verdwijnt op onverklaarbare wijze uit de historische gegevens ergens in de 6e of 7e eeuw v.Chr. Er blijven veel vragen over, maar inzichten uit nieuwe wetenschap en een paar oude tradities onthullen het opmerkelijke verhaal van dit mysterieuze oude object.

Lees ook:   Oud en vergeten landschappen

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Deze website gebruikt cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om het internet verkeer te analyseren. We moeten ook informatie delen over uw bezoek aan onze site met onze sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept