web analytics
11:11 Dubbele getallen
GeschiedenisRH Negatief - Anunnaki - Elohim - Geloof

Igigi – de oude astronauten die in opstand kwamen tegen de Anunnaki

https://youtu.be/LCP_qgduMBM

Van de oude Anunnaki wordt gezegd dat ze het menselijk ras hebben gecreëerd door vroege mensen genetisch te modificeren om ze als arbeidskracht te gebruiken. Maar voordat de mens werd geschapen, werden de Igigi door de oude Anunnaki gebruikt als hun belangrijkste beroepsbevolking. Er wordt gezegd dat de Igigi – zij die draaien en zien – de oude astronautengoden van de jongere generatie waren, de dienaren van de machtige Anunnaki.

Ze waren half mens, half dier – (Centaurs?) die naar de aarde kwamen om goud te delven. De terminologie die wordt gebruikt om de goden te beschrijven, is buitengewoon ingewikkeld en moet nog veel worden bestudeerd. Onderzoekers geloven dat de term Igigi van Semitische oorsprong is en de groep goden in het Mesopotamische pantheon aangeeft. Het is nog steeds onduidelijk welke oude goden tot de Igigi behoorden, maar veel geleerden suggereren dat Marduk – de beschermgod van de stad Babylon – een van de Igigi was.

Lees ook eens:   We zijn als mens ooit losgekoppeld van bepaald dna

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥