web analytics

Enochian – Engelachtige Taal die de Geheimen van het Universum Ontsluit

Als er een god is, wat zou je dan vragen als je met hen zou kunnen spreken? Zou je willen vragen naar de zin van het leven, of wat er gebeurt nadat we sterven, of misschien naar de oude mythische krachten in religieuze boeken? Denk er over na.

Als je een gesprek met God zou kunnen voeren, welke geheimen van het universum zouden dan onthuld kunnen worden? Zolang mensen bestaan, is dit iets waar ze zich over hebben afgevraagd.

Maar in feite zijn er sommigen die verder zijn gegaan dan zich alleen maar af te vragen, sommigen die precies zo’n gesprek hebben gevoerd. Wat hebben ze geleerd toen ze dat deden, en wat kan hun werk ons vertellen over het bestaan van de mensheid, over ons verleden en onze toekomst? Het antwoord begint met een man genaamd John Dee …

Lees ook:   Secrets Of RH Negative Blood Type: Most Presidents/Royalty Share a Common Ancestor?!

Gerelateerde artikelen

Back to top button