...
GeschiedenisBuitenaardsRH Negatief - Anunnaki - Geloof

Unraveling Revelation: The Chariots of Zechariah

De Vier Ruiters van de Apocalyps vertonen een opvallende gelijkenis met vier strijdwagens in Zacharia 6 getrokken door witte, rode, zwarte en gevlekte paarden. We bespreken die wagens en de bronzen bergen waaruit ze zijn voortgekomen en hoe ze in Openbaring 6 met de ruiters zijn verbonden. Vervolgens brengen we context van Psalm 68, de “berg met vele toppen van Basan” en Jesaja 14:19 , in contrast de tak van Zacharia 6:12 tot Jesaja 14:19 om uit te leggen waarom Jesaja’s “gehate tak” werkelijk een dode god was – Lucifer. Bekijk elke nieuwe aflevering op onze website, www.UnravelingRevelation.tv!

Lees ook:   Het waarom van de Climate Change!!!

Gerelateerde artikelen

Back to top button