web analytics
11:11 Dubbele getallen
MysterieSpiritueel

“Jezus woonde in India en toen namen aliens hem mee”

“Jezus woonde in India en toen namen aliens hem mee”:

in de Verenigde Staten publiceerde een controversieel boek dat 50 jaar geleden werd geschreven vandaag Mysteries of the Pyramids

 

In 1966 schreef een voormalige medewerker van de Amerikaanse luchtmacht Chen Thomas een boek getiteld The Story of Adam and Eve (The Adam and Eve Story).

Dit boek vertelde zo’n controversiële hypothese dat het boek nooit werd gepubliceerd, met uitzondering van een paar hoofdstukken, omdat het onder speciale censuur viel door de CIA

In het bijzonder werd er gezegd dat Jezus Christus in India leefde tijdens de zogenaamde “verloren jaren”, die in de Bijbel zijn weggelaten. En toen, nadat  ze hem kruisigden, vloog een UFO achter hem aan en de buitenaardse wezens namen hem mee naar hun planeet (Anunnaki).

Nu, na het tijdperk van von Däniken met zijn theorie van paleokontakt, zou iemand bijna niemand nog met dergelijke hypothesen verrassen, maar in die jaren was het buitengewoon ongewoon. Chen Thomas werkte als een onderzoeker en behandelde gevallen van UFO-waarnemingen, zodat zijn interesse in dit onderwerp niet uit het niets kwam.

En waarschijnlijk leerde hij in de loop van zijn werk veel meer dingen dan hij had verwacht. Pas onlangs, 50 jaar later, werd het boek van Thomas eindelijk gepubliceerd.

Thomas beschrijft dat in het noorden van India Jezus onder de mensen van Naga woonde en 18 jaar onder hen verbleef.

In die tijd had Jezus net zijn studies voltooid in de oude tempel, die volgens de legende werd gebouwd door het volk van Nakal uit het verloren continent Mu.

Lees ook:   De mysterieuze vermissing van Glen Miller

De beschaving Nakal zou 50.000 jaar geleden zijn dageraad hebben bereikt en toen waren er 64 miljoen mensen.

De mensen van Naga vonden Jezus zoiets als een genie, en gedurende 15 jaar onderwees Jezus de lokale taal en het schrijven van Naga. Volgens Thomas werden de laatste woorden van Jezus vóór zijn ”dood” feitelijk gesproken in de taal van Naga en het was: “Ik verzwak, ik verzwak, de duisternis verteert me.” En toen Jezus stierf, kwam er een buitenaards schip achter zijn lichaam aan. “Twee ”engelen”’-buitenaardsen kwamen naar de aarde in een ruimtevaartuig om voor (buitenaardse)Jezus te zorgen nadat hij was  gekruisigd.” Dan schrijft Thomas dat het bijbelverhaal over de schepping van de wereld en de schepping van mensen in feite een gelijkenis is over de dood van een vorige beschaving. In het voorwoord van het boek bedankte Thomas US Air Force General Curtis LeMay, US Air Force General Harold Grant en Admiral Rufus Taylor. Ze waren allemaal extreem hoog in statusmensen in de jaren 60. Thomas schrijft ook dat het boek is opgedragen aan iedereen die “lachte naar me, verachtte me, me in een psychiatrisch ziekenhuis zet en me ontsloeg uit mijn functie.Maar hoe anders  kon ik mijn werk voortzetten, oplossen, vinden en de waarheid uit te vaardigen, ik ben anverplicht voor hen.

Источник: https://paranormal-news.ru/news/iisus_i_inoplanetjane/2019-04-23-15666

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien